Şimdi Ara

Telefunken 42BT550i 106 Ekran LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimekste Maximum Kart'a 6 Ay taksit 3 Ay erteleme ile KDV dahil 1.099,01 TL

Ayrıca Duvar Askı Aparatı Hediyeli + 3 YIL GARANTİ..

Marka durumu tartışılır belki ama bu fiyata 106 Ekran Full HD televizyon bulmak çok zor..

Özellikler

Ekran Türü : LCD
    Ekran Boyutu : 106 cm (42")
    Full HD : Evet/Var
    Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080 px
    Renk : Parlak Siyah
    Kontrast Oranı : 85000:1
    Ekran Formatı : 16 : 9
    Giriş & Çıkış (Yan) : Usb (Divx)
    Giriş & Çıkış (Arka) : HDMI (4 adet), Kulaklık, Scart (2 adet), S-video, Vga (pc)
    Görüntü Teknolojisi : Augen
    Tarama Yöntemi : 1080p
    Yatay Görüş Açısı : 178 °
    Dikey Görüş Açısı : 178 °
    Hz : 50
    Diğer Özellikler : Dokunmatik Tuş , Oyun Modu , Hidden Speaker
    Garanti Süresi: : 36 Ay

NOT = İlk fırsat konusu açma girişimim umarım bir yanlışlk yapmamışımdır..

http://www.bimeks.com.tr/urun/1083/112370/telefunken-42bt550i-106-ekran-lcd-tv.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M__R__T -- 21 Ekim 2010; 11:07:47 >

• fiyat iyide nerede bu kampanya..
  • Nerede?
  • Linki ekledim ama sanırım tarihte bir problem var, eğer sırayla alt alta giderse bu ürün 23.10. da satılacak..
  • ankara acity magazalarında varmış

güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem7110 -- 21 Ekim 2010; 12:22:15 >
  • elektronik sans işi diyolar ya hakikaten öyle.pek hit bir marka olmasada evlenirken aldığım tüplü 72 ekran flat 100 hz telefunken televizyonum 7 senedir tık demedi ve görüntü kalitesi olarak su andaki bircok lcd den bana göre üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtavigo

Nerede?

bimekste . webde ve magazalarında aynı fiyat gecerli su anda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alan kullanan var mı?
    fiyat cok cazip gorunuyor.

bu arada ben de cocuklugumdan hatırlarım 1985te aldıgımız ilk Telefunken renkli tv hala calısıyor ve tabiri caizse tas gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ederekoylu

Alan kullanan var mı?
    fiyat cok cazip gorunuyor.

bu arada ben de cocuklugumdan hatırlarım 1985te aldıgımız ilk Telefunken renkli tv hala calısıyor ve tabiri caizse tas gibi...

bildiğim kadarı ile telefunken i artık vestel üretiyor

o yüzden sıcak falan değil

50 hz lcd alacaksanız Teknosada toshiba var 40 inch , 1170 lira ya alınıyor ayrıca 100 tl lik teknosa çeki var , yaklaşık 1070 e geliyor
  • o toshiba da Kontrast Oranı : 85000:1 mi? ayrıca garanti süresi Telefunken de 3 yıl, Toshibada 2 yıl. eğer mağazada canlı canlı gören varsa bizi bilgilendirirse sevinirim. Almaya değer mi.
  • Bence de Mağazada canlı gören arkadaşlar bizi bilgilendirebilirse çok sevinirim. Eğer ki özellikler belirtildiği gibi gerçek değerler ise bence fiyat gayet iyi..
  • Bizim maçları izlediğimiz bir kahvehane'de,

LG (150 ekran).
    SONY (106 ya da 116 ekran).
    TELEFUNKEN (116 ekran)

olmak üzere 3 adet televizyon var ve içlerinde en iyi görüntü, telefunken'de var. Bende Sony yada Samsung düşünüyorum ama telefunken'in Sony'den bile net görüntü vermesi kafımı karıştırıyor.

3 televizyona da 1,5 metre yakından bakınca, herhangi bir bulanıklık, yani suluboya ile boyanmış gibi olmayan, çok net görüntü sadece telefunken'de var. Sony'e bile yakından bakınca bu kadar net görüntü yok.

Not: (Kahvede'ki Telefunken'in modeli burada bahsedilen model olmayabilir. Kahveci 116 ekran olduğunu söyledi. Ayrıca telefunken markayı Vestel'in çıkardığı söyleniyor. Eğer öyle ise, görüntü kaliteli bile olsa vestel üretimi bir cihazı kesinlikle almam. Çünki, vestelden aldığım buzdolabı ve müzik setinden neler çektiğimi biliyorum. Bir daha vestel almamaya yemin ettim.

(Bende Samsung 51 ekran tüplü tv var. Tam 20 yıldır hiç problemsiz hala kullanıyorum. Öylesine canlı renkleri var'ki, hiç bir plazma yada icd televizyona değişimem. Tek dezavantajı var, o da scart girişi yok. Aparatlar ile scart yaptığımda görüntü yeşil-sarı ağırlıklı oluyor. Ayrıca yeni aldığım uydu cihazımda ise, sadece scart çıkışı var. Bu yüzden mecburen yeni bir televizyon alacağım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pergamon35 -- 8 Mart 2012; 15:03:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pergamon35

Bizim maçları izlediğimiz bir kahvehane'de,

LG (150 ekran).
    TELEFUNKEN (116 ekran)

olmak üzere 3 adet televizyon var ve içlerinde en iyi görüntü, telefunken'de var. Bende Sony yada Samsung düşünüyorum ama telefunken'in Sony'den bile net görüntü vermesi kafımı karıştırıyor.

3 televizyona da 1,5 metre yakından bakınca, herhangi bir bulanıklık, yani suluboya ile boyanmış gibi olmayan, çok net görüntü sadece telefunken'de var. Sony'e bile yakından bakınca bu kadar net görüntü yok.

Not: (Kahvede'ki Telefunken'in modeli burada bahsedilen model olmayabilir. Kahveci 116 ekran olduğunu söyledi. Ayrıca telefunken markayı Vestel'in çıkardığı söyleniyor. Eğer öyle ise, görüntü kaliteli bile olsa vestel üretimi bir cihazı kesinlikle almam. Çünki, vestelden aldığım buzdolabı ve müzik setinden neler çektiğimi biliyorum. Bir daha vestel almamaya yemin ettim.

(Bende Samsung 51 ekran tüplü tv var. Tam 20 yıldır hiç problemsiz hala kullanıyorum. Öylesine canlı renkleri var'ki, hiç bir plazma yada icd televizyona değişimem. Tek dezavantajı var, o da scart girişi yok. Aparatlar ile scart yaptığımda görüntü yeşil-sarı ağırlıklı oluyor. Ayrıca yeni aldığım uydu cihazımda ise, sadece scart çıkışı var. Bu yüzden mecburen yeni bir televizyon alacağım).

Arkadaşım 23.10.2010 Tarihli konuyu ne diye Hortlatıyorsun ???

• İlk mesajdaki bu fiyata full hd lcd bulmak cok zor yazisini okuyunca tam kiliclari kusanmistimki mesaj tarihini görunce......

Yuhhh artik yaaa
  • Vestel üretiyor ve çok elektirik yakıyor, artık led tv almak gerek bir başka topikte anlatılıyordu adam hesap yapmış lcd tv nin 5 yıllık tükettiği elektrik 750 tl gibi bir rakam.
  • Ben masumummm...
  • tasarım çok kaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bipper

quote:

Bizim maçları izlediğimiz bir kahvehane'de,

LG (150 ekran).
    TELEFUNKEN (116 ekran)

Alıntıları Göster
    Bipper.
    -------------------------------------------------------------------------

Haklısın sevgili arkadaşım. Hortlatmışım.

Forumlarda bu gibi ölü konuların hortlamaması için, site moderatörleri ölü konuları kapatırlar. Yani, mesaj yazma bölümünü kilitleyerek, benim gibi embsillerin arada sırada böyle ölüleri hortlatmalarının önüne geçerler. Ne var'ki bu bölüm kilitli (kapalı) değil. Haliyle benim yaptığım gibi, böyle hotlatmalar kaçınılmaz oluyor.

Hem google'de hem de forumda- telefunken - diye 3 kez arayınca, karşıma her defasında burası çıktı. Baktım mesaj bölümü de kapalı değil, destursuz dalıverdim.

Gerçi üye olduğum farklı konularda'ki başka forumlarda (Doğa- Fotoğrafçılık ve Tiyatro), ölü olmayan konuları ÖZELLİKLE hortlatırız'ki, konular hep güncel olsun. Ama burada ölü konuyu güncelleştirdiğim için yalnış yapmışım. Umarım moderatörler, böyle miladı dolmuş konuları kilitlerler ve başka birileri hortlatmaz. Yoksa bu durumla sık karşılaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pergamon35 -- 9 Mart 2012; 14:28:48 >

• phılıps alınabılır
    150 lıra daha eklenırse 100hz ve 2ms phılıps alınabılır
  • quote:

Bipper.
    -------------------------------------------------------------------------

Haklısın sevgili arkadaşım. Hortlatmışım.

Forumlarda bu gibi ölü konuların hortlamaması için, site moderatörleri ölü konuları kapatırlar. Yani, mesaj yazma bölümünü kilitleyerek, benim gibi embsillerin arada sırada böyle ölüleri hortlatmalarının önüne geçerler. Ne var'ki bu bölüm kilitli (kapalı) değil. Haliyle benim yaptığım gibi, böyle hotlatmalar kaçınılmaz oluyor.

Hem google'de hem de forumda- telefunken - diye 3 kez arayınca, karşıma her defasında burası çıktı. Baktım mesaj bölümü de kapalı değil, destursuz dalıverdim.

Gerçi üye olduğum farklı konularda'ki başka forumlarda (Doğa- Fotoğrafçılık ve Tiyatro), ölü olmayan konuları ÖZELLİKLE hortlatırız'ki, konular hep güncel olsun. Ama burada ölü konuyu güncelleştirdiğim için yalnış yapmışım. Umarım moderatörler, böyle miladı dolmuş konuları kilitlerler ve başka birileri hortlatmaz. Yoksa bu durumla sık karşılaşılır.

Bu defada sen haklısın.. Bu tarz konuların kitlenmiş olası gerekli.. Bu arada ortada bi embesillik yok. dikkatsizlik demek daha uygun. ayrıca güncel kalması gereken konularda devam etmesi normal bi durum (bilgi paylaşımı-sürekli devam eden kampanyalar) ancak 1000 küsür lira bu fiyata da LCD yok !!! hemde telefunlen i görünce insan daha bi neoluyoo yaaa oluyor.. Ama dediğine katılıyorum belirli bir süre cevap almayan konular kapatılmalı..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.