Bildirim
telefona tv gibi kapanma efekti nasıl yapabilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu dediğinize CRT Screen Off animasyon deniyor ve Xposed modülü olan wanam bu özelliği sağlıyormuş. Sadece kitkat işletim sisteminde çalışıyormuş ve root gerektiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 9 Şubat 2015; 16:24:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Exfat
Bu dediğinize CRT Screen Off animasyon deniyor ve Xposed modülü olan wanam bu özelliği sağlıyormuş. Sadece kitkat işletim sisteminde çalışıyormuş ve root gerektiriyor.
siz yaptınız mı? root sanırım garantiyi iptal ediyor yani bir efekt için değmez mi diyorsunuz? hocam, ilerde bu efekti olan kaliteli telefon alacağım -
Onun bir programı vardı ama pek sağlıklı çalışmıyordu. Bazen normal kapanıyordu. Cyanogenmodlarda var bu efekt. Nexuslarda olduğu gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: the phantom of the opera
quote:
siz yaptınız mı? root sanırım garantiyi iptal ediyor yani bir efekt için değmez mi diyorsunuz? hocam, ilerde bu efekti olan kaliteli telefon alacağım
Ben bu efekte ilgili değilim. Başka özellikler için yine bir xposed modülü olan gravitybox'ı kullanıyorum. Root garantiyi iptal edebilir ve tabiki bir efekt için değmez. Bu efekt var diye de telefon alınmaz onu da söyleyeyim :)
-
quote:
quote:
quote:
siz yaptınız mı? root sanırım garantiyi iptal ediyor yani bir efekt için değmez mi diyorsunuz? hocam, ilerde bu efekti olan kaliteli telefon alacağım
Ben bu efekte ilgili değilim. Başka özellikler için yine bir xposed modülü olan gravitybox'ı kullanıyorum. Root garantiyi iptal edebilir ve tabiki bir efekt için değmez. Bu efekt var diye de telefon alınmaz onu da söyleyeyim :)
Hocam evet ama simdi almam ki bu güme gitsin bakarım onu da istediğim telefon özelliklerine ekledim :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
CM de var -
quote:
arkadaşlar samsung google nexus'da ve lg g2 g3 de telefonda ekran tv gibi kapanıyor benim samsung grand neo da ise diekt siyah oluyor acaba böyle bir efekt var mdıır? değiştirmek için
Screen off and lock programıyla guc tusuna basmadan tek tikla yapabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atom-karınca
quote:
arkadaşlar samsung google nexus'da ve lg g2 g3 de telefonda ekran tv gibi kapanıyor benim samsung grand neo da ise diekt siyah oluyor acaba böyle bir efekt var mdıır? değiştirmek için
Nerede bulabilirim bu programı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
hocam olmadı indirdim ama seçtiğim zaman olmuyor nedense efektler
quote:
quote:
quote:
Ekran kilitlenmesini ertele seçeneğini seçmen gerekiyordu galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ekran kilitlenmesini ertele seçeneğini seçmen gerekiyordu galiba.
denedim yaptım efektleri göstermedi ön izleme de yaptım uygulama da yaptım olmadı telefondan kaldırdım uygulamayı hocam
-
Uzun aramalar sonunda vibexpert diye bir xposed modülü buldum. Bununla yapabilirsiniz. GMD 2 de çok iyi çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: talat78
Uzun aramalar sonunda vibexpert diye bir xposed modülü buldum. Bununla yapabilirsiniz. GMD 2 de çok iyi çalışıyor.
Nasıl yapılacak peki hocammm
Xpose yüklü ise modül indirden vibexpert'i indirin, vibexpert çalıştırın ve daha sonra UI içerisinde CRT'yi açın restart oldu bitti. Tabi bunlar için telefonu rootlu olması gerekli. Rootlu değilse launcher arayın belki vardır. -
Bu arada arkadaşların yazdığı modüllerde de aynı özellikler buluna bilir ama MTK'lı cihazlarda çalışmıyor en azından Discoveryde. Sizde diğer modulleri kullanabilirsiniz. Root izni almadan yapmanız zor Go launcher da belki vardır. Tavsiyem root yapmanız. -
quote:
Orijinalden alıntı: talat78
Xpose yüklü ise modül indirden vibexpert'i indirin, vibexpert çalıştırın ve daha sonra UI içerisinde CRT'yi açın restart oldu bitti. Tabi bunlar için telefonu rootlu olması gerekli. Rootlu değilse launcher arayın belki vardır.
Rıotşu değil nasıl rootşu yapabilirim
Ben kingo root ile yaptım en basit yolu bu bilgisayara bağlayıp indirdiğim programla rootladım. araştır bir çok bilgi var yapamazsan yardımcı olurum. -
Screen off and lock programi var markette bende yuklu tv efekti vs.. gayet iyi calisiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 14 Mayıs 2015; 20:27:18 >
quote:
Orijinalden alıntı: Adorer
Screen off and lock programi var markette bende yuklu tv efekti vs.. gayet iyi calisiyor
bende çalışmadı o program
Benzer içerikler
- samfw tool
- one ui7
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- samsung a35 yorumlar
- internetsiz görüntülü konuşma
- s25 fe
- samsung s25 ultra özellikleri
- samsung galaxy a26 ne zaman çıktı
- ımeı sorgulama kodu
- samsung w25
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X