Bildirim
Telefon ve internet aynı anda neden kullanılamaz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Başka bir telefon ile kullanmayı denedin mi? -
Bağlantıları doğru yaptığınıza eminmisiniz. -
Uzatma kablolarında kopukluk olabilir başka bir kablo ile deneyin. -
splitter'ın ana hatta bağlı olduğuna emin olun.
bazen paralel telefon hattı çekip hattın birine splitter bağlıyorlar ama diğer hattaki telefon splitterdan önce bağlı olduğu için sorun çıkarıyor. -
splitter ı eve gelen ana çıkışa koy.mesela odana kadar gelen kabloya splitter takarsan cızırtı oluyor .. evin ana çıkışına bağlayınca splitter ı herşey güsel. -
Ben telefonu kullanmıyorum yinede splitter takmalımıyım. -
gerek yok çünkü hat ile adsl paralel filitreden geçen telefon -
quote:
Orjinalden alıntı: brsnt
Ben telefonu kullanmıyorum yinede splitter takmalımıyım.
Hayır gerek yok.. -
splitter sadece paralel telefon kullananlar için mi gerekli ? -
splitter, hattın üzerinde en az 1 telefon varsa kullanılır. telefonların hattını tek yerde toplayıp splitter'ın phone girişine takılır -
valla ben kullanabiliyorum. -
Paralel telefonlarınız varsa. Splitter ana girişe takıp, phone çıkışından paralel telefonlara dağıtmanız gerekir. Modem çıkışından da direk modeme hiç paralel birşey olmadan bağlantı sağlanmalıdır.
Eğer tek telefonun varsa. Telefonunuz nerde oldugu önemli değil. Splitter girişini gelen hatta takın. Phone çıkışını da telefona bağlayın. Modem çıkışı boş kalsın. Yani Hattı sadece internet için kullanıyorsunuz da sadece 1 telefonu ayırıyorsunuz gibi düşünün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X