Bildirim
telefonun Camı Çatladı :((( Lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up yardım edecek olan yokmu -
Ekrani yaptir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öğrenciyim yaptıracak param yok -
Bugun okula gitme git biyerde çalış
zatern gitmedim ama çalışacak yer yok burda babama nasıl söyliyicem -
Kardesim galaxy ace ekran icin en fazla alsa 50 tl alirlar git babana dogruyu söyle yada garantiye gonder varsa
Kırık kullan babana da gerçeği söyle en fazla böyle kullan der.Sende harçlık vs. artırıp yaptırırsın.
Çok takma ekranı kırdın diye hiçbir baba dövmez.
Sadece söyle en fazla malınızın kıymetini bilmiyorsunuz böyle kullab aklın başına gelsin der.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim benim babam öyle dğil bi ekmek alsın kendini öve öve bitiremez bir kere yanlışlıkla telefonu masay hızlıca bıraktım gelip enseme vurdu off ben ne yapacağım -
Adam değerini bil diye yapmıştır.Söyle en fazla böyle kullan der.
belki ibçyle kullan der ma en az 2 güğn konuşur ve döver -
satabileceğin birşey var mi elinde? ikinci el kitap olarak satabileceğin kitaplar vs olabilir misal.. telefonun ekrani gerçekten 50 tl gibi birşey olmalı, biraz para biriktirip ekrani hallet.
bide baban senin telefonunla muhatap olmaz büyük ihtimalle, hiç telefon bahsini dahi açma yanında yakınında, ruhu duymadan işi bitir
Evet Oyle yapacağım büyük ihtimalle zaten telefon oynamamı istemiyordu onun yanında telefona bakmam ama telefonu şarja taktığımda göre bilir yada telefonla konuşur iken başka bir önerin varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kırıkkaleli zat
Evet Oyle yapacağım büyük ihtimalle zaten telefon oynamamı istemiyordu onun yanında telefona bakmam ama telefonu şarja taktığımda göre bilir yada telefonla konuşur iken başka bir önerin varmı ?
hiç mi birikmişin yok? söyle bi çevrene bak hemen şimdi yokla bakalım ne var ne yok eşya olarak, önerim bugün hemen bu işi bitir hâlletmen.. telefon sarjdayken de başından ayrılmazsin birkaç gün peder beyle köşe kapmaca oyna
7 tl var zaten günlük 2 tl veriyo peder -
evde kaç kişisiniz aile olarak hocam? çevrende tanıdığın güvenebileceğin biri var mi
evde 4 kişiyiz güvenebilecek arkadaşım yok Lütffen yardım
-
Borç para al
kimseden alamam -
annenden al.. dayın teyzen halan yengen; biraz risk alıp guvenmen lazım bunlardan birine ve buraya yazdıklarını onlara da anlat anlayacaklarndan eminim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- elektronik ehliyet sınavını geçemiyorum ne yapmam lazım
- tetradox ne işe yarar
- selanik göçmeni
- annem babamı aldatıyor ne yapmalıyım
- cipralex uyku yapar mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X