Şimdi Ara

televizyon usb çıkışlarını şarj olarak kulanmak voltaj yeterlimi ACİL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENİM TELEFONUM GENERAL MOBİLE DİSCOVERY 1 16 GB televizyonum nexon 106 led tv 2 adet usb var telefonu tv ye bağladım çıkan ekrandan yalnızca şarj dedim ampere ile voltaj ölçtüm 530 540 mha arası maximum bu gelen voltaj miktarı telefonumu şarj etmeye yeterlimidir şarj esnasında kulanırken şarj etmeye devam edermi ACİL yardımınız gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 9 Nisan 2016; 21:06:31 >

• Bi problem olmaz ama şarjdayken oynamayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonul rahatligi ile sarj edebilirsiniz hatta ben modemin usb girisinden sarj edip kullaniyorum asiri yavas dolsada sikinti yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

BENİM TELEFONUM GENERAL MOBİLE DİSCOVERY 1 16 GB televizyonum nexon 106 led tv 2 adet usb var telefonu tv ye bağladım çıkan ekrandan yalnızca şarj dedim ampere ile voltaj ölçtüm 530 540 mha arası maximum bu gelen voltaj miktarı telefonumu şarj etmeye yeterlimidir şarj esnasında kulanırken şarj etmeye devam edermi ACİL yardımınız gerekli

Tv usb çıkışı 0.5, telefonun orjinal şarj cihazı 1A dir. Dolayısıyla şarj etme süresi kendi şarj cihazına göre uzun olacaktır,birde şarj esnasında kurcalanırsa bu süre daha da uzar. .
    Şarja takıldığı zaman kurcalanmazsa bu yöntemde kullanılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.