Bildirim
Telefonla konuşunca internet gidiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
splitter kullanıyormusunuz eğer kullanmıyorsanız kullanmaya başlayın yada kullandığınız splitter ı değiştirin başka bir tane deneyin.Ve mümkünse kablolardaki kırıkları düzeltin. -
Splitter kullanıyorum tesisatı değiştirdim yukarıda yazdığım gibi splitter'ı birkaç deafa değiştirdim.Bu arada belki yardımcı olur.Modemde dsl ışığı yanıyor internet yanmıyor başka bir modemde link yanıyor data ışığı yanmıyor -
ışıklar yanmadığı halde internete bağlanıyor ama telefonla konuşuncamı gidiyor yoksa hiç mi bağlanmıyor. -
paralel telefon varsa onu kaldır. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrTrmn
ışıklar yanmadığı halde internete bağlanıyor ama telefonla konuşuncamı gidiyor yoksa hiç mi bağlanmıyor.
yok everest sg-1400 modem var onla sadece link yandığında internete girebiliyorum ama telefonu kullanınca internet gidiyor -
Hocam eğer ttnet kullanıyorsan ara gelsinler çözerler sorunu. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrTrmn
Hocam eğer ttnet kullanıyorsan ara gelsinler çözerler sorunu.
heralde öyle yapıcam -
Bir aralar bende de oluyordu.Çağırdım,teknosa gibi yerlerden telefon filtresi almam gerektiğini söylediler yada paralel hatlardan birini iptal etmem gerektiğini.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X