Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi alabilirmiyim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba degerli tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi almak icin boyle bir konu actim.

Elimdeki note 2 yi sattim simdi telefon arayisindayim. Bütcem 1300 ama belki birazdaha cikabilirim. Aklimda ilk olarak Sony z1 ve z ultra vardi ama cok pahali oldugu icin vazgectim. Dusundugum modeller
    Lg g2 ve nexus 5
    Iphone 5 ve 5c
    Gm elite ve sizin onerebileceginiz telefonlar
    Samsungdan cok sıkıldıgım icin samsung kesinlikle almayacagim. Iki dakikanizi ayirip bana bir tavsiy3de bulunursaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aydın_m

Merhaba degerli tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi almak icin boyle bir konu actim.

Elimdeki note 2 yi sattim simdi telefon arayisindayim. Bütcem 1300 ama belki birazdaha cikabilirim. Aklimda ilk olarak Sony z1 ve z ultra vardi ama cok pahali oldugu icin vazgectim. Dusundugum modeller
    Lg g2 ve nexus 5
    Iphone 5 ve 5c
    Gm elite ve sizin onerebileceginiz telefonlar
    Samsungdan cok sıkıldıgım icin samsung kesinlikle almayacagim. Iki dakikanizi ayirip bana bir tavsiy3de bulunursaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim.

Samsungdan sonra lgye gecerseniz.rahat edersiniz hocam

G2
    N5

O butce ile alicagim siralama olurdu

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • Arkadaslar simdi bir arkadasda z ultra buldum yurt disi pasaport kayitli 6 aylik makina ama turkiyede garantisi varmis 6 ay daha telefonun kutusu aksesuarlari ve yanida ek olarak kilif dock ve birtanede arka kapak veriyor fiyat 1350 sizce alayimmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil TV Tavsiyesi Lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Telefon Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    acil telefon tavsiyesi
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 senedir samsung kullanıyorum artik sıkıldım birde butun makinalar android 4.3 e geceli cok oldu hatta 4.4 e geciyolar ama note2 ye 4.3 daha yeni geldi yani samsung saadece son model telefona onem veriyor gerisini bosveriyor onun icin samsung dusunmuyorum

Orijinalden alıntı: aydın_m

Arkadaslar simdi bir arkadasda z ultra buldum yurt disi pasaport kayitli 6 aylik makina ama turkiyede garantisi varmis 6 ay daha telefonun kutusu aksesuarlari ve yanida ek olarak kilif dock ve birtanede arka kapak veriyor fiyat 1350 sizce alayimmi

Pasaport kayitli cihazdan uzak durun pasaporttan dusurtuldugunde size 150 $ masraf cikar..

Bi tanedelta garantili z1c yada tr garantili lg g2 alin

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • G2 alin hocam nisanda kitkatta geliyo. Ozellikle ekrani ve bataryasi super

• arkadasim uzun zamandir samsung pocket ve s4 kullandim... kesinlikle samsung tellerinde sikinti var touchwizden dolayi ve magzeme kalitesinin dusuklugu kotu... 1600 tl lik bir tel sikintili olmamali... uzun arastirmalarim sonucunda lg g2 aldim co m ama cok memnunum... simdiye kadar hic bir sikintisi olmadi...2.26 gx hizda 4 cekirdekli asenkron calisan mukemmel bir sistem... 16 gb in 2.50 gb bos... 30 adet oyun yuklu asphalt 8 realracing 3 gt racing dead of teagger fifa 14 gibi yuksek cozunurluklu oyunlari hic bir sikinti olmadan oynuyorum.. ve 45 -50 adet tema yuklu go loucher ex gibi .. face vs gibi uygulamar yuklu ... 3 aydir kullaniyorum ve simdiye kadar bu uygulamalari ve oyunlari yukledim telefonu kesinlikle yavaslatamadim... hic bir isinma soz konusu degil tek isinma olan yer antutu testi ust uste 4 defa yaptim ( bunu bir defa denedim ) sadece ciddi sekilde burda isindi... oyunlari saatce oynadim bir cok temayi gunlerce kullandim hic bir yavaslama ve isinma olmadi.. sana lg g2 yi oneririm kesinlikle pisman olmazsin... telefonu ben 2. el aldim bence sende ikinci el al cunku telefonu test etme sansin olur... asphalt 8 ve real reacing yukle oyna skinti yoksa al ... lu piksel testi yapmayi unutma ekranda cizil vs olmamasina dikkat et ve hayirli olur insallah...sorularin varsa cevaplamaya calisirim

• arkadaslar ben pttcelle gectim bence gayet iyi... tavsiye ederim... 14 luk tarife kullaniyorum

• yukselg hocam tesekkurederim tavsiyen icin g2 almaya karar vermisrim ama simdi xperia z1 de kafama yatti bu ikisi arasinda secim yapacagim samsungdan nefret ettim yaklasik 2 senedir samsung kullaniyorum ama artik kolay kolay samsung almam

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.