Şimdi Ara

Telefona dizimag den dizi indirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
29.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonuma dizimag veya baska bir siteden bir dizinin bölümlerini indirmek istiyorum sizce ne yapabilirim Telf. Modeli : Galaxy Note 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uTorrent kullanarak indirebirsin.
  • hd dizi izle programını indir orda çoğu dizi zamanında güncelleniyo birde TDM(turbo download manager) ı indir ikiside marketten diziyi izlemek için linke tıkladığında sana hangi oynayıcı vs diye sorarken ordan TDM'yi seç otomatik indirmeye başlıyor ben şahsen öyle yapıyorum ve kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaandulger

hd dizi izle programını indir orda çoğu dizi zamanında güncelleniyo birde TDM(turbo download manager) ı indir ikiside marketten diziyi izlemek için linke tıkladığında sana hangi oynayıcı vs diye sorarken ordan TDM'yi seç otomatik indirmeye başlıyor ben şahsen öyle yapıyorum ve kullanışlı

Çok teşekkür ederim cevabınız için merak ettiğim bir soru vardi dns yazan la part li olan arasında ne fark var birde bağlandığim wifinin dnsesini telefondan nereden degistirebilirim

• dns değiştirmek için play storda set dns gibi programlar var fakat ben dizi izle programının o uyarıyı vermesine rağmen oynat dediğimde diziyi sorunsuzca oynatıyor herhangi bir dns değişikliğide yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaandulger

dns değiştirmek için play storda set dns gibi programlar var fakat ben dizi izle programının o uyarıyı vermesine rağmen oynat dediğimde diziyi sorunsuzca oynatıyor herhangi bir dns değişikliğide yapmadım

Anladım. Çok teşekkür ederim uzun süredir ariyordum

• Konu hortlasa ....su an itibarı ile cepten tr alt yazılı dizi indirip izleyeceğimiz bir yöntem var mi acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizi İndirmek
    12 yıl önce açıldı
    iPhone'dan dizi izlemek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• jiu_jitsu1905 J kullanıcısına yanıt
    J R R kullanıcısına yanıt
    Dizixhd , diziplus , seyirtürk

Google amcadan apkleri bulun direk indirin dizileri. Play storede aramayn yok,olanlarda calismiyorm apk aratin nette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 16 Temmuz 2015; 8:13:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.