Şimdi Ara

Telekom'dan bir ilk 8 gün oldu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telekom'dan bir ilk 8 gündür film indirdim devamlı olarak netteyi ama kotaya hiç bir veri yansımıyor işin ilginci 1 mb bile oynama yok. 4 GB kotalı internet tarifesi kullanıyorum kendi evimde hiç böyle bir problem yaşayan oldumu acaba ?

Telekom'dan bir ilk 8 gün oldu!!!

• Modemi kapatıp açtıktan sonra telekoma kota verilerin gider. Bu 8 gün zarfında modemini resetledinmi.
  • artık ayın sonunda ne olur görürsün

• sen yanmışsın dostum:)
  • Sen Modemi BiKapat Aç Görürsün Yazıyo Mu Yazmıyo mu
  • tarihe bak 13 nisan . bugunun tarihine bak 21 nisan arada 8 gün var
  • Sen yanmışsın vallaha..Son gelen kayıt zamanı 13 Nisan diyor..Yani anlayacağın takılmış kota güncelleme sayfası ama yine de sayıyor sadece sayfaya yansıtmıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum son gelen kayıt zamanına baksana önce :)

geçmiş olsun şimdiden :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

tarihe bak 13 nisan . bugunun tarihine bak 21 nisan arada 8 gün var

aynenn
  • Modem i hiç kapatmasan bile telekop 3 günde bir ip değiştirir.koyanı yeniler
  • telekop
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnr22

Modem i hiç kapatmasan bile telekop 3 günde bir ip değiştirir.koyanı yeniler

Evet otomatik olarak yeniler modem zaten usb modeüm günde en az 3 defa kapatıyorum birde modemde şöyle bir sorun var pikatel kendi kendine güç kaynağı kesiliyor bir'de orjinal kablosunu kullanmıyorum evden bir yerden kablo çıkmıştı onu kullanıyorum eğer böyle bir şey olursa ay sonunda kota'da işlemezse eğer bi dahaki ay telekomun benden çekeceği var full download ama bu ay bi deneyim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

quote:

Orjinalden alıntı: cnr22

Modem i hiç kapatmasan bile telekop 3 günde bir ip değiştirir.koyanı yeniler

Evet otomatik olarak yeniler modem zaten usb modeüm günde en az 3 defa kapatıyorum birde modemde şöyle bir sorun var pikatel kendi kendine güç kaynağı kesiliyor bir'de orjinal kablosunu kullanmıyorum evden bir yerden kablo çıkmıştı onu kullanıyorum eğer böyle bir şey olursa ay sonunda kota'da işlemezse eğer bi dahaki ay telekomun benden çekeceği var full download ama bu ay bi deneyim :D

dostum sen faturaya hazırlıklı ol

• yazık yiyeceği baboşun farkında değil
  • Ay sonu görecem ben seni:):)
  • benm kide öyle ama modemin programından takip ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

benm kide öyle ama modemin programından takip ediyorum

Aynı şekilde takip ediyorum şu anda bir problemim yok hesapladığım kadı ile şu anda kota 1600 Mb civarında olması lazım onun için bir problemim yok ama ay sonun'da işlemezse bi dahaki ay telekom benden korksun
  • yakında görürsün kota
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.