Şimdi Ara

Televizyonda İzlediğimiz Yarışmaların Gerçek Yüzü! (Dikkat Mağdurluk İçerir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
9
Favori
74.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
556 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srondad

    Senin gibi karakterden yoksun bir mahluka cevap vererek seni insan yerine koyuyorum belki ama yine de cevap vereceğim edebim ile.

    1. si 5 para etmez dediğin araba şu an 170 Bin TL kardeş, yani bugün bu paranın 100'de 1'i için bile kömür madenlerinde, özel sektör gibi artık insanın gururunu hiçe sayan yerlerde ölüm pahasına, sağlık pahasına ailesini geçindirmeye çalışan kardeşlerimiz ile dolu.

    Yanlış anlaşılmasın alacağımız ödülün değerini vurgulamak için yazdım. Allah o kardeşlerimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

    2. olarak tekrar tekrar yazıyorum, o küçük beynin belki algılamıyor ama, 3-5 programa bakarak herkesin bu hareketleri sergilediğini düşünemezsiniz, bu durumu herkese mal edemezsiniz. Gittik edebimiz ile yarıştık ve arabayı kazandık. He belki o şekilde şaklabanlıklar yapmadık diye yayınlanmıyor orası ayrı konu.

    Yani biz para için şaklabanlık yapmadık tamam mı kardeşim benim, önümüze bir fırsat geldi, elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık, he ama ödülümüzü alamadık, kullanılmış gibi olmakta istemediğimizden burada veya başka yerlerde bir hakkımız var ise hakkımızı aramakla meşguluz.

    Senin o pis söylevlerine verebilecek en edepli yorumu yaptım sevinmelisin. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi klavye delikanlılığı kolay da yüz yüze olsak acaba bunları söyleme ihtimalin neydi?

    Alıntıları Göster
    arkadas hakli canim kardesim. belki uslubu bozuk ama bu soylemlerinin dogru olmadigi anlamina gelmez. tv kanali sizi kullanmis, saklabanlik yaptirmis sonra da kullanilmis pecete gibi kaldirip bir kenara atmis. ben boyle saklaban tv yarismalarina araba degil ev sozu versinler yine katilmam. insan onuru ve gururu icin yasar bu kapitalist sistem insanlari somuruyor, maymun ediyor igrenc birsey gercekten bunlari gorunce keske sovyetlerde yasasaydik karsi gelenleri gulaglarda hayvan gibi tren yollarinda calistirsaydik herkese 70 metre kare ev verseydik lada araba verseydik ama 10 sene calisana verseydik diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dumura Uğrayamayan Adam

    Şükürler olsun ki sokağa çıktığında edebiyle hareket ediyor ve konuşuyor. O programda neler yapıldığını ben söylemeyeyim... Ne edepsizlikler sen de biliyorsun ama işine gelmiyor. Hemen ideolojik damarın hortladi. Allah'ım korusun...



    Rabbime sonsuz şükür
    Sen şimdi genele yayıyorsun ya ben de bak nasıl genele yayacağım senin söylemini.

    Ne karılar var evde sokakta kocasının yanında edebiyle hareket ediyor gibi yapıyor arkadan ne işler çeviriyor da kocasının ruhu duymuyor. Sonra da ya bunları duymuyor, ya duyuyor karısını öldürüyor ya da kendini öldürüyor. Görüyorsunuz her gün haberlerde bu cinayetler bu kişiler.

    O yüzden siz siz olun bilmediğiniz insanlara dil uzatmak yerine kendi halinize bakın.




  • Bos bir konu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HACl

    arkadas hakli canim kardesim. belki uslubu bozuk ama bu soylemlerinin dogru olmadigi anlamina gelmez. tv kanali sizi kullanmis, saklabanlik yaptirmis sonra da kullanilmis pecete gibi kaldirip bir kenara atmis. ben boyle saklaban tv yarismalarina araba degil ev sozu versinler yine katilmam. insan onuru ve gururu icin yasar bu kapitalist sistem insanlari somuruyor, maymun ediyor igrenc birsey gercekten bunlari gorunce keske sovyetlerde yasasaydik karsi gelenleri gulaglarda hayvan gibi tren yollarinda calistirsaydik herkese 70 metre kare ev verseydik lada araba verseydik ama 10 sene calisana verseydik diyorum

    Alıntıları Göster
    Hocam senin bu söylediklerine bakarak senin çalışmadığını, babadan anneden ya da dededen gelen bir paran olduğunu, ve bunu yediğini düşünmeye başladım.

    Neden diyeceksin;

    Çünkü özel sektörde çalışıyor olsan, seni hayvandan beter kullanıyorlar, sabah akşam 3 kuruşa çalıştırıyorlar, sonra da senin üzerinden patronlar milyonları kazanıp hayatını yaşıyor. Bu sana uygun değil. Çünkü sen onurun ve şerefin için yaşıyorsun. Kapitalist düzene aykırısın.

    Çünkü sen memur olsan, müdürün ne dese onu yapıyor olacaksın, müdür yatarken bütün işleri sana yaptıracak ve sen yine kullanılmış ve sömürülmüş olacaksın. Sen çalışırken müdür gezecek, övgüleri alacak, sen susup oturacaksın, mecbursun! Yoksa işten atarlar. Bunu da yapamazsın çünkü sen şerefli bir insansın.

    Sen esnaf hiç olamazsın. Çünkü insanların ağız kokusunu çekmek zorundasın, müşteriyi ne olursa olsun memnun etmek zorundasın, sana gel dese gelmek, git dese gitmek zorundasın para kazanmak için. Zenginlerin esiri olmak zorundasın. Yani sen onurlu bir insansın bunu da yapamazsın.

    Anlayacağın kardeşim yaşamak için eğer dededen kalan mirasın yoksa bir şeylerden vazgeçmek zorundasın!

    He bu vazgeçtiklerine ben onursuzluk, şerefsizlik demem o ayrı konu. Ama sen öyle diyorsun. Hayatta kalmak ve bir şeylerin sahibi olmak için hepimiz bir şeylerden vazgeçmek zorundayız.




  • Konuyu ekşiye taşıdım isteyen arkadaşlar göz atabilir.https://eksisozluk.com/ben-bilmem-esim-bilir-rezaleti--5798021
  • Sabah bu konuya 2 mesaj yazmıştım, bu da 3. ve son mesajım. Ekşi sözlükte de defalarca şahit olduğumuz bir konu bu. Biri ben mağdurum diye ortaya çıkar, mahkemeyle falan uğraşmaya üşenir, sosyal medyanın gücünü kullanıp marka/şirket/işletmeyi sıkıştırmak ve tepkiler sayesinde sorunu çözmeye çalışır. Eğer sorunu çözülürse başıklar/entry'ler silinir, biz de keriz gibi oyuncak olduğumuza yanarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dh'da size de mi böyle oluyor?Gearbest konusundan bana gelen cevaba bakmaya girdim foruma,şimdi burdayım size de geçmiş olsun hocam umarım hakkınız olan arabayı alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yotube de ''Şahangiller '' diye bir kanal var bilen bilir... Onlarda geçen araba kazanmışdı sanırım ...Baya izlenmeye sahip kanalları, madur arkadaşlar onlarada ulaşmaya çalışsınlar kanal yorumlarından...Acaba onlar aldı mı ?
  • Bence de üstteki arkadaşın da belirttiği gibi youtube dan destek alabilirsiniz ya da orada kendiniz bir video çekip yayınlayabilirsiniz.

    Geçen aylarda bir arkadaş başlık açmıştı memlekette ki neredeyse bütün kura ile çekilen şu cipslerden gofretlerden magnumlardan çıkan ödüller sürekli aynı SOYADI taşıyan kişilere gidiyordu, doğal olarak şu yaşadığınız olayda beni pek fazla şaşırtmadı sonuna kadar hakkınız sonuna kadarda ısrarcı olun.

    Tabi bunları sosyal medyadan yapmadan önce de birazcık avukatlara başvurun mahkeme bilgileriyle böyle konu açın. Forumdaki ya da internette ki insanları şirketlere tehdit olarak sunup bizi de boş yere üzüntülerinize ve streslerinize dahil etmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 27 Eylül 2018; 22:22:33 >
  • İmzaladığınız sözleşmenin adı hukuki literatürde genel işlem şartıdır. Sözleşmeden doğan alacaklar 10 yılda zamanaşımına uğrar. Davayı kaybetmeniz sonucunda yargılama giderlerine hükmedilir. Yargılama giderlerinin ne kadar olacağı konusunda bilgim yok yalnızca stajyer avukatım. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül davaların artık 6 ay süreceğini söyledi, ancak ne kadar uygulanabilir göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş.... tamam yazılanlar dolayısıyla hak talep etmek mümkün değil ama hazırlanan metinde kanunsuz bir metin gibi görünüyor, sonuçta onlarca seyircinin önünde sunucu bu arabayı kazandınız dedi yani ben öyle varsayıyorum e zaten yarışmanın da amacı bu o zaman bence avukatın dediği doğru gibi görünüyor bu dava umutsuz bir dava değil bence
  • Yazının tamamını okudum ama şu kısm bir türlü aklımdan çıkmadı.



    24 saati aşkın bir süredir uyumamışız, o gün işe gitmemiz gerekiyor, yolda lapa lapa kar, inanın araç yok yolda, kaya kaya gidiyoruz falan. Yolda allah sizi inandırsın 4 kere uyuya kaldım...



    Madem uykun vardı, niye diğer insanların hayatını tehlikeye atıyorsun? İnşallah vermezler sana araba. Daha araba kullanmayı bilmiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srondad kullanıcısına yanıt
    laf yetiştirmeye çalıştığın adamların daha önce açtığı konulara, verdiği cevaplara falan biraz bak, ondan sonra kendini yor kardeşim 170 bin değil 17 bin versen türlü türlü şaklabanlık yapacak adamlara dert anlatmana gerek yok

    eğer ortalama düzey ünlü birisi değilsen ve arkanda bir güç olmadığını biliyorlarsa yapım şirketlerinden 5 kuruş para alamazsın, bu olayı yaşayan ne ilk ne son kişisin, sadece yarışmacılar da değil o çok meşhur dizilerin set ekibine bile ödeme yapmaya gelince kanalın muhatapları yapım şirketinin müdürleri vs. kaybolur ortadan

    yapman gereken şey buraya konu açmak vs. değil iyi bir avukat bulmak, bir sürü emsal karar da var zaten, masrafları da karşı taraftan almayı kabul ederse yapıştır gitsin çünkü o dava en az 1.5-2 yıl sürer, o süreç boyunca da kendi kazandığınızı avukata yedirmeyin nasılsa alacağız diye




  • srondad kullanıcısına yanıt
    Evet, bunu paylaşmanız iyi olmuş. Çünkü dediniz gibi belki bu işe girişmeye çalışan insanlar olur, ki benim ablam ve eniştem de böyle bir şey yapmaya kalkıştılar :) Ve 20 defa mülakata çağırdılar. İşte, "şu ay sonra sizi yarışmaya alabiliriz" "kendinizi hazırlayın" gibi şeyler söyleye söyleye en sonunda umutlarını kesmişler. Yani tv'deki programların zaten altyapıları asla gördüğümüz gibi olamaz, kim bilir daha bilmediğimiz ne kadar çok şey vardır. Sadece televizyon değil, burası Türkiye :) Geçmiş olsun, en kısa zamanda ilgili bir avukata bu konuyu danışın ve yapılması gereken neyse hemen yapılsın. Yani elinizde sonuçta videolar falan vardır değil mi, kanıt amaçlı ? Öyleyse maddi manevi ne davaları varsa hakkınızı sonuna kadar arayın. Sonuçta bu insanlar verdiklerinin 100 katından daha fazlasını kazanıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lautreamont -- 27 Eylül 2018; 23:52:55 >
  • Konuyu ekşi sözlüğe de taşıyabilirim isterseniz daha çok ses getirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatta hiç sevmem yarişmalara katılanları sanki babasının hayrına dağıtıyorlar okadar hediye vs araba hepsi yalan dolan furya ftw.
  • MERHABA. BİZDE YARIŞMAYA KATILA ÇİFTLERDEN BİRİYİZ. MART 2017 YILINDA YARIŞTIK VE KAZANDIK; SİZDE OLDUĞU GİBİ HALA YARIŞMA YAYINLANMADIĞINDAN ARABAMIZI ALAMADIK. LÜTFEN WHATSAPP GRUBUNA BİZİ DE DAHİL EDİN. 0506 206 86 88 ADIM SENAR
  • 17. Maddeyi okumadın herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Bu tür yarışmalarda yasal bir hak söz konusu mu? Yasal olarak başvuracağınız bir merci yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.