Şimdi Ara

Telefonla Denize Girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cebimde unutmuşum girdikten 5dk sonra falan farkettim
    Hemen bataryayı sim kartı falan çıkartıp güneşe koydum akşam sarj e bıraktım.Telefon açılıyor sarj da oluyor ama gelen ekranda sim kartı şifresi isteyen yerde ekran basmıyor.
    Ne yapmalıyım yardım dh
    (girdiğime 3 4 gün üşengeçlikten daha şimdi konu açıyorum =((( )

• Geçmiş olsun .Hatırladığım kadarıyla pirinç dolu bir kaba mı ne koyuyorduk o tarz bir işlem yapıyorduk . En azından bir up yapmış olalım
  • Dokunmatik pert, ekran değişimi yapılır. Telefonun 0 fiyatının 1/3'ü kadar masraf çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

Dokunmatik pert, ekran değişimi yapılır. Telefonun 0 fiyatının 1/3'ü kadar masraf çıkar.

parçalar yurt dışından geldiği için ve toptan değil sipariş üzerine geldiği için arkadaşın dediği gibi sana telefonun 3 te biri bi fiyata patlar
  • Xperia z ile irsen böyle olmazdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^
    Sağolun beyler yorumlar için

Sadece ekran değişimiyle hallolur mu peki ? Zaman içinde toksiklenme falan oluyomuş telefon bozuluyomuş doğru mu bunlar
  • böyle bir olay benimde başıma gelmişti sene 2006 denize gitmiştik nokia telefonum mayomun cebindeydi saat sabah olmustu babamlar kahvaltılık birşeyler almaya gitmişti bizde arkadşla denize girelim dedik telefonun cebimde olduğunun unutmuşum daha denize bile giremeden dalga geldi ve telefon cebimde benimle beraber denize girmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen ay arkadaşımla sabahın 7 sinde havluları şezlonglara koymak için gitmiştik,gelmişken girelim biraz yüzelim dedik hiç düşünmeden daldık suya.2 dk sonra bi ağlama sesi duydum arkadaşım yeni aldığı telefonunu cebinde unutmuş,bir hışımla çıktı sudan,telefonun kapağını pilini çıkarıp güneşe koydu kurusun diye ama nafile.daha taksitleri bitmeden telefon pert oldu,hiç açılmadı telefon seninki bari açılıyor bir şekilde yapılabilir ama bu sana biraz pahalıya patlar.suya düşürdüğün için garanti karşılamayacak.
  • Yani tamir edilebilir mi hala ?
    İlerde toksiklenip falan bozulmaz yani ?
  • Fırında kurut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açmaya çalışma daha fazla. Telefonun bataryasını ve sim kartını çıkardıktan sonra çeşmenin altına tut devrelerdeki tuz gitsin. Daha sonra 2-3 saat kadar dışarda kuruttuktan sonra pirinç dolu kavanoza koy 2 gün kalsın. Eğer çalışmazsa geçmiş olsun.

Eğer devredeki tuzu almazsan zamanla oksitlenme yapar, daha ciddi sorunlar doğurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyftn -- 4 Ağustos 2013; 23:50:53 >
  • Note 2 olsaydi boyle olmazdi

• Format at

• Suç sizde fakirlik yapmayıp xperia z alsanız bu sıkıntılarolmazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: justimefor

Note 2 olsaydi boyle olmazdi

Katılıyorum ... Mayonun cebine sığmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Reyftn

Açmaya çalışma daha fazla. Telefonun bataryasını ve sim kartını çıkardıktan sonra çeşmenin altına tut devrelerdeki tuz gitsin. Daha sonra 2-3 saat kadar dışarda kuruttuktan sonra pirinç dolu kavanoza koy 2 gün kalsın. Eğer çalışmazsa geçmiş olsun.

Eğer devredeki tuzu almazsan zamanla oksitlenme yapar, daha ciddi sorunlar doğurur.

Hocam emin misiniz ?
    Çeşmeye falan tutarken bozmayalım iyice
  • yan yatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

quote:

Açmaya çalışma daha fazla. Telefonun bataryasını ve sim kartını çıkardıktan sonra çeşmenin altına tut devrelerdeki tuz gitsin. Daha sonra 2-3 saat kadar dışarda kuruttuktan sonra pirinç dolu kavanoza koy 2 gün kalsın. Eğer çalışmazsa geçmiş olsun.

Hocam emin misiniz ?

Yani hocam benim de başıma gelmişti aynı sorun ve araştırmıştım. İnternette genel kanı benim söylediğim şekilde. Ama siz bilirsiniz tabii yine de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

quote:

Hocam emin misiniz ?

Yani hocam benim de başıma gelmişti aynı sorun ve araştırmıştım. İnternette genel kanı benim söylediğim şekilde. Ama siz bilirsiniz tabii yine de.

Telefonunuz çalıştı mı peki sonradan ?Benimki açılıyor ama sadece ekran bozuk.

Modeli yazabilir misiniz bide ?

• telefonun bataryası çıkartıp iyice yıka içindeki tuzları n gitmesi lazım sonra kurutup prnce koy 4-5 gün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.