Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi Yapılır. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Orijinalden alıntı: Frolding

quote:

Orijinalden alıntı: .1327.

iphone 5s z2 g3 note3 samsung s5 arasından hangısını tavsıye edersın.

ben iphone istiyorum acıkcası hıc ıphone um olmadı ve bana gore gayet sık duruyo. g3 ve z2 ıcın pek bı ıstek bulunmuyo nedense ıcımde fazla arastırmadıgım ıcın olabılır.

note 3 te aynı sekılde gayet hoş duruyo ama ben sımdı unıye baslıcam telefon ıs telefonu gıbı bıde buyuk cebe fılan rahat konulur mu acaba?

s5 de guzeldır ama nedense bılemıyorum yanı samsung alsam note3 ısterım gıbı gelıyo

Note 3 s5 ten daha iyidir. Hem S5 gibi bir telefon için 2Gb Ram çok az.
    Ki Note serisinin cebe sığmama gibi bir durumu yok en geç 1 ay sürer alışman.

G3 3Gb ram olmasına rağmen arayüzü kasan telefon baştan ele kafandan

Z2 sonyin androidler arasında patlama yapan telefonu her telefonun kendi açısından çok kaliteli ufak tefek bir kaç sorum haricinde onlarda güncelleme ile çözülebilir. Gayet iyi canavar bir telefondur.

İphone 5S hala en iyilerinden biri gösterilen telefon gerçekten iphone kalitesini hissedersin bu telefonda s serinden olduğu için ancak iphone 6 nın duyurulması yakınken birazcık imkanın varsa bekle en sonunda karar ver derim.

Elıne g3 almamışsın sıfır kasma dınlemeyın sunu

Kasmadığını iddia ediyorsan sen almamışsın yada alıp tasarımına bakıp geri bırakmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .1327.

iphone 5s z2 g3 note3 samsung s5 arasından hangısını tavsıye edersın.

ben iphone istiyorum acıkcası hıc ıphone um olmadı ve bana gore gayet sık duruyo. g3 ve z2 ıcın pek bı ıstek bulunmuyo nedense ıcımde fazla arastırmadıgım ıcın olabılır.

note 3 te aynı sekılde gayet hoş duruyo ama ben sımdı unıye baslıcam telefon ıs telefonu gıbı bıde buyuk cebe fılan rahat konulur mu acaba?

s5 de guzeldır ama nedense bılemıyorum yanı samsung alsam note3 ısterım gıbı gelıyo

Note 3 s5 ten daha iyidir. Hem S5 gibi bir telefon için 2Gb Ram çok az.
    Ki Note serisinin cebe sığmama gibi bir durumu yok en geç 1 ay sürer alışman.

G3 3Gb ram olmasına rağmen arayüzü kasan telefon baştan ele kafandan

Z2 sonyin androidler arasında patlama yapan telefonu her telefonun kendi açısından çok kaliteli ufak tefek bir kaç sorum haricinde onlarda güncelleme ile çözülebilir. Gayet iyi canavar bir telefondur.

İphone 5S hala en iyilerinden biri gösterilen telefon gerçekten iphone kalitesini hissedersin bu telefonda s serinden olduğu için ancak iphone 6 nın duyurulması yakınken birazcık imkanın varsa bekle en sonunda karar ver derim.

Elıne g3 almamışsın sıfır kasma dınlemeyın sunu

Kasmadığını iddia ediyorsan sen almamışsın yada alıp tasarımına bakıp geri bırakmışsın

Aynen öyle sen haklısın

• Frolding F kullanıcısına yanıt
    Zenfone serisi de güzel sayılır intel işlemci ve uygun fiyat tercih edilebilir. Türkiye de henüz satılia çıkmadı

Orijinalden alıntı: bypangea

Zenfone serisi de güzel sayılır intel işlemci ve uygun fiyat tercih edilebilir. Türkiye de henüz satılia çıkmadı

Asusun telefonlarını bende çok merak ediyorum.
    Türkiyeye gelebilirse bende hemen bir yerden bulup inceleyeceğim.

Merhabalar Frolding,

Bazıları sataşıp durmuş ama ben yazdıklarınızı okudum, gerçekten bu işten anlayan birisi olduğunuz anlaşılıyor...

Size bir soru sormak istiyorum;

Benim Note 3 telefonum var. Eskiden İphone 5 kullanıyordum ve küçük ekrandan sıkıldığım için Note 3'e geçtim. Geçenlerde bir kişi benimle İphone 5s'ini takas yapmak istedi. Ben biraz düşündüm; IOS'tan Android'e geçmenin verdiği bir alışma süreci oldu, IOS'un verdiği sade kalite farkı elbette vardır ama ekranı çok küçük.

Bu şekilde düşünerek takas teklifini reddettim. Zaten geçen gün gelen güncelleme gibi ara sıra yapılan gerek Android, gerekse telefon güncellemeleriyle Android'in gözle görülür bir problemi yok diye düşünüyorum.

Siz ne dersiniz? Nasıl bir karar vermişim?..

Ve fikri mühim biri olarak gördüğüm için özellikle sizden Note 3'ü değerlendirmeniz ve kendi sınıfındaki üst düzey android cihazlarla şöyle bir karşılaştırmanızı rica etsem neler söylersiniz?

Şimdiden teşekkürler...

• Android Canavarı kullanıcısına yanıt
    Kullandığı İos işletim sistemi açısından iphone çok avantajlı evet ancak s peniyle olsun diğer tepe özellikleriyle olsun samsungun değer verdiği amiral gemi modellerinden oluşur note serisi.

Güncelleme alır desteklenir note kullanlardan diğer telefonlara göre şikayet pek azdır.

Note 3 e alıştığınızı söylemişsiniz android telefon kullanmaya alışmışsanız ve ios aramıyosanız bence telefonunuzu kullanmaya devam etmekle iyi yapmışsınız.

Neticede İphone 5 ile 5s arasında pek fark sayamam size yani siz elinizdeki eski telefonunuzun biraz daha gelişmiş bir versiyonunu almış olucaktınız.

Note 3 ü S serisinin en yenisi S5 ile kıyas edicek olursam. Tabiki Note 3 tercih edilir olur benim açımdan.

3Gb rami ile note3 ve yeni çıkan S5 2Gb sırf bu özellikten dolayı note 3 ü tercih ederdim.

Zira farkındasınızdırki androidlerde dikkat edilmesi gereken en önemli özellik ram miktarıdır.

S5 iki sene sonra S3 ün akıbetini yaşarken Note 3 muhtemelen güncellemelere devam edecektir.

Note 3 s penli bir model bu piyasadaki telefonlardada az rastlanan birşeydir. En kullanmıyorum diyen adam bile s peni mutlaka arada bir kullanır ve işe yarar.

Yani 3.1Mp lik bir kamera farkı için s5 almaya gerek yok. Benim gözümde s5 çok önemli bir farkı yok zira

Piyasanın f/p si diye sürekli övülen g2 nin koltuktan halıya 30 cm sayılabilecek bir mesafeden düşerek kırılırken anladım plastik diye yerin dibine sokulan samsungun malzeme kalitesinin daha iyi olduğunu.

M8 e gelecek olursak ram için söylediklerim aynen geçerli iosta değiliz sonuçta istediğiniz kadar sense kasmaz diyin. Ayrıca arayüzü şahsi olarak beğenmedim. Tabi 4 lük ultramı megamı xxl mı kamerasıda var bide. Orta segment telefonlar bile 13 mp ile çıkıyor. Yahu bu htc napıyor

G3 eski modeline göre özellikle 2 gb versiyonunda hiç bir artısı olmayan bir telefon. Yani bir telefona 2k ekran koyuyorsun büyütüyorsunda ekranı işlemci falan hepsi yükseliyor. Ama batarya aynı
    Tabi o telefona o arayüzü koyarak kasım kasım etmişler yazık etmişler.

Z2 hakkında diyecek birşeyim yok gerçekten sony yine yaptı yapacağını harika bir telefon çıkardı.
    Ancak z2 de kronik sorunlarıyla gündeme geliyor. Yada bize öyle yansıtılıyor.
    Ancak güncellemeyle çözülürler birer birer tabi

Umudumuz Note 4 bu telefonla yarışçak iki telefon vardır.

Z2 ve Note 3
    Tabi herkes farklı düşünür son konuda bence böyledir.

• Frolding F kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bu ayrıntılı ve uzun cevapta dolayı size çok teşekkür ederim...

Anlattıklarınıza bakarak note 3 almakta ne kadar haklı olduğumu gördüm bir kere daha... Note 3 dışında bir android telefon kullanmadım ama note serisi gerçekten benim gözdemdir.

Verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kullandığı İos işletim sistemi açısından iphone çok avantajlı evet ancak s peniyle olsun diğer tepe özellikleriyle olsun samsungun değer verdiği amiral gemi modellerinden oluşur note serisi.

Güncelleme alır desteklenir note kullanlardan diğer telefonlara göre şikayet pek azdır.

Note 3 e alıştığınızı söylemişsiniz android telefon kullanmaya alışmışsanız ve ios aramıyosanız bence telefonunuzu kullanmaya devam etmekle iyi yapmışsınız.

Neticede İphone 5 ile 5s arasında pek fark sayamam size yani siz elinizdeki eski telefonunuzun biraz daha gelişmiş bir versiyonunu almış olucaktınız.

Note 3 ü S serisinin en yenisi S5 ile kıyas edicek olursam. Tabiki Note 3 tercih edilir olur benim açımdan.

3Gb rami ile note3 ve yeni çıkan S5 2Gb sırf bu özellikten dolayı note 3 ü tercih ederdim.

Zira farkındasınızdırki androidlerde dikkat edilmesi gereken en önemli özellik ram miktarıdır.

S5 iki sene sonra S3 ün akıbetini yaşarken Note 3 muhtemelen güncellemelere devam edecektir.

Note 3 s penli bir model bu piyasadaki telefonlardada az rastlanan birşeydir. En kullanmıyorum diyen adam bile s peni mutlaka arada bir kullanır ve işe yarar.

Yani 3.1Mp lik bir kamera farkı için s5 almaya gerek yok. Benim gözümde s5 çok önemli bir farkı yok zira

Piyasanın f/p si diye sürekli övülen g2 nin koltuktan halıya 30 cm sayılabilecek bir mesafeden düşerek kırılırken anladım plastik diye yerin dibine sokulan samsungun malzeme kalitesinin daha iyi olduğunu.

M8 e gelecek olursak ram için söylediklerim aynen geçerli iosta değiliz sonuçta istediğiniz kadar sense kasmaz diyin. Ayrıca arayüzü şahsi olarak beğenmedim. Tabi 4 lük ultramı megamı xxl mı kamerasıda var bide. Orta segment telefonlar bile 13 mp ile çıkıyor. Yahu bu htc napıyor

G3 eski modeline göre özellikle 2 gb versiyonunda hiç bir artısı olmayan bir telefon. Yani bir telefona 2k ekran koyuyorsun büyütüyorsunda ekranı işlemci falan hepsi yükseliyor. Ama batarya aynı
    Tabi o telefona o arayüzü koyarak kasım kasım etmişler yazık etmişler.

Z2 hakkında diyecek birşeyim yok gerçekten sony yine yaptı yapacağını harika bir telefon çıkardı.
    Ancak z2 de kronik sorunlarıyla gündeme geliyor. Yada bize öyle yansıtılıyor.
    Ancak güncellemeyle çözülürler birer birer tabi

Umudumuz Note 4 bu telefonla yarışçak iki telefon vardır.

Z2 ve Note 3
    Tabi herkes farklı düşünür son konuda bence böyledir.

SAMSUNG Piyasanın f/p si diye sürekli övülen g2 nin koltuktan halıya 30 cm sayılabilecek bir mesafeden düşerek kırılırken anladım plastik diye yerin dibine sokulan samsungun malzeme kalitesinin daha iyi olduğunu.

Bunları gordum ya artık sana ne denir bilemem

• quote:

Cep Telefonu uzmanıyım demiyorum.

Ancak günümüz akıllı telefon teknolojisini takip eden uğraşan biriyim. Telefonlar hakkında araştırma yapmak teknoloji marketlerde telefon incelemek tanıdıklarımın telefonlarını incelemek yani elime geçen her telefonu derinlemesine inceler araştırma yaparım.

Burda bir markayı yüceltip bir markayı gömmek yok fanboylukta yok ama bir modelde hata gördüysem bunuda açık açık üstüne basa basa söylerim.

Her zamanki gibi profesörlük taslıyacak arkadaşlar diğer konulara aksın bu konularda harcamasın. Gölge etmesinler başka ihsan istemez.

Orta Alt Segmentte

Galaxy Ace ve Ace 2
    Desire X
    Grand Neo
    Galaxy Win
    Lumia 520
    S3 Mini
    Discovery
    Lumia 525
    Lumia 720
    Xperia M
    LG L70

Orta Segmentte

Desire 500
    Lumia 625
    Moto G
    S4 Mini
    Grand 2 Ve Grand
    G Pro Lite
    G2 Mini
    Xperia L
    L90
    Xperia SP
    Lumia 1320
    Xperia M2
    Discovery 2
    S3
    Xperia ZR
    One Mini
    Mega
    Lumia 920
    S4 Active

Orta Üst Segment

Nexus 4 ve Nexus 5
    G2
    Note 2
    İp 4s
    Note 3 Neo
    Xperia Z Z1 Ve Z1 Compact
    S4
    Lumia 925
    Lumia 1020
    Lumia 1520
    Htc One
    Discovery Elite
    İp 5 ve 5c

Üst Segment

Galaxy S5
    G3
    Z2
    Note 3
    İp 5s
    One M8

Bilgi sahibi olduğum telefonlar hemen hemen bunlar ha siz tabiki çekinmeyin söyleyin hangi telefon olursa olsun yardımcı olmaya çalışırım maksat bilgi paylaşımları olsun.

Tarihe Göre Güncellenecektir.

Anlamayan arkadaşlarımız olmuş. Herkesten beynini çalıştırmasını bekleyemeyiz haklısınız. Şu başlıktaki telefonların hepsini önerdiğimi düşünen arkadaşlara gelsin.

Segmentlerin ENLERİ

Orta-Alt Segment
    Lumia 525
    Xperia M

Orta Segment
    Moto G
    Grand 2
    Xperia L VE SP
    Lumia 1320
    Xperia M2
    Xperia ZR

Orta-Üst Segment
    Nexus 5
    Z1 Compact
    Lumia 925 ve Lumia 1020
    İphone 5c
    S4 Active

Üst Segment
    Z2
    Note 3
    İphone 5s ve 6 (Yakında)

Mrblar,
    2 sene htc evo kullandım kamera kalitesi haricinde en ufak bir problemim yoktu.
    8-9 ay kadar önce Samsung s3 aldım beni telefondan soguttu. Kamera kalitesine aldandım. Evodan sonra attan inip eşege binmiş gibi oldum. Aynı anda 2-3 program açsam telefon pert oluyor.
    Şimdi yine bin pişmanlıkla htc ye dönmek istiyorum Htc One alıcam. ama yine hata yapmak istemediğimden sizlerin de fikrini almak istedim.
    1500 civarı başka önerebileceğiniz model varmıdır? yoksa htc one iyi midir? İphone sevmiyorum bu arada. ısınamadım bir türlü o telefona.
    Bir de taksitli telefon almanın bir yolu varmıdır?

• Iki kez dusurdum G2 yi kilifsiz ufacik birsey olmadi,G2ye bk atcam diye 40 takla atiorsunuz ya komik,tabiki m8 daha saglam ara 1000lira araya kacior tabi baska espri yok m8 icin 1000lieaya degecek.

Orijinalden alıntı: stevejones

Iki kez dusurdum G2 yi kilifsiz ufacik birsey olmadi,G2ye bk atcam diye 40 takla atiorsunuz ya komik,tabiki m8 daha saglam ara 1000lira araya kacior tabi baska espri yok m8 icin 1000lieaya degecek.

Steve sana kalırsa senin telefon tırın altında kalmış yinede birşey olmamıştır biliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Iki kez dusurdum G2 yi kilifsiz ufacik birsey olmadi,G2ye bk atcam diye 40 takla atiorsunuz ya komik,tabiki m8 daha saglam ara 1000lira araya kacior tabi baska espri yok m8 icin 1000lieaya degecek.

Steve sana kalırsa senin telefon tırın altında kalmış yinede birşey olmamıştır biliyoruz.

Yine post kasacam diye bos konusmussun..

Orijinalden alıntı: SareB

quote:

Ancak günümüz akıllı telefon teknolojisini takip eden uğraşan biriyim. Telefonlar hakkında araştırma yapmak teknoloji marketlerde telefon incelemek tanıdıklarımın telefonlarını incelemek yani elime geçen her telefonu derinlemesine inceler araştırma yaparım.

Burda bir markayı yüceltip bir markayı gömmek yok fanboylukta yok ama bir modelde hata gördüysem bunuda açık açık üstüne basa basa söylerim.

Her zamanki gibi profesörlük taslıyacak arkadaşlar diğer konulara aksın bu konularda harcamasın. Gölge etmesinler başka ihsan istemez.

Orta Alt Segmentte

Galaxy Ace ve Ace 2
    Desire X
    Grand Neo
    Galaxy Win
    Lumia 520
    S3 Mini
    Discovery
    Lumia 525
    Lumia 720
    Xperia M
    LG L70

Orta Segmentte

Desire 500
    Lumia 625
    Moto G
    S4 Mini
    Grand 2 Ve Grand
    G Pro Lite
    G2 Mini
    Xperia L
    L90
    Xperia SP
    Lumia 1320
    Xperia M2
    Discovery 2
    S3
    Xperia ZR
    One Mini
    Mega
    Lumia 920
    S4 Active

Orta Üst Segment

Nexus 4 ve Nexus 5
    G2
    Note 2
    İp 4s
    Note 3 Neo
    S4
    Lumia 925
    Lumia 1020
    Lumia 1520
    Htc One
    Discovery Elite
    İp 5 ve 5c

Üst Segment

Galaxy S5
    G3
    Z2
    Note 3
    İp 5s
    One M8

Bilgi sahibi olduğum telefonlar hemen hemen bunlar ha siz tabiki çekinmeyin söyleyin hangi telefon olursa olsun yardımcı olmaya çalışırım maksat bilgi paylaşımları olsun.

Anlamayan arkadaşlarımız olmuş. Herkesten beynini çalıştırmasını bekleyemeyiz haklısınız. Şu başlıktaki telefonların hepsini önerdiğimi düşünen arkadaşlara gelsin.

Segmentlerin ENLERİ

Orta-Alt Segment
    Lumia 525
    Xperia M

Orta Segment
    Moto G
    Grand 2
    Xperia L VE SP
    Lumia 1320
    Xperia M2
    Xperia ZR

Orta-Üst Segment
    Nexus 5
    Z1 Compact
    Lumia 925 ve Lumia 1020
    İphone 5c
    S4 Active

Üst Segment
    Z2
    Note 3
    İphone 5s ve 6 (Yakında)

Mrblar,
    8-9 ay kadar önce Samsung s3 aldım beni telefondan soguttu. Kamera kalitesine aldandım. Evodan sonra attan inip eşege binmiş gibi oldum. Aynı anda 2-3 program açsam telefon pert oluyor.
    Şimdi yine bin pişmanlıkla htc ye dönmek istiyorum Htc One alıcam. ama yine hata yapmak istemediğimden sizlerin de fikrini almak istedim.
    1500 civarı başka önerebileceğiniz model varmıdır? yoksa htc one iyi midir? İphone sevmiyorum bu arada. ısınamadım bir türlü o telefona.

1500 Civarı htc one iyi değildir.

Tamam htc one iyidir ancak ederi 1500 tl değil bence.

Kasma konusunda sıkıntılar yaşamışsınız belli.

Bu sıkıntıları minimuma indirebileceğiniz telefon google desteklide olan Nexus 5 tir. Batarya ömrü ve hafıza alanı artıramama sorunuda olmasa yemede yanında yat denilebilir bir telefondur.

Sizin için batarya ömrü ve sd girişi önemliyse ve havalı hoş ve performanslı birşeyde istiyorsanız Z1 Compact düşünebilirsiniz.

G2 de ise malzeme kalitesi konusunu iyice detaylı olarak araştırıp düşünün derim.

Kısaca sıralamam

1-Nexus 5
    2-Z1 Compact
    3-G2 dir.

Ama bunlar demek değilki one alırsanız sizi üzer. One alırsanızda gayet memnun bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ama saydığım telefonlar daha uzun ömürlü ve donanımlı olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SareB

quote:

Orta Alt Segmentte

Galaxy Ace ve Ace 2
    Desire X
    Grand Neo
    Galaxy Win
    Lumia 520
    S3 Mini
    Discovery
    Lumia 525
    Lumia 720
    Xperia M
    LG L70

Orta Segmentte

Desire 500
    Lumia 625
    Moto G
    S4 Mini
    Grand 2 Ve Grand
    G Pro Lite
    G2 Mini
    Xperia L
    L90
    Xperia SP
    Lumia 1320
    Xperia M2
    Discovery 2
    S3
    Xperia ZR
    One Mini
    Mega
    Lumia 920
    S4 Active

Orta Üst Segment

Nexus 4 ve Nexus 5
    G2
    Note 2
    İp 4s
    Note 3 Neo
    S4
    Lumia 925
    Lumia 1020
    Lumia 1520
    Htc One
    Discovery Elite
    İp 5 ve 5c

Üst Segment

Galaxy S5
    G3
    Z2
    Note 3
    İp 5s
    One M8

Segmentlerin ENLERİ

Orta-Alt Segment
    Lumia 525
    Xperia M

Orta Segment
    Moto G
    Grand 2
    Xperia L VE SP
    Lumia 1320
    Xperia M2
    Xperia ZR

Orta-Üst Segment
    Nexus 5
    Z1 Compact
    Lumia 925 ve Lumia 1020
    İphone 5c
    S4 Active

Üst Segment
    Z2
    Note 3
    İphone 5s ve 6 (Yakında)

Mrblar,

1500 Civarı htc one iyi değildir.

Tamam htc one iyidir ancak ederi 1500 tl değil bence.

Kasma konusunda sıkıntılar yaşamışsınız belli.

Bu sıkıntıları minimuma indirebileceğiniz telefon google desteklide olan Nexus 5 tir. Batarya ömrü ve hafıza alanı artıramama sorunuda olmasa yemede yanında yat denilebilir bir telefondur.

Sizin için batarya ömrü ve sd girişi önemliyse ve havalı hoş ve performanslı birşeyde istiyorsanız Z1 Compact düşünebilirsiniz.

G2 de ise malzeme kalitesi konusunu iyice detaylı olarak araştırıp düşünün derim.

Kısaca sıralamam

1-Nexus 5
    2-Z1 Compact
    3-G2 dir.

Ama bunlar demek değilki one alırsanız sizi üzer. One alırsanızda gayet memnun bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ama saydığım telefonlar daha uzun ömürlü ve donanımlı olacaktır.

cevap için tşk ederim.
    Söylediğiniz modellere de baktım. Sanırım görüntü olarak da beni ikna etmesi lazım telefonun sony i de çok soguk buldum nedense.
    Birkaç yerde temiz ikinci el gördüm htc one için garantisi devam eden. 950-1200 civarında. onları da inceleyip kararımı vericem.

• 700-800 tl arası telefon arıyorum lg l90, xperia sp, zopo zp980+ gibi modeller var sizin tavsiyeleriniz neler

Orijinalden alıntı: Trenchtown-_-

700-800 tl arası telefon arıyorum lg l90, xperia sp, zopo zp980+ gibi modeller var sizin tavsiyeleriniz neler

Xperia SP çok iyi sırasıyla L90 ve Moto G gelir ucude çok iyi kullanım amacın ne ?

quote:

700-800 tl arası telefon arıyorum lg l90, xperia sp, zopo zp980+ gibi modeller var sizin tavsiyeleriniz neler

Xperia SP çok iyi sırasıyla L90 ve Moto G gelir ucude çok iyi kullanım amacın ne ?

müzik dinlerim nette takılırım, modern combat 5 i merak ediyorum onu yüklücem en kısa zamanda :D
    xperia sp özllekleriyle fiyatına göre üstün fakat ona gelen güncellemelerin arayüzü kötüleştirdiğini duydum bu arada geniş ekran seviyorum aslında 5'' bana ideal ama napalım

quote:

quote:

müzik dinlerim nette takılırım, modern combat 5 i merak ediyorum onu yüklücem en kısa zamanda :D
    xperia sp özllekleriyle fiyatına göre üstün fakat ona gelen güncellemelerin arayüzü kötüleştirdiğini duydum bu arada geniş ekran seviyorum aslında 5'' bana ideal ama napalım

Ekran büyüklüğü onceliginse T50 sana daha uygun isini görür.

• quote:

1-Xperia SP
    2-Lumia 1320
    3-Moto G
    4-Xperia L

Diğerlerini pek tavsiye etmem.

Iron Maiden
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.