Şimdi Ara

Telefonla kopya çekerken yakalandim LUTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar abiler ablalar.. Ben lise 3 yani 11. Sinif anadolu lisesi sayisal bolumu okuyorum. Bugun ingilizce sinavi olduk. Tum okul ayni anda oluyor. Bende yan sinifta sinava girecek bi arkadasimla anlastim bana sms atarak kopya verdi. Tam ben telefondan bakip kagida gecirirken hoca yakaladi. Kagidi ve telefonu aldi mesajlari da okudu. Kagidima kopya yazdi. Git sonra yanima ugra dedi. Normalde herkesin sozlusune 100 veriyor. Gittigimde bana yazilin zaten sifir, sozlunede sifir verecem dedi. Ayrica disipline verdi. Disiplin icin mudur yardimcisi beni cagirdi yarin velin gelsin dedi. Ben ailemin haberi olsun istemiyorum ama.. Sizce hoca gercekten yazili ve sozlume sifir verir mi? Disiplinden ne ceza alirim? Ve ailemin haberi olmadan nasil atlatirim(ailem bu konularda cok hassas, babam beni okuldan bile alabilir) ayrica tum islemler bana kopyayi veren arkadasima da uygulandi. Yardimlarinizi bekliyorum 3 soru icin de. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çekmeseydin
  • Müdürün veya Hocanın yanına git
    "Hatasız Kul Olmaz, Her insan hata yapar bende yaptım bir hata affet beni" de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkleave1 -- 4 Haziran 2014; 16:59:45 >
  • telefon benim degil de.. yapacak baska bisi yok.. yakalanmissin.. mudure okul icin bagıs yapacagini soyleyebilrsin.. aramizda halledelim falan de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

telefon benim degil de.. yapacak baska bisi yok.. yakalanmissin.. mudure okul icin bagıs yapacagini soyleyebilrsin.. aramizda halledelim falan de..

O zamanda Rüşvetden gider
  • En fazla okuldan atılır, evlatlıktan reddedilirsin.

• dalga geçmeyin. Telefon sorun degil onu haftaya cuma gunu verecekler zaten. Acaba bikac gun mudur yardimcilarina gorunmesem unuturlar mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907adem

merhaba arkadaşlar abiler ablalar.. Ben lise 3 yani 11. Sinif anadolu lisesi sayisal bolumu okuyorum. Bugun ingilizce sinavi olduk. Tum okul ayni anda oluyor. Bende yan sinifta sinava girecek bi arkadasimla anlastim bana sms atarak kopya verdi. Tam ben telefondan bakip kagida gecirirken hoca yakaladi. Kagidi ve telefonu aldi mesajlari da okudu. Kagidima kopya yazdi. Git sonra yanima ugra dedi. Normalde herkesin sozlusune 100 veriyor. Gittigimde bana yazilin zaten sifir, sozlunede sifir verecem dedi. Ayrica disipline verdi. Disiplin icin mudur yardimcisi beni cagirdi yarin velin gelsin dedi. Ben ailemin haberi olsun istemiyorum ama.. Sizce hoca gercekten yazili ve sozlume sifir verir mi? Disiplinden ne ceza alirim? Ve ailemin haberi olmadan nasil atlatirim(ailem bu konularda cok hassas, babam beni okuldan bile alabilir) ayrica tum islemler bana kopyayi veren arkadasima da uygulandi. Yardimlarinizi bekliyorum 3 soru icin de. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim..

ingilizceden kopya çekilirmi yav :S

• Biz uğraşırken What'sApp grubundan kopya çeken bizim okuldaki bazı kişilerin durumundasın. Ne bekliyorsun burdan, çekmeseydin. Başkası çalışsın sen ordan burdan geçir oh ne güzel.
  • arkadaşını yaktın

• Bende telefondan cekerim ama telefonda kilit vardir.Lise 3 de kopya cekerken hoca pat telefonu aldi tam alirken telefonun kapama tusuna basti.Tum ders boyunca ugrasti ama acamadi.Cikista pasa pasa verdi telefonu :)

• bende de kilit vardı ama zorla açtırdı

• herkes bişey diyo ama şimdiye kadar hiçkimse 3 sorumdan birini bile cevaplamadı

• Disiplin cezasi büyük ihtimal almassn en fazla kınama ailenede haber verme genelde haber ver dediklerinde yazmıyorlar ceza haberde etmezler büyük ihtimal okulda not telasi var su aralar. sınavın büyük ihtimal K olarak gözükür iki sınavda örnek 70 diğeri K ortalaman 35 olur. Herkese sözlü 100 veriyorsa öyle bir hocanın 0 vereceğini sanmıyorum rahat ol kasma .

• Kardeşim kopyayla 100 olacağıma kopyasız 0 alırım.
    Sözünü benimse.Hakkınla kac alıcaksan onu al
  • Arkadaşınıda yakmışsın hala kendini düşünüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Arkadaşınıda yakmışsın hala kendini düşünüyorsun

aynı şey arkadaşım için de geçerli dedim iyi oku

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.