Şimdi Ara

Telefonu açınca internet geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar İnternetim sürekli kopuyor Telefonu açınca 15-20 saniye sonra geliyor kapatınca 1-2 dk sonra geri gidiyor.Sorun splitterda değil kabloyu direkt bağlayıp denedimbu sefer hiç yok...Bıktım artık bu işten TTNeti arayıp söyledim durumu hızımı düşürdüler ama sorun hala devam ediyor.Netlimitsiz 8mbit tarifesini kullanıyorum.Ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olun kafayı yicem artık..

Hat değerlerim..

Telefonu açınca internet geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RehaveTR -- 31 Ocak 2013; 23:28:37 >

• O iş öyle hız düşürmeyle falan olmuyor. Benim de geçen aylarda öyle bir sorunum vardı ama şu farkla; ben telefonu açınca bağlantı kopuyor ve sonra tekrar geliyordu. Sonra hat tamamen gitti 1,2 gün boyunca ama adsl yine de çalışmaya devam ediyordu. Bir hata edip ttneti aradım, orada hız güncellemesi yaptılar ve adsl de gitti. Meğersem hattım çalışmadığı için nasıl oluyorsa çalışan adsl bağlantım güncelleme yapınca tamamen gidermiş, düzeltemediler. Ben tekrar tekrar aradım hem 4440375'i hem de 4441444'ü, oldukça sert konuştum. 1 gün sonra servis gelip birşeyler yapmış aşağıdan ve şu an o sorunum yok. Özetle; kızmak gerekiyor, yumuşak davranınca kimse takmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironeagle -- 1 Şubat 2013; 0:35:09 >
  • Arıza kaydı bırakın
  • Mh'yi ararsınız sorununuzun çözümüne yönelik 'e öyleyse telefonu açık bırakın' yanıtını alıp şok olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bu sorun vardı. kabloları yeniletirdim sorun düzeldi
  • bütün sorun kablolarda kabloları degiştir düzelecek güven bana
  • Peki teşekkür ederim.En kısa zamanda kabloları yenileticem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özelikle türk telekomun yeni fiber kablolarını öneririm harika @türktelekom
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPhoenixx

Bende de bu sorun vardı. kabloları yeniletirdim sorun düzeldi

dostum nasıl yenilettin bizim elemanlar sürekli kaçmaya çalışıyor ? sorun internetteyse biz birşey yapamayız sadece evin dışındaki kısıma bakabiliriz vs diyolar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouWillNeverWalkAlone! -- 16 Şubat 2013; 0:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouWillNeverWalkAlone!

quote:

dostum nasıl yenilettin bizim elemanlar sürekli kaçmaya çalışıyor ? sorun internetteyse biz birşey yapamayız sadece evin dışındaki kısıma bakabiliriz vs diyolar?

aynen biz ttneti arayınca kablolardan değildir modemdendir falan dıyıp duruyorlardı 2-3 aydır yenilletirmiyorlardı.http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3 buraya arıza kaydı bıraktım 1-2 gün içinde ulaştılar. ekip yollamalarını ıstedım modeme falan baktı modemde sorun bulamayınca kabloyu yeniledi

• quote:

quote:

quote:

aynen biz ttneti arayınca kablolardan değildir modemdendir falan dıyıp duruyorlardı 2-3 aydır yenilletirmiyorlardı.http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3 buraya arıza kaydı bıraktım 1-2 gün içinde ulaştılar. ekip yollamalarını ıstedım modeme falan baktı modemde sorun bulamayınca kabloyu yeniledi

hocam ekip telekomun umursamaz ekibi mi yoksa ttnet'ten mi geldiler ? kablolu yenileyende aynı kişilermiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouWillNeverWalkAlone! -- 16 Şubat 2013; 1:16:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ekip telekomun umursamaz ekibi mi yoksa ttnet'ten mi geldiler ? kablolu yenileyende aynı kişilermiydi

kabloyu yenileyende aynı kişiydi. 3-4 defa daha gelmişti zar zor yeniledi resmen, Neden elektrikciye yenilettirmiyorsunuz falan diyordu 2-3 laf ediyordu bu sizin işiniz falan demiştim 10 dakika böyle konusmustuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 16 Şubat 2013; 2:02:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kabloyu yenileyende aynı kişiydi. 3-4 defa daha gelmişti zar zor yeniledi resmen, Neden elektrikciye yenilettirmiyorsunuz falan diyordu 2-3 laf ediyordu bu sizin işiniz falan demiştim 10 dakika böyle konusmustuk

gelsinde buraya bi dayağımı yesin öyle artislik yaparsa ciddiyim hem dünyanın en pahalı internetini kullancaz hemde dk başı kopuyo diye sinir olucaz he kayıt bıraktım gelişmeleri yazıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.