Şimdi Ara

telefoncular galaxy s daha iyi diyorlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
1
Favori
44.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...27...56
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya hic bukadar 2 lemede kalmadım.1 bucuk milyar ver ve bi ton sorunla uğraş..daha almadım ama iphone icin kredi karti cikarttirip alicakken hem araştırdıgım hemde bi kac kullanmış telefoncu(hem iphone 4 hemde galaxy )kesinlikle galaxy dedi.hatta olurmu abi dedim iphone iphone dur dunya kadar farkı var.adam dalga gecer gibi evet dunya kadar farkı var ama galaxy nin var dedi.oyle kaldım nedir bunun farkı ya?

• 2 telefonu birden kullanıyorum.Gerçekten ve gerçekten Galaxye o parayı verdıgım için pişmanım o iğrenç tasarım,plastik yüzey, oyuncak veya maket telefona benziyor.Ekran allah için güzel ama iphone 4 daha gerçekçi sunuyor görüntüyü.Glaxy s alırsan iphone4 yerinde üzülürsün.
    televizyonlu odadan televizyonsuz odaya geçmek hicrettir

Hekimoglu İsmail
  • Benim kadar ikilemde kalmamışsındır inan, iki gün oldu ve şuan jailbreak-unlock-cydia-installous hallettim hepsini, galaxy alacaksanda 750tl'den fazla verme.
  • Bir süre sonra ıphone dışındaki cıhazlardan zevkınızı alırsınız..Am ıphone nın o apple store.Jb heyacanı hep gündemde kalır..Telefoncu yılların satıcısı olsun buradakı arkadaşlar ve bızler kadar ıphone ıle bılgı sahıbı olamaz o malını satar kulaktan duyma bılgılerle de hareket eder.....

yazılımsal destek(sistem güncellemeleri , programlar , oyunlar ..vs..) bence herşeyden önemli.
    Şunu söyleyeyim galaksy s her şekilde ıphone 4 ten üstündür.

Gerekçeleri:

donanımsal olarak işlem gücü daha fazladır.Hafıza kartı takma seçeneği vardır.Telefonu geliştirebilirsiniz.
    Ekran hem daha büyüktür hemde amoled ekran kullanıldığı için görüntü çok daha kalitelidir.
    İşletim sistemi esnek bir yapıdadır ,ıphonenin işletim sistemi gibi sizi kısıtlamaz.
    Yeterli yazılım desteği vardır. Binlerce işe yararmaz program olacağına 15-20 tane sağlam program yükleseniz yeterli
    Pil dayanma süresi daha fazladır ayrıca anteni çekmemezlik yapmaz

Dediklerimde yanlış varsa düzeltin yada sonsuza kadar susun lütfen

Malının esiri olanlara üzülüyorum.

• Son mesajdan sonra kopuşlardayım.Bende Steveden ve appleden nefret ederım ama iphone 4 baska hala Galaxy s dıolar..

Eğer bir ürünü almaya karar verirseniz kesinlikle internetten kullanıcı yorumları ve reviewlere bakıp alınız,kesinlikle o malı satan insanların dediklerini kulak ardı ediniz...Satıcı en çok hangisinden kar elde ediyorsa onu önerecektir size , gelmeyin bu tarz cahilce oyunlara

Edit:Bak misal yukarda fraps arkadaş yorumlarını yazmış..Onada he deyip geçeceksin,iki tarafta mutlu mesut yoluna devam edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 6 Kasım 2010; 19:29:03 >

Orijinalden alıntı: FRAPS

Kaç gündür şu ıphone bölümüne girip söz etmiyeyim dedim , ama artık demezsem olmayacak
    Şunu söyleyeyim galaksy s her şekilde ıphone 4 ten üstündür.

Gerekçeleri:

donanımsal olarak işlem gücü daha fazladır.Hafıza kartı takma seçeneği vardır.Telefonu geliştirebilirsiniz.
    Ekran hem daha büyüktür hemde amoled ekran kullanıldığı için görüntü çok daha kalitelidir.
    İşletim sistemi esnek bir yapıdadır ,ıphonenin işletim sistemi gibi sizi kısıtlamaz.
    Yeterli yazılım desteği vardır. Binlerce işe yararmaz program olacağına 15-20 tane sağlam program yükleseniz yeterli
    Pil dayanma süresi daha fazladır ayrıca anteni çekmemezlik yapmaz

Dediklerimde yanlış varsa düzeltin yada sonsuza kadar susun lütfen

Siz bu yazdıklarınıza inanıyormusunuz Neyse haklısınız polemik olmasın sonra

Sizin gibi bu konuda bilge birini bulmuşken sorayım,ben Yemeksepeti.com'dan sürekli sipariş veririm galaxy alsam nasıl olacak bu iş ? Veya bende DT+ var,yoldayken maç dizi başlarsa nasıl komut yollarım acaba eve ? Şu anda harici depolama kullanan telefonların kapasiteleri belli,harici bellek microda 16 olduğuna göre neyi savunuyorsunuz belli değil Siz hiç o galaxy'de 10 tane uygulama açıp sonrada telefon ettinizmi ?

Bence boşa kürek çekmeyin derim

Not: Ben he demeyi unuttum arkadaşlar kusura bakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution_TR -- 6 Kasım 2010; 19:44:16 >
    Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub

• Samsung konularından birinde bir vatandaşı bir yazısını aynen alıntılıyorum;

quote:

KIES'i bende sabah güncelledim, Aslinda bir haftadir yeni sürüm uyarisi veriyordu ama varolandan olmaktan korktugum icin güncelleme yapmamistim.

Arkadaş, Samsung'un resmi suit programınınnın resmi güncellemesini yapmaktan korkuyor. Neden? Çünkü zaten çalıştırana kadar göbeği çatlamış "Ya sorunlu olursa" korkusu taşıyor. Peki bizde (iPhone sahiplerinde) durum nasıl? Güncelleme iTunes'e düşer belki de haberimiz bile olmaz. iTunes hemen güncellemeyi yükler. Hepsi bu kadar.

Bu durum böyle olduğu sürece diğer tüm markalar bir araya gelip; çamaşır yıkayan, ütü yapan bir telefon geliştirseler bile iPhone'un satışlarına* gıpta ile bakmak zorundalar.

* Son çeyrekte Apple 14.1 milyon adet smartphone satarken Samsung sadece 7.2 milyon adet smarphone satmış durumda ki bu 7.2 milyon öyle sanıldığı gibi sadece Galaxy S değil. Samsung'un tüm akıllılarının(Galaxy S, Wave, i8910HD, Captivate vs..) toplam satış adedidir**.

**http://www.bloomberg.com/news/2010-11-04/smartphones-market-increased-89-5-in-third-quarter-idc-says.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 6 Kasım 2010; 19:49:24 >

• Galaxy S teknik bakimindan Iphone dan daha ustundur. F/P bakimindan da ustundur ancak yurtdisinda.

Turkiye sartlarinda Iphone daha on planda. Turkiyede alincaksa Iphone tercihi dogru olacaktir. Cunku Turkiye de Galaxy S degerinden fazlasiyla satiliyor.
    Noxco
  • 5800 a da iphone dan daha iyi diyolardi bana :)

(amacim burda 5800 i kötülemek değil yanliş anlaşilmasin)
  • iphone iphone iphone..

ben iphone dan sehirrehberi ile boş yolları gözetliyim senin yerine
  • Telefoncu dediğin adamların çok geniş bilgisi olsa bile her zaman satması gereken modeli önerir. Onun işine yarayan markayı önerir. Yarısından çoğu apaçidir. Çoğu telefon tamirinden ve yazılımlarından anlamaz. MediaMarkt'a filan gidip bir görevliye sorsan daha güvenilir bir bilgi verir sana. Niye telefoncu geziyorsun anlamadım?

"Bu arada o kadar para ver bi ton sorunla uğraş" bildiğin Facebookta liselilerin yaptığı Fatmagülün suçu ne? ve Aşkı memn-u tufanına benziyor.

Benim bildiğim 2 sorunu var.

Biri anten sorunu oda çok abartılıyor basit bir plastik çerçeveyle düzeliyor.

Birde ekranda sararma sorunu ki buda telefonu kullandıkça düzeliyor ve normal haline dönüyor.
  • bir telefoncuda nokia x6 iphonedan iyi demişti.sözde herkes iphonenunu satıp x6 alıyormuş falan anlatıp duruyordu.telefoncular malı satabilmek için taraflı yorum yapabiliyorlar.siz özellikleri iyice araştırıp hangisi size daha uygunsa onu alın.

Hala aynı tartışmamı iphone 4 konusunda olur mu ben gözüm kapalı iphone 4 derim ama galaxy küçümsenecek bir cihaz değil ama ikiside kıyas edilemez iphone 4 forever

• 
Sayfa: 1234...27...56
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.