Bildirim
Telekomdan başka bir kampanya ( %3-%6 indirim)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
5 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSN96711
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSN96711
5 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
24 ay için 256 sınırsızda 3 lira indirim.hiç fena değil telekom.devam -
yakında yeni fiyatlar gelecek herhalde bunlar boşuna indirim yapmaz. -
bayagi indirim yapmislar aslinda. neyse arta kalan parayla bi adsl daha baglatiriz eve.quote:
Orijinalden alıntı: computeron
yakında yeni fiyatlar gelecek herhalde bunlar boşuna indirim yapmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 17 Ekim 2006; 17:36:06 > -
1.74 ytllik indirim için uğraşmaya değmez. İndirim yapacaklarsa adam gibi yapsınlar. -
Baya bir indirim olmuş ha 49 milyon ha 47 milyonquote:
Orijinalden alıntı: ashc
1.74 ytllik indirim için uğraşmaya değmez. İndirim yapacaklarsa adam gibi yapsınlar. -
offf mükemmel indirim...sanki varya 20 lira indirim yaptılar ne ....siz herifler bunlar..bide kablo döşencek bilmem nolcak diyenler var..demekki 2 yıl daha 256 olcak demek oluyor bu..yani telekomdan hayır beklemeyin diye boşuna demedik..o 2 liralık indirim i de vergilere zam yapınca yine alcaklar cebimizden yani hiçbişey değişmeyecek ve telekom yine biz soymaya devam edecek..hırsız bi kuruluş(kuruluş mu o da belli değil) herşey aynı kalcak..quote:
Orijinalden alıntı: F@ruk
Baya bir indirim olmuş ha 49 milyon ha 47 milyon
Alıntıları Göster
-
Komik. Eğleniyor Telekom.quote:
Orijinalden alıntı: kesh_fosil
offf mükemmel indirim...sanki varya 20 lira indirim yaptılar ne ....siz herifler bunlar..bide kablo döşencek bilmem nolcak diyenler var..demekki 2 yıl daha 256 olcak demek oluyor bu..yani telekomdan hayır beklemeyin diye boşuna demedik..o 2 liralık indirim i de vergilere zam yapınca yine alcaklar cebimizden yani hiçbişey değişmeyecek ve telekom yine biz soymaya devam edecek..hırsız bi kuruluş(kuruluş mu o da belli değil) herşey aynı kalcak..
Alıntıları Göster
-
Toplan indirim rakamları fena değil aslında..Ama işte uzun süreliğine bizi bağlamış olacakları..quote:
Orijinalden alıntı: sprcivil
Komik. Eğleniyor Telekom.
Alıntıları Göster
Ben 3 gb kotamın bir miktar arttırılmasını tercih ederim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: serji
bayagi indirim yapmislar aslinda. neyse arta kalan parayla bi adsl daha baglatiriz eve.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: serji
bayagi indirim yapmislar aslinda. neyse arta kalan parayla bi adsl daha baglatiriz eve.
Dalga geçiyorlar herhalde. Şaka gibi ya
-
bence de bunun indirimle alakası yok...ben 1 yılı aşkın süredir aboneyim,ben nolacağım??kotaları arttırsınlar bari...quote:
Orijinalden alıntı: Glyphquote:
Orjinalden alıntı: serji
Dalga geçiyorlar herhalde. Şaka gibi ya
Alıntıları Göster
-
ya telekom bu kdr da indrm yapmasn. zararına iş yapıo valla admlar. nerdeyse bedava yapcaklar interneti.quote:
Orijinalden alıntı: BetterBosh
bence de bunun indirimle alakası yok...ben 1 yılı aşkın süredir aboneyim,ben nolacağım??kotaları arttırsınlar bari...
Alıntıları Göster
amaçları tabii ki kendilertine bir rakp çıkarsa insanları ttden uzaklaşmamalarını sağlamk.
e diyelm ki buna katıldk ve adsli iptal ettrmek istedk o zmn nolcak. bunla ilgili hiç bir bilgi bulunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@r@nthir -- 17 Ekim 2006; 19:02:08 >
-
telekom saçmalıyo aslında ben eylülde geçen seneki ögrenci kampanyasını bekliyodum ama yapmadılarquote:
Orijinalden alıntı: C@r@nthir
ya telekom bu kdr da indrm yapmasn. zararına iş yapıo valla admlar. nerdeyse bedava yapcaklar interneti.
amaçları tabii ki kendilertine bir rakp çıkarsa insanları ttden uzaklaşmamalarını sağlamk.
e diyelm ki buna katıldk ve adsli iptal ettrmek istedk o zmn nolcak. bunla ilgili hiç bir bilgi bulunmuyor.
Alıntıları Göster
-
artan parayı bozdurup bozdurup harcarızquote:
Orijinalden alıntı: Ömer Faruk
telekom saçmalıyo aslında ben eylülde geçen seneki ögrenci kampanyasını bekliyodum ama yapmadılar
Alıntıları Göster -
way be kampanyaya bakquote:
Orijinalden alıntı: TRQX
artan parayı bozdurup bozdurup harcarız
Alıntıları Göster
"Kampanya 31 Aralık 2006 tarihine kadar geçerlidir" geç kalmamak lazım -
Ya bu telekomun ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Yap herkes için %3 indirim.
Niye şart koyuoyosun yok 12 ay süreli yok 24 ay süreli..Ne kaybedecen şart koymassan.. -
e biz şimdi 1024 6gb kotalıyız ama 28 şubatta 256 ya döncez yani katılamıyoruz kampanyaya ?quote:
Orijinalden alıntı: Loop
Ya bu telekomun ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Yap herkes için %3 indirim.
Niye şart koyuoyosun yok 12 ay süreli yok 24 ay süreli..Ne kaybedecen şart koymassan.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kerembey
e biz şimdi 1024 6gb kotalıyız ama 28 şubatta 256 ya döncez yani katılamıyoruz kampanyaya ?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kerembey
e biz şimdi 1024 6gb kotalıyız ama 28 şubatta 256 ya döncez yani katılamıyoruz kampanyaya ?
Hangi kampanyaya katılacağımızı şaşırdık
-
komik bile değil bence bu yaptıkları gerçekten terbiyesizlikquote:
Orijinalden alıntı: Loopquote:
Orjinalden alıntı: kerembey
Hangi kampanyaya katılacağımızı şaşırdık
Alıntıları Göster
-
e zaten 6 aylık kampanya yapmadımı şimd bu..yani 256 lar şubatta eski tarifelerine geçtiklerinde bundan yararlanamıyacak..yani telekomun oyunu..o 6 aylık olanda oyundu..ama anlatamadık kimseye..al işte..şimdi de kim hangi tarifedeyse ona mahkum etmeye çalışıyolar..neyse ben 256 ma devame diyorum..o %3 veya 6 lık kampanyaya da katılmıyorum..6 aylığa da katılmamıştım..hiçbirine katılmayacam..çnk bekledikçe yeni oyunlar yeni hızsızlık planları ortaya çıkıyor..oturup seyredecez..ama telekomun kampanya adı altındaki oyunlarına kesinlikle katılmam..zaten ayda ha 49 vermişim ha 47..bişey değişmez..her türlü yoluyolar nasılsaquote:
Orijinalden alıntı: Zwandar
komik bile değil bence bu yaptıkları gerçekten terbiyesizlik
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- hipernet nedir
- turknet müşteri numarası öğrenme
- stbc tx nedir
- 25 mbps internet hızı nasıl
- los ışığı kırmızı yanıyor
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- türk telekom internet çekmiyor
- turknet fiyat 2024
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X