Şimdi Ara

Telefonum kırıldı ( SSli ) sorularım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Ne kadara yaptırabilirim?
    - izmirde orjinal yaptırabilir miym?
    - Telefonumun kamerasında aldığım günden beri kamera sorunu var ( güneşte silik be turumcumsu çıkıypr ) bunuda yaparlarmı verdiğimde yoksa ücret talep ederler mi?

Telefonum kırıldı ( SSli ) sorularım var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çankayadaki genpa servisine bir götürün. ücretli değişimde 1050 lira civarı bir ücret istiyorlar. sıfırıyla değişiyor. 3-4 günde hallediyorlar.
  • Çok çok geçmiş olsun böyle konuları görünce nasıl da içim sızlıyor. En iyisi kasada zarar yoksa günübirlik istanbula gidip apple store'da yaptırmak. Genpa süründürür uzun süre ve çok para ister tamircilere de nasıl güveneceksiniz ki tanıdık olmadıktan sonra zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: platinone

Çok çok geçmiş olsun böyle konuları görünce nasıl da içim sızlıyor. En iyisi kasada zarar yoksa günübirlik istanbula gidip apple store'da yaptırmak. Genpa süründürür uzun süre ve çok para ister tamircilere de nasıl güveneceksiniz ki tanıdık olmadıktan sonra zor.

haklısınız ama öğrenciyim istanbula günü birlik gidip gelme ihtimalim ve tanıdığımda malesef yok bu işlerden babam anlar internetten sipariş verip ona yaptırmayı düşünüyorum ( 40₺ ) ye hal olur ama garanti gider garantide birşey karşılamıyor gibi geliyor sizce napmalıyım

• Ptmizmir kullanıcısına yanıt
    İphone 2g'den beri iphone kullanıyorum. Daha ay telefon bozuldu garantiye gönderim demedim. Ama ekran açıklığı vardı keyfi olarak gönderdim ekrana dokununca çıt diye ses geliyordu diye yenisini verdiler. Eğer gitme durumunuz yoksa babanız da anlıyorsa bence en mantıklı yol babaya yaptırmak olur. İnternetten 3-4 video izledimi yapar umarım sorunsuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiniz yapacaksanız şurada anlatıyor nasıl detaylı bir şekilde yapacağınızı her parça var. Videodan daha açıklayıcı step by step gidersiniz en azından.

Zaten 6 ve 6 plus da diğer modellerde olduğu gibi arka kapaktan başlamıyor sökme işlemi, direk ekrandan başlıyor çok zorluk çekmezsiniz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envoytr -- 1 Mayıs 2015; 1:26:13 >
  • iPhone 6 ve Plus , pişmanlıktır ...Sırf bu ekran konusundan dolayı !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun.

• 200 TL karsiliginda on caminiz degistirilebilir isterseniz.

• Kasada hasar yoksa 330₺'ye İstanbul'da, Apple Store'da cihazın ekran değişimini yaptırmak varken, şu kadarcık masraftan kaçarak garantiyi heba etmek bence büyük hata olur. Ayrıca ekranın bu kadar kolay kırılması, telefonun büyümesinden ve ekranın bombeli olmasından kaynaklanıyor, ki ekran bombeli olmasa bence cihaz bu tasarım çizgileriyle bu kadar güzel gözükmezdi. Bence 6 veya 6 Plus pişmanlık değil, güzel cihazlar ama dikkat edilmesi gerekiliyor. Sonuçta bütün telefonların ekranı düştüğünde kırılıyor, yani sadece bu cihazlara özgü bir problem değil bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Kasada hasar yoksa 330₺'ye İstanbul'da, Apple Store'da cihazın ekran değişimini yaptırmak varken, şu kadarcık masraftan kaçarak garantiyi heba etmek bence büyük hata olur. Ayrıca ekranın bu kadar kolay kırılması, telefonun büyümesinden ve ekranın bombeli olmasından kaynaklanıyor, ki ekran bombeli olmasa bence cihaz bu tasarım çizgileriyle bu kadar güzel gözükmezdi. Bence 6 veya 6 Plus pişmanlık değil, güzel cihazlar ama dikkat edilmesi gerekiliyor. Sonuçta bütün telefonların ekranı düştüğünde kırılıyor, yani sadece bu cihazlara özgü bir problem değil bu.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

iPhone 6 ve Plus , pişmanlıktır ...Sırf bu ekran konusundan dolayı !

yaw sus alcak paran yok çamur atma bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: envc1

quote:

Valla Premium Reseller'da calisiyorum.

Bu isin icinde olan biri olarak hatta Apple fiemasindan para kazanan biri olarak yaziyorum bunu

iPhone 6 coptur

• quote:

quote:

quote:

Bu isin icinde olan biri olarak hatta Apple fiemasindan para kazanan biri olarak yaziyorum bunu

iPhone 6 coptur

abi çöpse, orda çalışma çık. daha iyi mal üreten bir yerde çalış. adını soyadını felan bilsem şikayet ederdim seni. atsınlar şunu işten

• Geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone 6 coptur

abi çöpse, orda çalışma çık. daha iyi mal üreten bir yerde çalış. adını soyadını felan bilsem şikayet ederdim seni. atsınlar şunu işten

Guzel Kardesim bos yapma da bak profilime ...

Az arastirsan bulursun beni . Senin gii klavye delikanlisi degiliz ...

Ne insanlar turedi su forumda ya ... Birini avukata bildirdim hakaretten dun .

Dilekceyi yazip iletecgim Kucukcekmece savciligina ... Bir sirada ki de sensin sanirim ...

Valla amerikalilar gibi , basicam davayi tazminat veriyorlar . En temizi .

İnsanlara buralardan kral kesilenler kedi gibi oluyor dvayi gorunce

Benim yorumlarima ve fikirlerimi " ELESTİRİN " ama sacma sapan post atmayin ...

SİKAYET EDECEKSEN
    EREN ASLANHAN
    TROY APPLE PREMİUM RESELLER
    www.arti.net.tr
    MARMARAPARK ALİSVERİS MERKEZİ

YAZ SİKAYETİNİ DE BİZİMKİLER ARAYİP OGRENSİN DERDİNİ ...

Sonra ulasayim bizzat ben sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 1 Mayıs 2015; 20:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Kasada hasar yoksa 330₺'ye İstanbul'da, Apple Store'da cihazın ekran değişimini yaptırmak varken, şu kadarcık masraftan kaçarak garantiyi heba etmek bence büyük hata olur. Ayrıca ekranın bu kadar kolay kırılması, telefonun büyümesinden ve ekranın bombeli olmasından kaynaklanıyor, ki ekran bombeli olmasa bence cihaz bu tasarım çizgileriyle bu kadar güzel gözükmezdi. Bence 6 veya 6 Plus pişmanlık değil, güzel cihazlar ama dikkat edilmesi gerekiliyor. Sonuçta bütün telefonların ekranı düştüğünde kırılıyor, yani sadece bu cihazlara özgü bir problem değil bu.

ekranın kolay kırıldığını söylemedim, minibüse binerken cebimden kayarak kaldırım kenarına düştü ne düşerse düşsün kırılırdı oraya, zaten benim hatam yan cebim küçük olduğu halde koydum istanbula gitmeden orjinal halledebilirsem 330₺ ye halledicem ama artık apple yetkili servislerde ekran değişimi yaptırmıyormuş, izmirde ikamet ediyorum istanbula gidip gelmem malesef imkansız denenilir eğer serviste cam kaldıysa yapabilirlermiş ama cihazın yeni olduğunu göz önüne alarak gitmeden önce fikir edinmek istedim yoktur diye düşünüyorum cam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptmizmir -- 2 Mayıs 2015; 17:47:35 >

• quote:

Bence yorumunun başına bence eklemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptmizmir -- 2 Mayıs 2015; 17:44:49 >
  • quote:

quote:

quote:

iPhone 6 coptur

Konuyu sizlerin ( sizin ) düşüncenizi öğrenmek için yazmadım, başlıktan ve açtığım konudan yardıma ihtiyacım olduğu için' bir takım sorularıma cevap aramak amacıyla yazdığımı anlamışsınızdır diye düşünüyorum, ayrıca lütfen konumda tartışma vs. yapmayın, sadece sizin için değil genel olarak söylüyorum. Tabir-i caizse piyango size çıktı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.