Şimdi Ara

telekom altyapısı çöktü sanırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsunda ikamet ediyorum, arada olan birşeydi bu, çok yüksek ping birden bire giriyor ve hız 1 mbps civarına düşüyor. bu sırala çok olmaya başladı şuandada bu problem var youtubede 144p video takılıyor zor oynatıyor. 24 mbps adsl kullanıyorum sınırsız. oturdugum yerde ne superonline var nede uydunet . mecbur adsl kullanıyoruz...

• hangi iss bu? tarif ettiğin aynı sorunu bende var Goonet kullanıyorum. 1600ms ping gördüm internet duruyor.

İnternet ve adsl ışığı sönmüyor ama internet yok.

Kurtulacağım bunlardan ilk zamanlar 50gb akn dolmadan hızım 30gb da düşüyordu şimdi de bu sorunlar başladı. en ufak bir sorunu çözme kabiliyetleri yok telekom bunları adam yerine niye koysun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 14 Kasım 2015; 18:49:19 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    fixnet kullanıyorum ben memnunum, ancak bu sorun daha önceden olmuyordu yeni yeni baş gösermeye başladı altyapıda sıkıntı var yani ttnet de olsan başka bir iss de kullansan aynı sorun olucak. alt yapı kaynaklı ani düşmeler oluyor bant genişliği yetmiyor yada yurt dışı çıkışlarında anlık düşmeler oluyor bu sebepten sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 14 Kasım 2015; 23:16:09 >
  • bu gece felaket
  • Evde 6 kişi TTnet kullanıyoruz. 16 Mbit'ten hız 3'e düşünce arkadaş çevrimiçi video izleyemiyor diye sabit 8'lik pakete geçtik. Erişim noktasından kullanıma bakıyorum, kullanan kimse yok ama Youtube videoları yine 144p'de takılıyor. Yerli sitelerden bir şey indiriyorum, 600 - 700 ile başlıyor, kısa süre sonra 150 KB/s ile devam ediyor. AKK'li pakette değiliz ama yine bir şekilde AKK uygulanıyor gibi çalışıyor sistem.
  • yurtdışı problemi yaşayan var mı? şu an berbat youtube vs 240p de başlıyor.
  • aynı dert bende de var ama çoğu gidik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arada banada oluyor bölgesel olarak hızlarda düşme oluyor bir kaç saate düzelir
  • Benim 2 aya yakın suredır aksamları hız düşüp ping yükseliyor. Düzelmedi hala bunlar iyice dozuttu hiç takmıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu akşamda aynı yurtdışı rezalet goonet kullanıyorum 20 dakikada bir duruyor yurtdışı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.