Şimdi Ara

Telefon wi fi sorunu... Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony xperia android telefonum hiçbir şekilde wi fi ye bağlanmıyor, sadece mobilden bağlanabiliyorum.... varmı bilen başına gelen başka...

• Anten kablosu çıkmış olabilir.
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSs3YQQcpOIQe_iSOPkXZeSLRG0lxEtegppcPK5SVwCct0pZRiDfuuG7gDVHg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş anten çıkmış olabilir demiş ama telefonların gsm dcs anteni ve wi fi veya bluetooth antenleri devre kartı üzerinde ki yollardadır , bu yüzden dolayı kopma yada çıkma durumu olmaz . Wi fi ağlarını taradığınız da görebiliyor musunuz ? Görüp bağlanamıyorsa yazılımsal bir durum olma ihtimali geliyor aklıma .Format atılabilir , yada yeniden program atılabilir telefonunuza .
  • Merhaba,

Farklı ağlarda denediniz değil mi?

Yoksa sadece sizin evdeki modeme mi bağlanmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kardeşim sorunu bende yaşadım bu sorun telefonuma yazılım sıfırlama ve format yaptığımda oluyor.

Wifim başlama bile başlamıyordu. Açılmıyordu.

Birkez daha bir yerde karşılaştım bu sefer wifi taraması yapınca taramıyordu öyle kalıyordu bağlanma bile yapıyordu. Bazen ip adresi almada kalıyordu. Genelde yeniden başlatıyorum düzeliyor ama belirli bir müddet sonra yine oluyordu ve cihazımın yazılımını sıfırladım başka rom attım ve düzeldi.

Cihazinizin yazılım hatasından dolayidir bu kesindir. Format deneyin olmaz ise yazılım attırın yani komple sıfırlayın. Ben bu şekilde düzelttim.

• guner9661 kullanıcısına yanıt
    Hep söylemişimdir ; format (temiz kurulum) candır

• Anakart bozulmuş beyler servis halletti :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ince ayar yardım ?
    12 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.