Silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 23 Ağustos 2023; 15:26:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinsin

-
-
Telegram'da zaten telefon numaran belli değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
istersen sadece kullanıcı adı da kullanabiliyosun sadece
Telefon no kapalıydı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
İc camasırı gonderecek birileri cıkar forumda
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB
İc camasırı gonderecek birileri cıkar forumda -
Gerçek ismini ve profil fotoğrafı olarak suratını kullanmadıysa, veya paylaştığı fotoğraflarda EXIF üstverisini unutma, kendinden ve yaşadığı muhitten bahsettiği sosyal medya hesabı ile aynı mahlası kullanma gibi opsec hataları yapmadıysa bulunmaz gibi. Veriyi direkt Telegram'dan istemeleri gerekir ve onlar da kesinlikle reddeder (ki Telegram'ın TR muhattabı yok, üzerinde baskı kurmak için Rusya'nın da suç kabul ettiği bir faaliyete bulaşılmış olması gerekir). Sunucular basılıp o veriler cebir ile ele geçirilmediği sürece de Telegram ekibi küresel perspektiften bakınca oldukça dandik bir dava için yıllardır kullanıcı ile kurdukları güvene bağlı ilişkiyi çöpe atmaz. Çünkü birini ele verse burada, dünyada Telegram hükümetlere veri veriyor, eey Durov nerede gizlilik, nerede özgürlük denir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayupak -- 14 Nisan 2021; 22:35:18 >
Bana hakaret eden sen misin acaba? Küfür ederken herkes delikanlı. Ben de sen gibi birini şikayet ettim. Hesabını silsen de bulacak olan benim gibi bulur.
-
Telegramdan birşey çıkmaz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada ben olayı mahkemeye taşıdım. Kullanıcı adı belli olmasa bile sizin telegramınız üstünden karşı tarafın bilgilerine erişilebiliyormuş. Bilgisayarımı bilişim suçları istedi. Bir sürü evrak imzaladım falan.
-
Yav savcılık cidden uğraşıyor mu böyle şeylerle?
-
Senin dini inancına hakaret ettiyse o zararlı çıkar.
"Mesela" zekat veren kurban kesen yobazdır." derse hakaret cezası ağırlaşır
Evet, kardeşim. İnsanlar kullanıcı adım gizli, numaram gizli. Hesabımı da sildim, telegram da bilgileri vermiyor diyor ve hakaret edip gidiyor. Sen hesabını ne kadar silse de, karşıdakinin bilgisayarında senin kullanıcı adın, engellendiysen bile kalıyor. Denemesi bedava, taş atıp kolun yorulmuyor. İfade vermeye de vaktini ayırcan.
Bu arada hakaret grup içindeyse, grup kurucusu da sorumlu oluyor galiba.
Aşağıda telegram, discord grupları yazılmış mesela.
kadim hukuk ve danışmanlık - ankara avukatlık bürosu
Hakaret Suçu ve Cezası - TCK 125. Maddehttps://kadimhukuk.com.tr/makale/hakaret-sucu-cezasi-tck-125-madde -
Dini inançla olmasına gerek yok. Her türlü hakaret.
-
İsim soyisim, profil foto yoksa biraz zor bulurlar.
Bilişim suçlarında mısın birader? Şikayet ettin mi hiç? Savcıyla oturup konuştun mu? Sanki herkes sosyal medyada kendi ismini kullanıyor da, isim soyisim olsaydı bulabilirlerdi demişsin.
-
Hocam sen de uğraşacaksın ama ya. Boş ver bence bas engeli geç reelden tanıdığın biri değilse.
En Beğenilen Yanıtlar

Gerçek ismini ve profil fotoğrafı olarak suratını kullanmadıysa, veya paylaştığı fotoğraflarda EXIF üstverisini unutma, kendinden ve yaşadığı muhitten bahsettiği sosyal medya hesabı ile aynı mahlası kullanma gibi opsec hataları yapmadıysa bulunmaz gibi. Veriyi direkt Telegram'dan istemeleri gerekir ve onlar da kesinlikle reddeder (ki Telegram'ın TR muhattabı yok, üzerinde baskı kurmak için Rusya'nın da suç kabul ettiği bir faaliyete bulaşılmış olması gerekir). Sunucular basılıp o veriler cebir ile ele geçirilmediği sürece de Telegram ekibi küresel perspektiften bakınca oldukça dandik bir dava için yıllardır kullanıcı ile kurdukları güvene bağlı ilişkiyi çöpe atmaz. Çünkü birini ele verse burada, dünyada Telegram hükümetlere veri veriyor, eey Durov nerede gizlilik, nerede özgürlük denir.
|
Benzer içerikler
- sports international fiyat listesi
- risperdal kullanıp iyileşenler
- arabayla manzara izlenecek yerler anadolu yakası
- penıs büyütme egzersizi işe yarar mı
- zedprex kullananların yorumları
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X