Şimdi Ara

Telefonu yeni aldım, hiç açmadım. [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açmadan önce 8 saat şarj et muhabbeti var, sizce böylemi yapayım? Yoksa direk açayım mı?

Birde ilk kez iphone kullanıcam hiçbir bilgim yok, apple store kimliği, icloud hesabı falan bi dünya bişeyler var bildiğim kadarıyla, neyi nasıl yapıcam, zormu bunları yapmak?

• Aç kullan batarya Zayıf dediğinde tak şarja dolunca çıkar :)) i cloud a gelince normal hesap açar gibi açacaksın ama şifreni unutma yaz bi kenara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifrenden ziyade hatirlaman icin gizli sorular var onlarin cevaplarini sakin unutma bir yere yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TSwift

Aç kullan batarya Zayıf dediğinde tak şarja dolunca çıkar :)) i cloud a gelince normal hesap açar gibi açacaksın ama şifreni unutma yaz bi kenara

Sim kartı gerekliymiş, daha kestirmedim ben sim kartını. Şarjda öyle duruyor telefon, kilidi açınca lütfen bir sim kartı takın yazısı var. Bu şekilde şarjda kalsınmı yoksa şarjdan çıkarıp telefonu kapatıp, sim kartı taktığım zamanmı takayım şarja.
  • Ben pil seviyesi düşük dediğinde 6 saat şarjda tutmuştum yinede

• komik olmayin lütfen alt tarafi bir telefon doldur pilini tak kartini sizle mezara gelmiycek takmayin bukadar kafaya nerdeyse telefonum ariza yapti intihar edicem diye konu acicaksiniz
  • Telefonlara otomobil parası verince insanlar bakmaya kıyamaZ oldular evde vitrinin bir köşesine koyup ttnet sabit telefon kampanyasına geçin bari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu en az 12 saat boyunca şarj et bu çok onemli çunku telefonun ileriki zamanlardaki pili bundan kaynaklaniyor .Şarj ettikten sonra telefonu aç apple kimligini ac sifresini bir yere yaz unutma kredi kartlari islemleri var onlari hallet .Kolay Gelsin

• O muhabbetler eskidendi istersen sarja hemen tak. Yil 2015 oldu. Ayrica hatti kirdirma sakin gidio nano sim card al direk. Kirdirilan hatlar basa bela oluyor konusmada cizirti internette agirlik gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.