Şimdi Ara

Telefonum 6 gündür apple teknik serviste.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum 6 gündür apple teknik serviste.Bugün apple teknik servisi aradım rapor hazırlamışlar onu göndereceklermiş 2 gün daha bekleyin dediler.2 gün sonra ya benden para isteyip telefonu değiştirecekler yada telefonu ücretsiz değiştirecekler.Apple'a çok sinir oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reklam1234 -- 27 Ağustos 2018; 16:58:27 >

• reklam1234 R kullanıcısına yanıt
    6 gün oldu diye mi konu açtınız? Dini bayram, tatil... Çok normal değil mi sizce de?..

Gerçekten çok sabırsız bir millet olduk... Sıra beklemez, kırmızı ışıkta durmaz, markette kasa sırasına kaynamaya çalışır vs vs... Sanırsın kraliyet ailesi sanırsın paşazade...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye verdiniz tam olarak hangi Apple servisi?
  • Telefonumu 23 ağustosda pupa teknik servise teslim ettim.Konudada yazdığı gibi rapor hazırlamışlar yarın bana haber verecekler.Telefonu değiştirmek için para isteyecekler yada ücretsiz değişim yapacaklar.Yarın Apple teknik servisin ne cevap verdiğini yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reklam1234 -- 28 Ağustos 2018; 11:51:55 >
  • Benimki 15 günde geldi. Biraz sabır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim LG G3 zamanında bozulduğunda yollamıştım garantiye 1-2 hafta dediler 30-35 gün arası olmuştu gelmemişti hala gidip konuştuğumda cihazın kaybolduğunu söylemişlerdi. Zar zor nakit parayı almıştım hediye çeki falan veriyolardı bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.