Şimdi Ara

TELEFONUM GENPA GARANTİLİ Mİ NASIL ANLARIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TELEFONUM GENPA GARANTİLİ Mİ NASIL ANLARIM? BUNU SORGULAYACAĞIM BİR YER VAR MI ACABA?

• Eğer Nokia ise; Nokia Danisma hattini arayip IMEI numaranizi vererek telefonuzun gercekten NOkia tarafindan GARANTILIMI diye de ogrenebilirsiniz Telefonu ise (0212) 337 17 17

Orijinalden alıntı: umutech

En sağlam yolu genpa ya tel acmak ben imei mı verip öğrenmiştim

tşk ederim.
  • cihazın arkasında Nokia Kom A.S. garantisi yazıyorsa her türlü garantilidir zaten, ya kvk ya genpa'dır fark etmiyor.

• Arkadaş "cihazım Genpa garantili mi yoksa paralel ithalat mı?" demeye mi çalışmış, "cihazımın Genpa garantisi devam ediyor mu?" demeye mi çalışmış ayırt edemediğimden cevap veremedim.

Kendi yıldızını takip et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaş "cihazım Genpa garantili mi yoksa paralel ithalat mı?" demeye mi çalışmış, "cihazımın Genpa garantisi devam ediyor mu?" demeye mi çalışmış ayırt edemediğimden cevap veremedim.

cihazımdan genpa güvencesi altındadır diye yazan bir kart çıktı, cihazda nokia kom da yazıyor sadece bundan emin olmak için ne yapabilirim onu sormuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.