Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim navigasyonun şarjı tam açıkken 3 saat falan gidiyor bu nomal mi? aleti yeni aldım
  • Çok güzel
  • Birde çözemediğim ve sormak istediğim iki soru var
    Bu üründe anlık hızı ekranda gösterme olayını çözemedim
    Hız limitleri güncelliği kesinmi (Yani polis çevirdiğinde gps te hız limiti 70 idi felan desek ne olur )
  • Kesin değil her yer harita datasında doğru işlenmiş olmaya bilir,sizin referans almanız gereken yoldaki hız limit tabelasıdır.
  • Bu üründe anlık hızı ekranda gösterme olayını çözemedim bu konuyada yardımcı olurmusuuz
  • Harita ekranında sağ altta veri kutucukları vardır onlardan birine basılı tutun açılan ekranda rotalı rotasız olarak görmek istediğiniz verileri ayarlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Harita ekranında sağ altta veri kutucukları vardır onlardan birine basılı tutun açılan ekranda rotalı rotasız olarak görmek istediğiniz verileri ayarlayın

Teşekkür ederim üstadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlfci

arkadaşlar benim navigasyonun şarjı tam açıkken 3 saat falan gidiyor bu nomal mi? aleti yeni aldım

Bendeki 5" cihazda 1500mAh batarya var. İlk aldığım zamanlar 3 saat 10 dakika (seyir halindeyken) çalışıyordu.
    Sizinkisi de son derece güzel bir süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Orijinalden alıntı: tlfci

arkadaşlar benim navigasyonun şarjı tam açıkken 3 saat falan gidiyor bu nomal mi? aleti yeni aldım

Bendeki 5" cihazda 1500mAh batarya var. İlk aldığım zamanlar 3 saat 10 dakika (seyir halindeyken) çalışıyordu.
    Sizinkisi de son derece güzel bir süre.

maalesef benimki 30 dakka dayanıyor
    tam 10 saat sarj edip doldur bosalt yapmama ragmen bole
    bir de sozde bataryasını değiştirdiler yani..
    artık ya tekrar servise göndereceğiz......
  • arkadaslar merhaba.
    Bi sorunum var.primo 2 kullanıyıyorm tlf 350de ve rotatarifi yaparken 100m kala donusleri soyluyor.bende haliyle donemiyorum bazen. Ayarlardan virajllar koseler gibi uyarıların tamamını 300m ue ayarladım.ama olmuyor.ayrıca sonraki manevranın uzaklıgını bildir secenegiini de işaretledim.bu konuda yardımcı olurmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

arkadaslar merhaba.
    Bi sorunum var.primo 2 kullanıyıyorm tlf 350de ve rotatarifi yaparken 100m kala donusleri soyluyor.bende haliyle donemiyorum bazen. Ayarlardan virajllar koseler gibi uyarıların tamamını 300m ue ayarladım.ama olmuyor.ayrıca sonraki manevranın uzaklıgını bildir secenegiini de işaretledim.bu konuda yardımcı olurmusunuz?

virajlar ,köşeler bu uyarılarla alakalı şeyler değil.Bence siz cihazı pc ye bağlayıp NNG klasörünün içindeki save klasörünü pc ye yedek alın ve cihazdan tamamen silin cihazı pc den ayırıp navigasyona girin.Bu şekilde yazılımınız fabrika ayarlarına dönmüş olur.Save klasörünü yedek almayı unutmayın içinde varsa kayıtlı favorileriniz vardır.Favori kayıtlarınız SAVE klasöründe user.upoi dosyasında tutulur yedek aldığınız klasörden bu dosyayı cihazda oluşan save klasörüne atarsanız favoriler geri gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

arkadaslar merhaba.

Bu yaptığınız virajlar köşeler gibi ayarlar sizin istediğiniz ayarlar değil. Tehlikeli viraj anlamında uyarılar için tasarlanmış.
    Sonraki manevranın uzaklığını bildir ise TTS denilen sesli konuşarak cadde isimlerini söylemesi, bir sonraki manevraya kalan mesafeyi konuşarak bildirmesi, ama zaten cihazınızda kullanıma hazır değil, kullanamazsınız TTS özelliğini. O da sizinle ilgili değil yani.

Dönüşleri söyleme 100 metre kala değilde 350 metre kala dönüşleri söyleme yapılamıyor. Bu konu çok kişi tarafından bildirildi. Programı yapan firmanın el atması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 24 Nisan 2013; 9:49:52 >

• merhabalar,
    vatan bilgisayardan tlf 350 sahibiyim
    bende 3 boyutlu viraj görüntüleri gözükmüyor
    naviextras da anasayfada kullanılabilir güncelleme gözüküyor
    fakat ücretli diyor
    forumda denildiği gibi haritayı açıp gps bağlanıp pc ye takıldığında
    pc ve de naviextras aleti tanımıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Orijinalden alıntı: seagull7

..... Sormak istedigim soru; cihaz tekrar kilitlenirse, kullanmak uzere ROM destegi varmidir? Varsa bu bilgilere nasil ulasilir? Tesekkurler...

Güzel soru

Zaten firma malumumuz üzerine navigasyon işinden çekildi, ileride kullanıcıların mağdur olmaması için bu ROM u temin edebilecek birileri varsa paylaşırsa çok iyi olur

Semih Abi, bu işi çözsen çözsen sen çözersin :)

x-calibur merhaba rom için emre yollayacağım demişti ama maalesef işten ayrılmış yerine kim bakıyor bilmiyorum:)
    sormadım da denilebilir.

• Merhaba abi,

Sorun değil abi, canın sağolsun :)
  • Arkadaşlar;
    Telefunken TLF 350 cihazım var ve yeni harita güncellemesini yaptım(2013Q1).Haritanın rekleri değişti,yüklü araç resimleri kayboldu.Böyle birşeyle karşılaşan ,ya da çözüm nedir bilen varmı.Ne yapmam lazım.Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orse -- 19 Mayıs 2013; 0:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orse

Arkadaşlar;
    Telefunken TLF 350 cihazım var ve yeni harita güncellemesini yaptım(2013Q1).Haritanın rekleri değişti,yüklü araç resimleri kayboldu.Böyle birşeyle karşılaşan ,ya da çözüm nedir bilen varmı.Ne yapmam lazım.Yardımlarınızı bekliyorum.

Haritanın renkleri değişti derken olması gerekenin dışında mı gözükmekte?

Bir de bahsettiğiniz kaybolan araç resimleri bunlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: orse

Arkadaşlar;

Haritanın renkleri değişti derken olması gerekenin dışında mı gözükmekte?

Bir de bahsettiğiniz kaybolan araç resimleri bunlar mı?

Merhaba.Evet haritanın renkleri olması gerekenden ,yani ilk kullanmaya başladığım renklerden farklı(gündüz görünüm gri,gece görünüm bayağı koyu bir siyah oldu.Araçlarda daha önce, sizinkiler gibi idi,şu an sadece ok işareti var.Hiçbir araç resmi yok.

• Yedekte dosyalarınız varsa CONTENT içerisine eski yedeğinizdeki CAR ve SCHEME klasörlerini cihazınızdaki CONTENT içerisine kopyeleyin ve cihazınızda ayarlamalardan harita görünümü ve araç seçimlerini yapın. Eski haline geri gelir
  • Cihaz yaklaşık bir saatdir şarjda olmasina ragmen açılmıyor, daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.