Şimdi Ara

Telefonda hearthstone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: geldi on numara yapmislar. Yorumlarda arkadalsarimiz bulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroKinTR -- 17 Aralık 2014; 22:09:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bircok yeni noob oyuncu dolcak serverlar o zaman :) rankedda karsilasmayiz da arenada beles win olabilirler eski oyuncular icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

bircok yeni noob oyuncu dolcak serverlar o zaman :) rankedda karsilasmayiz da arenada beles win olabilirler eski oyuncular icin

Asıl casual süper olucak , tüm nooblar toplanacak bizde kolayca quest yapacağız hergün arena parası toplarız artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama tabletlere gelicek sadece sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikli Vatoz

Ama tabletlere gelicek sadece sanırım.

Root vb işlemlerle telefonlarda da kullanılabiliyor

• Apk indirsek telefonda oynayabilir miyiz acaba?

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Halletmişler onu da. Ama ekstra dosyaları yine indirmek lazım.

http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2phb7n/hearthstone_for_android_files_6_inches_screen/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 17 Aralık 2014; 2:06:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg Mobile Random Hesap
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben indirdim , baya yavas galaxy tab 2

• quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Halletmişler onu da. Ama ekstra dosyaları yine indirmek lazım.

http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2phb7n/hearthstone_for_android_files_6_inches_screen/

Tesekkurler hocam hallettim oynadim dedim. Root falan yoktu hic direk oldu.

• Apk'yi indirdim fakat eksik dosyalari playstore dan inidirmeye calisiyor hata veriyor. Yardimci olursani sevinirim. Telefonumun markasi htc one m7

• quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Apk'yi indirdim fakat eksik dosyalari playstore dan inidirmeye calisiyor hata veriyor. Yardimci olursani sevinirim. Telefonumun markasi htc one m7

Put OBB files in folder.
    Restart.
    Install apk.
    Restart.
    Open app.
    Successful log in.

Hocam o link teki obb dosyasini indirip android klasorundeki obbnin icine atin. Sonra yine yukardaki linkteki apk dosyasini kurun telefona. Karistirmayin indirdiginiz obb icinde de apk var onu kurmayin. Yine olmazsa android data icindeki blizzard klasorunu silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 17 Aralık 2014; 14:52:32 >
  • intel 1.83ghz quad core 1gb ramli tablette denedim şimdi sonuç biraz hüsran oldu. oyun baya ağır çalışıyor akıcılık yok antutudan 33k puan almış bir tablette bukadar kasmasına anlam veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Apk'yi indirdim fakat eksik dosyalari playstore dan inidirmeye calisiyor hata veriyor. Yardimci olursani sevinirim. Telefonumun markasi htc one m7

forum.donanimhaber.com/m_100550770/f_//tm.htm#100550770

Konudaki adımları takip edip oyunu oynayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

intel 1.83ghz quad core 1gb ramli tablette denedim şimdi sonuç biraz hüsran oldu. oyun baya ağır çalışıyor akıcılık yok antutudan 33k puan almış bir tablette bukadar kasmasına anlam veremedim

Antutu'dan 17k alan telefon ile akıcı oynuyorum oyunu , büyük ihtimal ile cpu uyumsuzluğu var cihazınızda

• Toshiba marka tabletim var denesem mi acaba ? En çok çeken bedava pack olayı zaten
  • Obs dosyasını attım apk yı kurdum oyuna girdim ama yinede dosyaları indirmeye çalıştı ve olmadı ne yapmam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

Obs dosyasını attım apk yı kurdum oyuna girdim ama yinede dosyaları indirmeye çalıştı ve olmadı ne yapmam gerek

Hocam obs nin icinde direk dosyalar olucak zipten cikarinca klasor icinde klasor oluyor dikkat edin ona birde obs yi android klasorunun icine attiktan sonra diger apk dosyasini kurun olmasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 17 Aralık 2014; 16:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

Obs dosyasını attım apk yı kurdum oyuna girdim ama yinede dosyaları indirmeye çalıştı ve olmadı ne yapmam gerek

Hocam obs nin icinde direk dosyalar olucak zipten cikarinca klasor icinde klasor oluyor dikkat edin ona birde obs yi android klasorunun icine attiktan sonra diger apk dosyasini kurun olmasi lazim.

Yine olmadı

• Xperia Z sorunsuz çalıştı eşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.