Evet arkadaşlar sorunum başlıkta. Kabloda bir sorun yok telefonda virüs yok bilgisayarda virüs yok. Dosyalar gizlide değil. Telefonumu bilgisayara bağlıyorum hatta 30gb alandan 25gbsi dolu falan diye gösteriyor giriyorum dosyalara bomboş müzik yok resim yok hiçbir şey görünmüyor.
Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim..
telefonun ekran kilidi deseni şifresi vs varsa kaldır öyle dene gelişmiş seçeneklerden usb hata ayıklamayı aktif et.
zeki1981
kullanıcısına yanıt
Ekran kilidi yok ekran sürekli açık duruyor. USB hata ayıklama konusuna gelince telefonu bilgisayara bağladığım zaman o seçenek siliniyor yani kullanılamaz hale geliyor. kabloyu çıkarıp hem aktif edip takıyorum hemde pasifken takıyorum değişen bir şey olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Noxramma
Ekran kilidi yok ekran sürekli açık duruyor. USB hata ayıklama konusuna gelince telefonu bilgisayara bağladığım zaman o seçenek siliniyor yani kullanılamaz hale geliyor. kabloyu çıkarıp hem aktif edip takıyorum hemde pasifken takıyorum değişen bir şey olmuyor.
telefonun marka modeli nedir.
zeki1981
kullanıcısına yanıt
Lg G3
quote:
Orijinalden alıntı: Noxramma
Lg G3
kabloyu taktığında bi menü açılır. o açılmıyormu
zeki1981
kullanıcısına yanıt
açılıyor MPT seçili müzik video belge aktarımı
az önce Lg pc suite indirip baktım burdada gösteriyor her şey ama dosyalara girdiğimde bomboş klasörler anlayamadım hala
usb portuna bağlandığında telefonda 2 seçenek olmalı, biri medya biri kamera, sizdeki kamera olarak kalmış olmalı bunu değiştirebilirsiniz. kamera da klasörler görünür, içi boş görünür, ama medya da hepsi görünür, sizin sorununuz bence bununla ilgili.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme