Şimdi Ara

Telefox 50TFH5000 50' 4K Ultra HD LED TV - 1789 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucuza televizyon arayanlar için güzel bir alternatif iyi fiyat

Çek kuponla daha ucuza gelebilir.

• 1862 den satılıyormuş halihazırda 11.11 beklenebilir eğer acele yoksa kuponla kart kampanyasıyla daha ölü fiyata alınabilir.

Telefox 50TFH5000 50" 4K Ultra HD LED TV - 1789 TL
  • arkadaş ülkede ne çok çeşit marka oldu ,büyük ihtimal aynı ürünlere değişik logo basıp satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

arkadaş ülkede ne çok çeşit marka oldu ,büyük ihtimal aynı ürünlere değişik logo basıp satıyorlar
    çevresi olan girdi bu işlere, tv yapanı mı dersin tablet yapanı mı alayı shenzen
  • Bu tv awox üretimi galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • awox a çok benziyor, 50inc awox ta da wifi yoktu.

• bu tv'yi alıp kullanan var mı? 50" awox u5000str'den pek bir farkı yok gördüğüm kadarıyla. TV box ile kullanmayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1719 tl

• Telefunken diye okudum.

• 1719 liraya düşmüş diğer satıcıda ama n11'den tv almak cesaret işi. eğer bir sorun yaşarsanız paranızla rezil olmanız kaçınılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

1719 liraya düşmüş diğer satıcıda ama n11'den tv almak cesaret işi. eğer bir sorun yaşarsanız paranızla rezil olmanız kaçınılmaz.
    ben mi yanlış görüyorum yoksa 4 dakikada fiyat 1769 a mı çıktı, yoksa sen mi yanlış yazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

ben mi yanlış görüyorum yoksa 4 dakikada fiyat 1769 a mı çıktı, yoksa sen mi yanlış yazdın

Alıntıları Göster

• Bu alınır mı acaba ? 4 bin TL verdiğimiz Samsung çöp oldu ekrana küçük bir darbe sonrası. Yani fazla para vermek istemiyorum bunu alsak mi box ile kullanılır mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefox 50tfh5000 4K TV usb den AC3 lü filmlerde ses gelmiyor. 4K HEVC 10bit 60fps filmi oynatıyorken, AC3 sesi vermiyor. Şaka gibi.
  • Canlı bomba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Telefox 50tfh5000 4K TV usb den AC3 lü filmlerde ses gelmiyor. 4K HEVC 10bit 60fps filmi oynatıyorken, AC3 sesi vermiyor. Şaka gibi.
    AC3 lisansı yoktur o yüzden gelmez ses
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Görüntü kalitesi nasıl hocam bide kanal geçişleri. Tv varmı var mantığıyla almak istiyorumda normal uydu izlemesi keyif verirmi panel olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide sheep

Merhaba. Görüntü kalitesi nasıl hocam bide kanal geçişleri. Tv varmı var mantığıyla almak istiyorumda normal uydu izlemesi keyif verirmi panel olarak
    TV arkadaşımın, menü tuşlara basma tepkimesi bayağı yavaş. Kanal geçişleri dahili uydulu tv ler gibi. Görüntü kalitesi iyi. Tabi 4K için söylüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.