|
Google Chrome’a dev güncelleme geliyor: İşte yeni özellikler
-
-
Microsoft Edge de zaten var. Windows ta Android te kullanıyorum . Mis ...
-
Özlemişim sanki bu başlıkları ha
Önceden tarayıcı savaşlarının olduğu zamanlarda her güncellemede konu açılırdı. Yok şu sürümü çıktı, yok şu yok bu. Eski yıllara döndük, bi yad ettik iyi oldu.
He güncelleme mi? İyi yapmışlar biraz daha güncellesinler boş bırakmasınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Evet.. Google Chrome ne gibi yeniliklerin olduğunu öğrendik. Benim merak ettiğin husus ise; bu yeni özelliklerle beraber kullanıcılardan ne gibi ekstra özel veri talep ediliyor, o'nu da bir anlatsaydın be adaş. Mahremiyet bilgilerimizi anahtar teslimi isteyecek mi mesela?
-
İnternete girdiğimiz an zaten mahremiyet teslimi kapıda anahrar teslim yapılıyor zaten. VPN'miş cookie'ymiş bahane.
GPDR diye haykırmasa EU daha nelerden haberimiz olmayacakmış.
Intel ME ile AMD PSP muazzam örnekler, daha iyi örnek gelene kadar da en iyi örneklerm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Google zaten interbet verisi konusunda tekel bu konuda. Çok verimli bir yapay zeka alt yapısı oluşturabilecek tek firma bence.
_____________________________ AO -
Farklı tarayıcılar olduğunu keşfettiğimden beri Chrome kullanmıyordum. Bütün tarayıcıları denemişimdir en uzun süre de Opera kullandım şu anda da Opera kullanıyorum. Chrome hep çok sade ve düz geliyordu. Ama sanırım çok uzun süre sonra tekrar Chrome'a döneceğim. Google yapay zekada başka bir seviyede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ MT -
Chrome kullananın kendine saygısı yoktur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bu güncellemeyle hangi reklam engelleme uygulamaları artık çalışmıyor? Nasıl adblocku engellerim adlı çalışmada hangi seviyede bunu açıklamışlar mı?
-
Cok uzun zamandır beri Opera kullanıyorum ve cok memnunum. Cok ekstrem bir sıkıntı cıkmadıktan sonra baska bir tarayıcı kullanmayı dusunmuyorum. Ama Chrome'un guzel guncellemeler alması guzel. Chrome'da pişer Operaya da duser.
-
Ben de Gecko tabanlı tarayıcıdan vazgeçemiyorum.
Mobilde yine Chrome kullanıyorum ama desktop için Firefox nimet gibi geliyor bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Neden?
_____________________________ AO -
Çıktığı günden beri asla kullanmadığım tarayıcıdır kendisi. Ne pc ne mobil.
_____________________________ -
Internet Explorer kullanan nesil olarak kendimiz belli edelim
Çünkü mahremiyet denen bir şey yok. Sürekli tarayıcı üzerinde ne yaptığınızı takip ediyor. Bu sadece Chrome için geçerli değil. Edge, Opera ve Yandex kullananlar için de aynısı geçerli. Chromium tabanlı bir tarayıcı kullanacaksam Brave harici tarayıcı kullanmam.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Özlemişim sanki bu başlıkları ha
Önceden tarayıcı savaşlarının olduğu zamanlarda her güncellemede konu açılırdı. Yok şu sürümü çıktı, yok şu yok bu. Eski yıllara döndük, bi yad ettik iyi oldu. He güncelleme mi? İyi yapmışlar biraz daha güncellesinler boş bırakmasınlar. |
|
İnternete girdiğimiz an zaten mahremiyet teslimi kapıda anahrar teslim yapılıyor zaten. VPN'miş cookie'ymiş bahane. GPDR diye haykırmasa EU daha nelerden haberimiz olmayacakmış. Intel ME ile AMD PSP muazzam örnekler, daha iyi örnek gelene kadar da en iyi örneklerm. |
|
Google zaten interbet verisi konusunda tekel bu konuda. Çok verimli bir yapay zeka alt yapısı oluşturabilecek tek firma bence. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı