Şimdi Ara

Telefondan belirli aralıklarla frekansımsı bir ses çıkıyor(ses kaydı eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Önemli açıklama telefonla ilgili bir sorunum olduğundan değil olayı ilginç olarak değerlendirdiğim için konuyu açıyorum konunun telefonun yazılım, donanımı ile ilgisi olduğunu sanmıyorum veya bir soruna çözüm aramıyorum benim düşünceme göre konu doğru yerdedir)
    Tekrar 15 gün yememek için yukarıdaki açıklamayı da yaptıktan sonra farkettiğim şeyi anlatabilirim, telefondan 5, 10 dk gibi bir aralıkla kısık sesle viyuğv veya viyiğv(sesin kalınlığı değişiyor) gibi frekansımsı bir ses çıkıyor normalde farkedilecek kadar yüksek değil fakat gece geç saatlerde telefon yanımdayken bu olayı farkettim, belki fazla paranoyaklaştım ve belki konuya nick konu uyumu yazıcaksınız ama sesin çıktığından eminim ve sesi her duyduğumda bir ürperti geliyor herhangi bir elektronik aletten böyle bir ses duyan veya ne olduğu ile ilgili bir fikri olan var mı?
    ses çıkınca ses kaydı başlattım 2 dk gibi bir süre sonra tekrar ses çıktı 5 sn lik ses kaydı:http://vocaroo.com/i/s0tuHu3X7481

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabe Newell -- 7 Eylül 2013; 22:35:52 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu zil sesi yap:

• Frekansın ne olduğunu bilmeyen adam diye nick alıp açsaydın.
  • Illuminn kullanıcısına yanıt
    hmm cinlerle mi alakası var diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabe Newell -- 7 Eylül 2013; 22:51:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

şunu zil sesi yap:

• dinleniyor olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

dinleniyor olabilirsin.

bir iş var gibi geliyor bana niye telefondan viyuğv diye ses çıksın ki durup dururken
  • bi arkadaşıma da böyle olmuş, önemsememiş. sonra ruhlar tarafından bıçaklanmış hiçbir yerinden kan akmamış.
  • başka bir hat takıp bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: msouac

bi arkadaşıma da böyle olmuş, önemsememiş. sonra ruhlar tarafından bıçaklanmış hiçbir yerinden kan akmamış.

• İLGİNÇ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.