Şimdi Ara

Telekinezi hakkında yardım edecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telekineziye merak saldım.Yardım edecek varmı ?Bir aralar denedin,hiç bir başarı ,ilerleme kaydedemedim.Aranızda yapanlarınız mutlaka vardır.Nasıl yapabilirim?Kesin yollar neler azda osla kağıt çevirmek pipet çevirmek demir bükmek falan Nese yardım lar için şimdiden sağolun.

• iman gücü lazim , cok denedim kagidin kenarini 1mm oynattim galiba ya da o an kendimden gecmistim öyle gördüm
  • ben de merak ediyorum lütfen bu konu tutsun
  • İlk önce aşağıdaki siteye girip "Begin Browser" a basıcaksın sonra "Search" bölümüne gelip "Telenkinezi" yazıcaksın çıkan videoları izleyip kendine pay çıkartacaksın.

Tıkla
  • Ya bnde sadece kağıt döndürebiliyorum...
    Sole kola kutusu fln dondursem okulda fLn hava mı atcam ama kağıt yemior
  • çaktırmadan üflicen kağıda tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: madanci

çaktırmadan üflicen kağıda tamamdır

ben arada öle yapıyorum ama yemiolar :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesin yardım eden yokmu
  • ben yapıyordum telekinezi bir zamanlar. şimdi iş güç falan vakit kalmıyo yapmaya.
    hemde ben bayağı ilerlemiştim. ellerimi kullanmayarak ampulun üstünde pipeti çevirmiştim.
    yaklaşık 1ay aldı bu seviyeye gelmem.

şu sitede anlatıyo nasıl yapılacağını

http://www.parapsikoloji.org/viewtopic.php?f=3&t=102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altitute5000 -- 15 Mart 2008; 21:30:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

quote:

Orjinalden alıntı: madanci

çaktırmadan üflicen kağıda tamamdır

ben arada öle yapıyorum ama yemiolar :S

Kağıt dondurmek cok kolay onunne gelen yapıyor yaa onemli olan kutu pipet fln dondurmek
  • saol denicem.
    quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

ben yapıyordum telekinezi bir zamanlar. şimdi iş güç falan vakit kalmıyo yapmaya.
    hemde ben bayağı ilerlemiştim. ellerimi kullanmayarak ampulun üstünde pipeti çevirmiştim.
    yaklaşık 1ay aldı bu seviyeye gelmem.

şu sitede anlatıyo nasıl yapılacağını

http://www.parapsikoloji.org/viewtopic.php?f=3&t=102
  • Daha somut şeyler varmı bunu yapabilmek için ilgimi çekti benimde
  • Kimsenin ilgisini çekmedi anlaşılan +18 olsa atlardı herkes
  • telekineziyi yapabilecek bir babayiğit yoktur bence (2008 yılı için söylüyorum)
    Olaki ilerde doğan insanlar beyinlerinin %8 -9 unu kullanmaya başlarsa o zaman gerçek telekinezi yapılabilir...
    Şu anda yapılan kağıt döndürme vs. bunlar statik elektrik sıcaklık ile olan olaylar yani bunlar gerçek telekinezi değildir...
  • Gerçek telekinezi'den kastın nedir??
  • Öff nasıl yapacaz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Gerçek telekinezi'den kastın nedir??

gerçek telekineziden kastı filimlerdeki, oyunlardaki gibi büyük ve ağır cisimleri kaldırabilmek / oynatabilmek.
  • dönmüyo olum ya üstten nefesi tutayım derken alttan kaçıyo bu sefer herkes kağıda odaklanmışken fena mort oluyorsun. bende bi türlü kağıdı kıpırdatamadım bile. bizi kekliyolar mı ne
  • Ben Çok denedim Hatta biyoenerji ile insan iyileştirmeye balan başladım. Tabi öğreten vardı. Ama Bence bu işlere girme, Girince hiç iyi bişi olduğunu anlıyon ve tırsmaya başlıyon
  • Arkadaşım, öncelikle böyle bir konu açtığın için minnettarım sana. Telekinezi işine 2 sene önce başladım, büyük aşamalar kaydettim. Böyle bir sitede böyle bir konunun açılması gerçekten beni duygulandırdı. daha önce, ben diğer forum sitelerinde açardım ama tutmazdı. herkes dalga geçerdi, kimileri inanmazdı. ama görüyorum ki, toplum yavaş yavaş telekinezi hakkında bilinçlenmeye başlamış. ne kadar güzel.
    Sana yardım edebilirim bu konuda ama bana yılmayacağına dair söz verirsen. Bunu bir nevi sır, özel yetenek olarak algılıyorum ben, ve her insan yapamaz. Bu Allah tarafından verilmiş bir yetenektir. Ama kötü amaçlarla da kullanmayacaksın bu yeteneğini (eğer potansiyel varsa sende)

Sana ilk öğüdüm, konsantrasyonunu geliştir. 2 hafta sonra, tekrar yaz buraya. konsantrasyon nasıl geliştirilir, burada uzun uzun bahsetmeyeceğim ama, internet sitelerinden araştır. daha sonraki aşamayı 2 hafta sonra söyleyeceğim (sabır lazım. sabret)

Dikkatli ol, kolay gelsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.