Şimdi Ara

Telefonla konuşunca internet gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunun sebebini hala anlamış değlim telefon tesisatını değiştirdim yeniledim ama fayda etmedi.İnternetteyken telefon çalınca bağlantı kesiliyor.Sebebi nedir acaba?Bir fikri olan..

• splitter kullanıyormusunuz eğer kullanmıyorsanız kullanmaya başlayın yada kullandığınız splitter ı değiştirin başka bir tane deneyin.Ve mümkünse kablolardaki kırıkları düzeltin.
  • Splitter kullanıyorum tesisatı değiştirdim yukarıda yazdığım gibi splitter'ı birkaç deafa değiştirdim.Bu arada belki yardımcı olur.Modemde dsl ışığı yanıyor internet yanmıyor başka bir modemde link yanıyor data ışığı yanmıyor
  • ışıklar yanmadığı halde internete bağlanıyor ama telefonla konuşuncamı gidiyor yoksa hiç mi bağlanmıyor.
  • paralel telefon varsa onu kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

ışıklar yanmadığı halde internete bağlanıyor ama telefonla konuşuncamı gidiyor yoksa hiç mi bağlanmıyor.

yok everest sg-1400 modem var onla sadece link yandığında internete girebiliyorum ama telefonu kullanınca internet gidiyor
  • Hocam eğer ttnet kullanıyorsan ara gelsinler çözerler sorunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Hocam eğer ttnet kullanıyorsan ara gelsinler çözerler sorunu.

heralde öyle yapıcam
  • Bir aralar bende de oluyordu.Çağırdım,teknosa gibi yerlerden telefon filtresi almam gerektiğini söylediler yada paralel hatlardan birini iptal etmem gerektiğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.