Şimdi Ara

Telefoncudan telefon almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefoncualrın olduğu bir sokakta orjinal telefonlar olan bir telefoncuya rastladım.
    iphone 5s kutusunda 2 yıl garantili 1700lira oldğunu söyledi.
    dışarıda 1900 tl civari dedi.
    Baktıgım yer bit pazarı.
    sizce alınırmı . 0 almak istiyorum bir sorun cıkarmı?
    replika falan olur diye korkuyorum . ya da turkcell bayisinden falan almadığım için sorunla karşılaşmaktan korkuyorum.
    ne düşünüyorsunuz ?
    alırsam imei kontrol falan ettirecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı pasaport Kayıtlı olabilir imei başka cihaza atılmış olabilir vs.vs

• adına fatura bile kesebiliyorlar böyle cihazlara.büyük ihtimal swap cihazdır kutuya koyup jelatinlrmişlerdir.işin sağlamı 1900 liraya alcan ya da vatan gibi yerlerde 1850 ye 1800 düşüyor takip edip oralardan alcan.bende 1800 sıfır adıma faruralı alacaktım ki tanıdık telefoncu arkadaşım uyardı alma diye.çünkü toprancı çıkışı 1850 civarında,yani hiçbir telefoncu 1850 altına satamaz

• Hocam vatanda 1849 tl 150 lira için risk e değmez ve bu telefonculardan çektiğimi ankarada hiçbir meslek grubundan çekmedim öyle diyeyim birşey çıksa öldürseniz mesuliyet almıyorlar veya tamire alıp dahada bozuyorlar çeşit çeşit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArkariaN -- 21 Ekim 2014; 22:47:58 >
    kemken(Sennheiser cx 200 street II ankara içi elden 40 tl satıldı)
    flasource(coolermaster psu alındı önce kargo sonra havale)
    Bay_R(Game of Thrones serisi 7 kitap 85 tl önce ücret sonra kargo satıldı-game of thrones serisi yerine farklı 7 kitap gönderildi sipariş sonradan değişti)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrostan telefon almak?
    7 yıl önce açıldı
    SAMSUNG BAYİSİNDEN TELEFON ALMAK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: annex1

ama kutusu hiç açılmamış yine çalıntı olabılırmı

Kutusu açılmamış aldanma gözümün önünde ikinci el telefonu sıfır ambaljı açılmamış hale getirdiler tekefon borsası diye bir yerde

• Hocam telefonculardan alma hiç tavsiye etmiyorum. Edirne'de bende aynı hatayı iphone 5 imde yaptım. Jelatini filan benim gözümün önünde açtılar hatta. Yaklaşık 9 ay sonra telefonumdaki şarj girişi ve ses (-) tuşundaki sorunlar nedeni ile zorluya götürdüm. Telefonu incelediler ve telefonun bataryasının zorlanmış olduğunu tespit ettiler. Zorlanmış ama sökülmemiş dedi geniousdaki eleman. Eğer çıkartılmış olsaydı garanti kapsamı dışında kalacağını söyledi. Bende bunun üzerine telefonumu hiç bir şekilde servise yollamadığımı telefonumun içinin ilk defa burada açıldığı söyledim. Bunu bildiğimden dolayı zaten şok etkisindeydim bana söylenenler karşısında. Biraz sohbetten sonra elemanın yalancısıyım bana dedikleri aynen şöyle;
    Çoğu küçük çaplı firma bu işlemi yapıyor, garanti için onlara gittiğinde kullanıcı hatası deyip ücretli tamirden para kazanabilmek adına. Aklınızda bulunsun..

• Telefoncudan telefon, galeriden araba alınmaz..

Adamın ağzından "yemin ederim" lafını duyarsan bilinki bişey vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.