Şimdi Ara

Telekom'dan arıza giderildi açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.stargazete.com/starextra/index.asp?haberID=29209
    Sadece burada böyle bir haber var, başka yerde görmedim henüz.

• http://forum.donanimhaber.com/m_5790012/tm.htm
    Burada arkadaş konu açmış, bakmıştım açan var mı diye ama herhalde geriye düşmüştü o anda
  • "....Ortalama kullanım ihtiyacının yüzde 20 fazlası....." ne demek ya? O zaman bundan 5 yıl öncesi için ortalama kullanım ihtiyacının yüzde 1000 fazlasını kullanıyoruz. Herkes interneti full kullansa şu anki alt yapının kaç katı bant genişliği gerekiyor bi açıklasalar ya? Onlar mı karar verecek benim kullanım ihtiyacımı yoksa ben mi?
  • İste boyle ulke burası... mp3 falan film indirmeyi engelleyemediler bence kabloları kopardılar Tabi fahis fiyatlarla cd kaset film oyunn vb. satanlar koseyi donmeye devam edicek...
  • eh işte burası türkiye yasal olarak engelleyemediler mi elektirigi kesiyorlar.
  • quote:

böylece ortalama kullanım ihtiyacının yüzde 20 fazlasını karşılama imkanı sağlandığı kaydedildi.

ihtiyaçlarımızı bildiklerini sanan telekoma ihtiyaçlarımızı bilseler yapılan isyanlara bir cevap verirler
  • 16.2Gbps'den 18Gbps'ye çıkınca mı sorun düzelmiş? Güldürmesinler beni. Bunca yavaşlık bunca tantana 1.8Gbps için mi yani... Telekom'a ettiğim bedduaların haddi hesabı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nedense pekde belli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elRunks

eh işte burası türkiye yasal olarak engelleyemediler mi elektirigi kesiyorlar.

bu da farklı bir engelleme yolu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tristam

16.2Gbps'den 18Gbps'ye çıkınca mı sorun düzelmiş? Güldürmesinler beni. Bunca yavaşlık bunca tantana 1.8Gbps için mi yani... Telekom'a ettiğim bedduaların haddi hesabı yok.

+1000000000000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.