|
Merhabalar. Tüm dostlara iyi forumlar diliyorum. Perşembe gününden itibaren gece yarısı birden net gitti. Ardından hemen sms olarak arıza kaydı oluşturuldu diye Telekomdan bir sms geldi. O sırada hemen müşteri hizmetlerini aradım. Kendileri evet bilgimiz var. Yazılım güncellemeye çalışırken hata oluşmuş şeklinde bir bilgi paylaştı. Daha sonra 2 saat sonra gece 02.00 gibi arızanız incelendi sorun bulunamadı şeklinde bilgi sms i geldi. Sorun hala devam ediyordu. 2. kez kayıt açtım. Aynı şekilde yaklaşık 2 saat sonra sorun bulunamadı. Arızanız bina içerindeki tesisattan kaynaklıdır diye sms geldi. Sorun hala devam ediyordu. Arızanız modemde diye yine bilgi paylaşıldı. İnternet olmamasına rağmen yine de modeme bağlanamıyordum. Defalarca yazılım sıfırladım. Bazen net geliyordu bazen gidiyordu. Bu süre zarfında yine wifi üzerinden modeme bağlanamıyordum. Modemi değiştirdim. Önceki Klasik TP Link TD W9970 V3 Şimdiki TP Lınk VC220-F3v.. Hat değerlerim aşağıdaki gibidir. 2.arızadan sonra yükleme hızım 8 den 2 ye düşürüldü.. ![]() Bazen net yine gidip geliyor. Ancak çok nadir.. Sarı bantlarla oynadığımda ise yine gidip geliyor. Telekoma 3. kez kayıt açtırdım. Bu sefer direkt daireden test etmelerini söyledim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 1 Şubat 2021; 23:23:19 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler