Şimdi Ara

Telefondaki dosyalar Bilgisayarımda görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
30.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorunum başlıkta. Kabloda bir sorun yok telefonda virüs yok bilgisayarda virüs yok. Dosyalar gizlide değil. Telefonumu bilgisayara bağlıyorum hatta 30gb alandan 25gbsi dolu falan diye gösteriyor giriyorum dosyalara bomboş müzik yok resim yok hiçbir şey görünmüyor.

Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim..

• telefonun ekran kilidi deseni şifresi vs varsa kaldır öyle dene
    gelişmiş seçeneklerden usb hata ayıklamayı aktif et.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Ekran kilidi yok ekran sürekli açık duruyor. USB hata ayıklama konusuna gelince telefonu bilgisayara bağladığım zaman o seçenek siliniyor yani kullanılamaz hale geliyor. kabloyu çıkarıp hem aktif edip takıyorum hemde pasifken takıyorum değişen bir şey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxramma

Ekran kilidi yok ekran sürekli açık duruyor. USB hata ayıklama konusuna gelince telefonu bilgisayara bağladığım zaman o seçenek siliniyor yani kullanılamaz hale geliyor. kabloyu çıkarıp hem aktif edip takıyorum hemde pasifken takıyorum değişen bir şey olmuyor.

telefonun marka modeli nedir.
    Lg G3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxramma

Lg G3

kabloyu taktığında bi menü açılır.
    o açılmıyormu
    açılıyor MPT seçili müzik video belge aktarımı

az önce Lg pc suite indirip baktım burdada gösteriyor her şey ama dosyalara girdiğimde bomboş klasörler anlayamadım hala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Programlar Gözükmüyor !!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usb portuna bağlandığında telefonda 2 seçenek olmalı, biri medya biri kamera, sizdeki kamera olarak kalmış olmalı bunu değiştirebilirsiniz. kamera da klasörler görünür, içi boş görünür, ama medya da hepsi görünür, sizin sorununuz bence bununla ilgili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.