Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Fiyatı 600 TL' yi geçmezse ve android işletim sistemine sahip olursa sevinirim. Telefonla genelde internette takılırım ve oyun oynarım. İstediğim telefonun oyunları falan açarken kasmasını da istemiyorum. Sizce bu fiyata alabileceğim en iyi telefon hangisidir?

• O Fiyata illaki oyunlarda felan kasma yapar diye düşüüyorum aşağıda verdiğim linke bakarsan yardımcı olucaktır sana.

http://forum.donanimhaber.com/m_77687864/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

O Fiyata illaki oyunlarda felan kasma yapar diye düşüüyorum aşağıda verdiğim linke bakarsan yardımcı olucaktır sana.

Teşekkürler hocam.. Size GMD mi yoksa Samsung Win mi bu konuda daha iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalgozlum38

quote:

O Fiyata illaki oyunlarda felan kasma yapar diye düşüüyorum aşağıda verdiğim linke bakarsan yardımcı olucaktır sana.

Ne Desem Yalan olur Samsung S4 Kullanıyorum Sorunsuz ^^
  • quote:

quote:

quote:

Ne Desem Yalan olur Samsung S4 Kullanıyorum Sorunsuz ^^

Tamam hocam yine de teşekkür ederim.

• gmd samsung winden daha iyidir net söyleyebilrim ama lumia 525 ikisinden de daha iyidir wp8 düşünürseniz çok iyi alternatif olur ben 1200 lerde bütçe varken 525 mi alsam diye düşündüm ön kamera ve flaş yüzünden vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

gmd samsung winden daha iyidir net söyleyebilrim ama lumia 525 ikisinden de daha iyidir wp8 düşünürseniz çok iyi alternatif olur ben 1200 lerde bütçe varken 525 mi alsam diye düşündüm ön kamera ve flaş yüzünden vazgeçtim

Teşekkür ederim yorumunuz için ama android almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

gmd samsung winden daha iyidir net söyleyebilrim ama lumia 525 ikisinden de daha iyidir wp8 düşünürseniz çok iyi alternatif olur ben 1200 lerde bütçe varken 525 mi alsam diye düşündüm ön kamera ve flaş yüzünden vazgeçtim

o zaman gmd iyi seçim olur derim :)
  • quote:

quote:

quote:

o zaman gmd iyi seçim olur derim :)

Ben de öyle düşünüyorum.

• 600 tlye android alma sıkıntı yaşarsın o fiyata wp cihazlar daha iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam genel olarak okuduğum birşey "giriş seviyesinde android alınmaz." Bende zamanında böyle bir hata yaptım .Bence wp ye bakarsanız daha iyi olur.
  • Hayalgozlum38 H kullanıcısına yanıt
    Sızın ıstegınız tabı ama neden androıd ? Lumıa 525 harıka bır cıhaz ve market gayet genıs androııde cogu uygulama var dıgerlerı zaten kullanılmayan programlar o fıyat aralıgında androıd bı zaman sonra cok yavas calısır gmd cok ıyı bır cıhaz ama soket sorunu var temız kullan bozulmaz dıyen var ama yok sarjda ellemıcen yok cok dıkkatlı kullan tabı senın secımın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marketi yeterli gelecekse tabiki gmd yerine l525 daha cazip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.. Peki Huawei Ascend G610 hakkında bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalgozlum38 -- 28 Şubat 2014; 18:21:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.