Şimdi Ara

ağda paylaşılan dosyaları göremiyorum :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde switch ile iki bilgisayar bağlı bir türlü paylaştığım klasör ve dosyaları birbirlerinde göremiyorum...ip adresini yazarak bağlansam bile bağlanmıyor ya

neden böyle acaba???

bağlantı kurulum sihirbazı çalıştırdım yine olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 29 Temmuz 2007; 16:11:38 >

• basit dosya paylaşımını etkinleştirdinmi..
  • Hangi Windows'u kullanıyorsun?
  • xp pro....paylaşımı etkinleştirdim tabi ki...
  • ipx spx protokolünü yükle
  • quote:

ipx spx protokolünü yükle

Bu protokolü nasıl yükleyebilirim. Bende aynı sorunu yaşamaktayımda ondan soruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paylaşılan dosyalar nedir?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yerel ağ bağlantısına girin
    özellikler
    yükle
    iletişim kuralı(ekle)
    ipx spx netbios u seçip tamam a basın

ev veya küçük işyeri ağını kurun dosya ve yazıcı paylaşımını açın ve bilgisayarı Yeniden başlatın

bu işlemleri ağdaki tüm pclere yapın, pclerin birbirlerini görmemesi ve dosya alma göndermedeki sorunları hallolacaktır.

ufak bir ekleme:eğer bilgisayarı görüp dosyaya erişmek istediğinizde kullanıcı adı ve şifresi giriş ekranı gelirse araçlar,klasör seçenekleri,görünümlerden basit dosya paylaşımını aktif edin.
  • Değerli arkadaşlar. Malesef dilimde tüy bitti, parmak uçlarım nasır oldu söylemekten. Arama yaparsanız aşağıda söyleyeceğimi daha önce onlarca kez anlattığımı göreceksiniz...

Dosya ve yazıcı paylaşımı NetBios üzerinden yapılır. Bu dosyalara \\bilgisayar adı ya da \\ip adresi şeklinde erişmek istiyorsanız, aktif güvenlik duvarında mıtlaka TCP 139 portunuz açık olmalıdır. Bu port kapalı olduğunda paylaşımına erişmek istediğiniz bilgisayarın paylaşımlarına erişebilmeniz paylaşımı yapmış olmanıza rağmen malesef mümkün değil.

TCP 139 numaralı portu açmak için Windows Güvenlik duvarında aşağıdaki işlemleri yapmalısınız.

ağda paylaşılan dosyaları göremiyorum :@

Unutmayın: İkincil bir güvenlik duvarı da kullanıyorsanız oradan da ilgili portu açmalısınız.

• Arkadaşlar çok teşekkürler. Evet dediklerinizi yaptıktan sonra paylaşım olayı tamamıyla düzeldi.
  • denilen eklemeyi yaptım ağ bağlantısına yine olmadı yaa

serdar firewall lar iptal zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.