Şimdi Ara

TELEFONU ORTAYA ÇIKARMAKTAN UTANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Mayıs ayında Dark Evo E40 adlı cihazı aldım. Cihazı aldığımda pek param yoktu ve özellikleri fiyatına göre çok cazip gelmişti. Millet bir telefon muhabbeti açtığında çok sıkılıyorum,konuyu değiştirmek istiyorum. Bu telefonun kapak kısmında DARK yazısı var onu kapatmak istiyorum en azından artık sprey boyayla mı olur neyle olur bilmiyorum. Teknobiyotik'in sayfasına baktım,bu telefon için kılıfta yok. Mal gibi çekiniyorum millet bana sorduğunda. Aslında marka takıntım da vardır ama malum para yoktu. E tabi öğrenci adamız. O yüzden şimdiden para biriktiricem. Şubat ayına kadar 500 tl toplarım. Yada hazirana kadar bekleyip ortalama 1000 tl falan biriktiririm. Aslında Şubat ayında yani Ara Tatile kadar dersler falan iyi olursa babam da takviye yapar 200-300 lira. S

• telefonumu geçen gün sinirden parçaladım cebimde dandik bir nokia marka telefonla dolaşıyorum.kafaya takmaya gerek yok.
    not:kırdığım telefon da turkcell t20'idi
  • Eğer arkadaşların ve çevren seni kullandığın telefonla yargılıyorsa önce kendi zihniyetini sonra arkadaşlarını ve çevreni değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Eğer arkadaşların ve çevren seni kullandığın telefonla yargılıyorsa önce kendi zihniyetini sonra arkadaşlarını ve çevreni değiştir

Süpersin.
  • Eskiden dost başa düşman ayağa bakar derdik, şimdi dost başa düşman telefona bakar demek lazım.

• Klasik bir modernizm ile natural olanın çatışması vakası.İnsanların değerini ne cebinde ki telefon ne cüzdanının kalınlığı ne de giydiği kıyafetler belirler insanın değerini iç dünyasının zenginliği ve dolayısıyla düşünceleri belirler.Telefonunu çıkartırken sana küçümseyen gözlerle bakan ''yaratıklar'' ucuzdur içi boştur onlar kendilerini değerli hissedecek hiçbir meziyete sahip olamadıkları için ancak telefonlarının markası cüzdanlarının kalınlığıyla kendilerini iyi hissedebilirler.Eğer ki bu tür ''yaratık'' ları arkadaş olarak seçtiysen çok büyük hata etmişsin hemen zihnini arındır ve kaliteli insanlarla takıl.Nasıl biri olmak istediğini seç ucuz mu olmak istiyorsun yoksa insan olmanın tüm vasıflarını taşıyan kaliteli biri mi olmak istiyorsun , seçim senin

• Tabii ki de arkadaşları bir şey demez konuyu saptırmayın kendi utanıyor çıkarmaya ben de utaniyordum GM Q4 üm vardı millet soruyordu bu ne markası ne felan diye ister istemez utanıyordum yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Tabii ki de arkadaşları bir şey demez konuyu saptırmayın kendi utanıyor çıkarmaya ben de utaniyordum GM Q4 üm vardı millet soruyordu bu ne markası ne felan diye ister istemez utanıyordum yani

İyi o zaman kendi kafasını değiştirsin yada güle güle kullansın ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Tabii ki de arkadaşları bir şey demez konuyu saptırmayın kendi utanıyor çıkarmaya ben de utaniyordum GM Q4 üm vardı millet soruyordu bu ne markası ne felan diye ister istemez utanıyordum yani

Heh tam da onu diyecektim. Şimdi arkadaşlarım bana çok destek olan insanlar. Çoğumuzun durumları da aynı zaten. Ama şimdi bir ortamda bu muhabbet çıktığında muhabbet dönse. Sıra bana gelince bende Dark Evo E40 var bende desem. "O neydi lan?" diye bi tepki gelince param yoktu işte efendim alamadım bilmem ney mi diyeyim.
  • telefonunla rezil olacağını düşünüyorsan maksimum 18 yaşında bi çocuksundur.
  • Ergenmisin arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

telefonunla rezil olacağını düşünüyorsan maksimum 18 yaşında bi çocuksundur.

Rezil olmak değil, çekinmekten bahsettim. Ayrıca 17 yaşındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintsComming

quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

telefonunla rezil olacağını düşünüyorsan maksimum 18 yaşında bi çocuksundur.

Rezil olmak değil, çekinmekten bahsettim. Ayrıca 17 yaşındayım.

doğru tahmin etmişim. çekincenin sebebi rezil olmak değil mi ? bi büyük tavsiyesi istersen; bi an önce bu huyundan kurtul derim seni telefonunla veya maddi durumunun sebep olduğu şeyler için yargılayacak insanlardan da uzak dur.
  • 21 yaşındayım elimde 6303 var şuan Allah aşkına sus.Whatsapp'tan sevgilimle/arkadaşlarımla konuşamadığıma üzülüyorum sadece.
  • Direk o çevreyi değiştir bence..Ayrıca 1500 tl lik telefonum yok diye whats up ta görüşemediğim kız bana trip yaparsa ben olsam onunda canı ceheneneme derdim kızmı yok memleketde :)
  • SaintsComming kullanıcısına yanıt
    renkli kılıf tak..
  • Daha yaşın ufak ama ileride bu düşünce yapısıyla çok sıkıntı yaşarsın. Bugün telefon yarın araba vs. Hep bir şeylerde bu duyguyu hissedersin. Bir an önce yenmeye çalış. Ne zaman Dark kullanmak suç olur o zaman utan. Merak etme utanılacak çok daha ciddi şeyler var. Takma kafana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark yine türkiyede biraz kulaga aşina ya zopo jiayu desen tepki ne olur
  • SaintsComming kullanıcısına yanıt
    Sanki 2010 dan once herkesin cebinde iphone vardı noolcak krdsm niye bu kadar korkuyorsun.İnsanların insanlara bakış açısı çok değişmiş .

• 1000 tl biriktirip sadece arkadaşların yüzünden telefon mu değiştireceksin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.