Telefonun full çekiyor arıyorum ulaşılamıyor diyor neden vodafone hattim ucakmoduna alıp tekrar actım sonra çalmaya basladi sebebi nedir ?
Aradigin numaraya ulasamiyosan aradigin kisinkn telefonu kapalidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: SametArat
Aradigin numaraya ulasamiyosan aradigin kisinkn telefonu kapalidir
Babamin telefonundan kendi cep telefonumu(iphone4) caldirirken oldu yani benim tel full cekiyor ama karsi tarafa ulasilamiyor uyarisi veriyor
bence arkadasın telefonu full cekıyor arayanlar ulasamıyor bumper var mı
Ben yanlis anlamisim afedersiniz bu olay benim e72 dede vardi kapatip acinca yada baska yere gsince felan duzeliyordu telefonunuza ozel bi hata degil sebekeden dusme felan olabilir hattin cekmemesi felan :)
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan..
bence arkadasın telefonu full cekıyor arayanlar ulasamıyor bumper var mı
Siradan bir kilif var telefon koltukta idi elle temas yok yani
Aynisi dun bende de oldu fakat bende karsi taraftan arama sesi geliyordu fakat telefon hic bir tepki vermiyordu yani aramalar gelmiyordu.restore ettim duzeldi.
Eğer aranılan kişi istanbul metrosu gibi biryerde ise normaldir. İstanbul metrosunda güvenlik sebebiyle cep telefonlarında sadece tek taraflı çağrı başlatmaya izin veriliyor.
Bu arada internette aynı sebepten kapalı. Ama avea hatlarda internet açık. Nasıl güvenlik çözemedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme