Şimdi Ara

Telefona birşey oldu silindi herşey :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konum lütfen taşınmasın modlar.Burada çok insan var diye buraya açtım ve sorunum çok acil.
    Ya arkadaşlar bugün arkadaşın memory kartıyla benimkini değiştirdik onun mesajlarından bir tane video kopyaladım kendi memory stickime.Sonra geri değiştik kartları ve telefonu açtığımda galeride bitek o video vardı bütün resimler-videolar silinmiş.Parçalara baktım boş.Şu an telefon memory kartın içinde olduğunu biliyo gösteriyo kullanılan hafızayı falan ama galeri bomboş.Aranızda böyle bir problem yaşayan oldumu?
    lütfen bakın çok acil

• ya acil lütfen
  • Bizim ark ın telefona oldu ama sürekli oluo biz alıştık yani bizim memory stick i (dosyaları falan) başka telefonda görüodu istersen kartın girdiği yuvaya şöle bi üfle içine doğru belki toz kaçmıştır , bi keresinde öle yerine getirmiştik istersen sende bi dene en olmadı yeni hafız kartı al
  • bana da olmuştu, yazılımı yeniden yüklettirip düzeltebilmiştim...
  • nereden yükletecem
  • herhangi bir cep telefonu bayinden 10 - 15 ytlye yüklüyorlar ancak içindeki tüm bilgileri kaybediyorsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya şuanda bişeyler yükledim pcden ama kartta eski dosyaları yüklü gösteriyo 1 gb kartın 400 küsür mb ını kullanılmış gösteriyo ama galeri bomboş yazılımda sıfırlanırmı o?
  • yazılımla kastettiğim telefonun yazılımı kartı zaten söküp alacaksın yazılım yükletirken...
  • telefonla bi sorunum yok kartı sıfırlatabiliyomuyz
  • pcye bağla telefonda usb mas storage olarak aç sağ tuş ile biçimlendir ve format tamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.