Şimdi Ara

telefonlar akıllanmaya insanlar aptallaşmaya başladı bu ne ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elde telefon dünyayla irtibatı koparmış beyinsiz bi sürü var dışarda. yolda yürüyemeyecez herhalde. bi genç kız düz yolda üzerime çıkacaktı elde telefon önüne bakmıyor bi tane de montofon selami düz yolda yanından geçerken elinde telefon, sanki gazetesini otobüste izinsiz okuyormuşum hissiyle dönüp baktı. olm doğru düzgün yürü ne işim olur senin telinle, buldun dokunmatiği parmaklayıp durma. ne adamlar var ya adam matrixe girmiş gibi evde pc başında hissiyatıyla sokakta, yolda dolaşıyor. yav yeter artık

• Ben de bahsettiklerinizi doğru bulmuyorum. Fakat bu durum o kişilere hakaret etmenizi gerektirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde imzasına mal varlığını yazan tipler var ki, onlar daha da fena...
  • doğru söylüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alien Walker

Aynı şekilde imzasına mal varlığını yazan tipler var ki, onlar daha da fena...

ince
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

Ben de bahsettiklerinizi doğru bulmuyorum. Fakat bu durum o kişilere hakaret etmenizi gerektirmez.

adamın kendine saygısı yok, yolda insan gibi yürümekten aciz bırakıyor tel onu haberi yok. şahsına hakaret yok zaten içinde bulundukları durumun özeti bu. adamın yaptığı insnalığa hakaret.

@Alien Walker, burda bana laf atma gibi bi çaba içindeysen, burda donanım bölümünde, teknik yardımda takılanlar için o imza hayat kurtarıcıdır. her soru-cevapta sen ne kullanıyon, ya da sistemin ne ona göre cevap verelim tarzı sorulardan kurtulunur böylece. ha bayadır çokta aktif değilim o bölümlerde, imza o zamanlardan kalma alışkanlık.. bunun görgüsüzlük gibi şeylerle alakası old da yok, o açıdan bakıp yorum getirdiysen... görgüsüzlük yapılabilecek ürünlerde değil zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Ben de bahsettiklerinizi doğru bulmuyorum. Fakat bu durum o kişilere hakaret etmenizi gerektirmez.

adamın kendine saygısı yok, yolda insan gibi yürümekten aciz bırakıyor tel onu haberi yok. şahsına hakaret yok zaten içinde bulundukları durumun özeti bu. adamın yaptığı insnalığa hakaret.

@Alien Walker, burda bana laf atma gibi bi çaba içindeysen, burda donanım bölümünde, teknik yardımda takılanlar için o imza hayat kurtarıcıdır. her soru-cevapta sen ne kullanıyon, ya da sistemin ne ona göre cevap verelim tarzı sorulardan kurtulunur böylece. ha bayadır çokta aktif değilim o bölümlerde, imza o zamanlardan kalma alışkanlık.. bunun görgüsüzlük gibi şeylerle alakası old da yok, o açıdan bakıp yorum getirdiysen... görgüsüzlük yapılabilecek ürünlerde değil zaten.

gorgusuzluk yapmayin lutfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+sonsuuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çatapat has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

quote:

Çatapat has been planted

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

quote:

Çatapat has been planted

crysis var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

gorgusuzluk yapmayin lutfen

aynen. millet nvidia titan alır 3 bin liraya. ben ati 4650 ile havamı atıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.