Şimdi Ara

televizyonu monitor olarak kullanmak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • televizyonu monitor olarak kullanıcam ve tv yi bağladım ve default monitor olarak ayarladım. Herşey normal çalışıyo ama tv de renk yok. Yani herşey siyah beyaz çalışıyo. Ve görüntülerde pek net diil. yazılar zor okunuyo. çözünürlük 800x600 ve renk 32 bit olarak ayarlı.
    Ekran kartım ati radeon 9550. Bunu nasıl renkli hale getirebilirim. ve görüntüyü nasıl iyileştiririm?
    Şimdiden tşkler.

MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • evet ben de bi ara bağlamıştım ama randıman alamadım pek
  • Hocam evet görüntü biras kötü oluyor ama görüntüyü renkli yapmanıun çözümüde...Tam hatırlamıyorum ama 1 yıl öncesine akdar kullanırdım nvidia settings`den olsa gerek Pal ve ntsc ayarları war ordan sırayla dene bir kaç tanesinde renkli görüntü geliyor aralarından en iyi olanı seç ve kullan
    Hây'dan gelen Hû'ya Gider!!....
  • Selam orda pal falan vardir ayarlarda ekran kartinin tv sekmesinde ordan pal/bg yi sec renkler duzelicektir ama tv yi monitor olarak kulalnamazsın tv nin nokta aralıgı cok kucuk tur bu oyunlarda falan sana cok dehset bi goruntu vericektir normal bi cozunurlukte oyun oynasan bile mesela 800-600 falan sanki 10x aa varmis gibi olur ama yazilari falan okuyamazsin dedigimi yaparsan renkler duzelicektir kolay gelsin
  • O kadar da kötü değil.

Evet pal seçeneğinden yapabilirsin vede scart'ın üzerinde de s-video mutlka olsun.Normal rca komozitlere göre daha iyidir.

Tabi çözünürlük düşük ama örnek winamp'ı büyütüp scale ayarlarından televizyona verirsen monitöründen yer kazanırsın tabi 1600*1200 kullanıyorsan.

Eğer çok bulanıksa görüntü orada titreşim ayarıda var.Hepsi nview de.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.