Şimdi Ara

Teleservice Birebir değişim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Xperia sola cihazım için servisten değişim kararı çıkmış.Cihazın parasını alabilirmiyim iade olarak veya üstüne para koyarak üst model alabilirmiyiz.

• Elbette alabilirsin. Bu senin hakkın.
    Ama teknik servis teleservisse işi yokuşa sürer.
  • Yani uğraşman lazım ;)
  • para alamazsın vermezlerde..... sana yeni sıfır telefon verirler
  • Aradım yenisi ile değiştirilir.İadeyi ancak tüketici hakem heyeti kararı olunca yapabiliriz.Diyorlar. Hakem heyetine ne şekilde bir dilekçe yazmam lazım bir dilekçe örneği varmı.Ve ya başka türlü ne yapabilirim 2. değişmesi oldu bu telfonun kronik arızalı telefonlar beni buluyor.
  • hangi teleservice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

hangi teleservice

Ankara Teleservice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon için sonuç belli oldu st23i Xperia miro ile kutulu değişim olacakmış.
    Sizce miro ile sola eş değermidir. Sola ile eşdeğer görülmüş.Bir kere sola 1ghz dual core.Miro 800 mhz işlemciye sahip.Sola ekran boyutu 3.7'' miro 3.5'' floating touch vs gibi bir çok özellik miro da yok sizce eşdeğermidir.Ben kabul etmediğimi söyledim.Ne yapabilirim.Yasa gereği eşdeğer veya daha yüksek telefon verilmeliyken miro gibi bir telefon veriliyor garip olarak.
    Sony Xperia J
    Sony Go
    gibi bir cihaz verilmesi gerekirken miro verdiler .Sizce ne gibi işlemler yapmam lazım hakkım olanı almak için.Yorumlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.