Şimdi Ara

Telefonda şapkalı A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
33.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Telefon:

Samsung i5510

"I will not die at the hand of a fucking slave."
    "I am a free man!"

Je suis etudiant a Hacettepe University
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonda Yumuşak Şapkalar

Telefonunuzu kişiselleştirmek için şapka aksesuarları kullanmayı düşünüyorsanız, yumuşak şapkalar mükemmel bir seçim olabilir. Hem şık hem de rahat olan bu şapkalar, telefonunuzu darbelere ve çizilmelere karşı korurken stil sahibi bir görünüm kazandırır.

Yumuşak şapkalar, genellikle silikondan veya poliüretandan yapılır ve cihazınızın etrafına sıkıca oturur. Yumuşak yapıları, telefonunuzu kavramanızı kolaylaştırır ve kaymasını önler. Ayrıca, bazı yumuşak şapkalar, telefonunuzun ekranını korumak için yükseltilmiş kenarlara sahiptir.

Yumuşak şapkaların en büyük avantajlarından biri, farklı renk ve desenlerde bulunmalarıdır. Telefonunuzun tarzına uyacak bir şapka bulabilir veya daha dikkat çekici bir görünüm için cesur bir renk seçebilirsiniz. Silikon şapkalar genellikle daha saydamdır ve cihazınızın rengini gösterirken, poliüretan şapkalar daha opak olabilir ve telefonunuzun görünümünü tamamen değiştirebilir.

Telefonunuzu korumak ve şık bir dokunuş katmak istiyorsanız, yumuşak bir şapka harika bir seçenektir. Cihazınızı darbelere ve çizilmelere karşı korumanın yanı sıra, yumuşak ve rahat bir tutuş sağlar ve telefonunuzu kişiselleştirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Â böle

Paramore - Brick By Boring Brick
    Eğer o gerçek değilse, onu elinle tutamazsın, kalbinde hissedemezsin ve inanamazsın ona
    Ama eğer o doğruysa, gözlerinle onu görebilirsin, karanlıkta bile ve nerde olduğunu hissedersin daima
  • Adam cepten foruma girecek belli ki.
    Telefon karakter olarak desteklemiyorsa, yani telefonun karaktersizse yapamazsın. Belki â'yı kopyalayarak sorununu çözebilirsin.
    The Event - Lost Girl - The Lost Room - V - How I Met Your Mother

"I am a free man!"

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

DH ya giriş yapıcam

DH'ye artık e-posta adresini yazarakta giriş yapabiliyorsun. Son patch'da geldi bu özellik.
  • telefon android tabanlı yanılmıyosam marketten better keyboard yükle a ya uzun bas olur birde programı yükledikten sonra mesaj yazma bölümüne gir orada mesaj yazma kutucuğunun üzerine uzun bas giriş metodu de oradan better keyboardı seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 23 Ocak 2011; 19:10:45 >

"I am a free man!"

• Bende android cihaz kullanıyorum o klavye telefonun kendi klavyesi farklı klavyeler yükleyip kullana bilirsin mesela ben better keypoardı iphone temasıyla kullanıyorum :) senin için tekrardan baktım yapılıomu die yapılıo bu arada evet androidin kendi klavyesinde a ya uzun basıncada olmuyo shift e basıncada olmuo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 23 Ocak 2011; 19:13:39 >

Orijinalden alıntı: onkuba

Bende android cihaz kullanıyorum o klavye telefonun kendi klavyesi farklı klavyeler yükleyip kullana bilirsin mesela ben better keypoardı iphone temasıyla kullanıyorum :) senin için tekrardan baktım yapılıomu die yapılıo bu arada evet androidin kendi klavyesinde a ya uzun basıncada olmuyo shift e basıncada olmuo

sonuç olarak nasıl yapıcam şapkalı a yı :D

"I am a free man!"

• Android markette arama bölümüne better keyboard yaz ve indir.Kurulum bitince mesaj bölümüne gir.metin yazmak için kutucuğa dokunursun ya bu sefer uzunca bas.giriş metodu de.oradan better keyboard ı seç.sonra a ya uzun bas bak kaç tane a seçeneği çıkıyo şapkalı,noktalı vs.

Android markette arama bölümüne better keyboard yaz ve indir.Kurulum bitince mesaj bölümüne gir.metin yazmak için kutucuğa dokunursun ya bu sefer uzunca bas.giriş metodu de.oradan better keyboard ı seç.sonra a ya uzun bas bak kaç tane a seçeneği çıkıyo şapkalı,noktalı vs.

Forum nicki deiştirsem daha kolay olucak

"I am a free man!"

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

quote:

Android markette arama bölümüne better keyboard yaz ve indir.Kurulum bitince mesaj bölümüne gir.metin yazmak için kutucuğa dokunursun ya bu sefer uzunca bas.giriş metodu de.oradan better keyboard ı seç.sonra a ya uzun bas bak kaç tane a seçeneği çıkıyo şapkalı,noktalı vs.

Forum nicki deiştirsem daha kolay olucak

XD aslında bu işlem çok kolay.Hem bu klavye orjinal klavyeden daha iyi çalışıyor.

• âÂ
  • Buldum basili tutunca oluyormus tesekkurler
  • Önemli degil :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 23 Ocak 2011; 19:40:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.