Şimdi Ara

Telefonum bloke oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pın kodumu dogru girdigim halde telefon yanlış dedi ve bloke oldu acayip sinir oldum hat babamın üstüne yaşım 15 ve müşteri hizmetlerini arıyınca ne bilgiler isticekler en son kaç tl yükledigimi biliyorum ama kaç tl kaldıgını yaklaşıkda olsa bilmiorum ama babamın annesinin kızlık soyadını falanda biliyorum herşeyini biliyorum sadece yaklaşık kaç tl kaldı onu asla bilemem ne yapmalıyım yardım edin

Puk 1 Avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 6 Eylül 2015; 15:44:19 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felipeflexx F kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp jet şifre almanız gerekir online işlemlere girebilmem için şifre gerekiyormuş de onlar sana yardımcı olurlar bir kaç bilgi sorabilirler şifreyi söylemelerini rica et telefonuma erişemiyorum ve online işlemlere giriş yapmak istiyorum de yardımcı olacaklardır.

Hat kimin üzerineyse o arasın ayrıca müşteri hizmetlerini aramadan kesinlikle öğrenemeyeciğinizi bildirmek isterim veya avea bayisine gidipte işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: felipeflexx

arkadaşlar pın kodumu dogru girdigim halde telefon yanlış dedi ve bloke oldu acayip sinir oldum hat babamın üstüne yaşım 15 ve müşteri hizmetlerini arıyınca ne bilgiler isticekler en son kaç tl yükledigimi biliyorum ama kaç tl kaldıgını yaklaşıkda olsa bilmiorum ama babamın annesinin kızlık soyadını falanda biliyorum herşeyini biliyorum sadece yaklaşık kaç tl kaldı onu asla bilemem ne yapmalıyım yardım edin

Cihazın bloke OLMADI, hattın bloke oldu.

O cihaza başka sim kart takarsan çalışır.
    Teşekkürler arkadaşlar ama avea yerine TURKCELL'i tercih ettim yarın açılacak inşallah.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.