Şimdi Ara

telefondan bilgisayara bluetooth la resim vs gönderemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir bluetooth cihazı aldım ve bilgisayara tanıttım vs. Sonra çalıştırdım bilgisayardan telefona resim vs. atabiliyorum ancak telefondan bilgisayara atamıyorum. Telefondaki bir şarkıyı bluetooth ile bilgisayarın ses sisteminde de dinleyebiliyorum sadece bir şeyler göndermiyorum. Telefon bilgisayarı biklgisayar telefonu tanıyor. Neden bu sorunu yapar bir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • keşke blutoot alanaka kadar card reader alsaydın.... aynı parayı ödeyecektin sonuçta....

Ö: arkadaşımda var dı 5 mb atıyosun bağlantı kesiliyordu.
  • Telefon ve PC yi bluetooth aracılığı eşleştir. Bağlantıya şifre koyduktan sonra DATA alışverişini yap

Orjinalden alıntı: pc-system1

Telefon ve PC yi bluetooth aracılığı eşleştir. Bağlantıya şifre koyduktan sonra DATA alışverişini yap

eşleştiriyorum şifreyi telefonda da soruyo eşleşti diyo ama telefondan bilgisayara atamıyorum resim falan
  • Telefonun markası nedir?
    Sony ericcson ise imzadaki K700 ayarları dana da uyacaktır
  • eslesme yapiliyorsa bunun mantigi yokki yollamak istedigin dosyanin ustune gelip telofonda yollaya giriyorsun ve bluetoth secip zaten alet orada gozukur eslesme yaptigin icin yollarsin pcde sorar dosya yollaniyor istiyormusun diye evet dersin gelir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.