Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.135
Cevap
97
Favori
217.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 29 Eylül 2016; 2:50:32 >



  • Copy paste degılse emegıne saglık:) zaten ıftarda baslasan anca sahura dogru bıter yazı,katılmadıgım taraflar elbette var fakat aynı tarz sorulara paket cevap acısından oldukca faydalı olacaktır.
    Tabıkı harık chıpset,cpu ve gpu sunu 1050tl gıbı bır fıyattan verdıgı ıcın favorım XPERIA SP...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam copy-paste olur mu 3 saatte yazdım :)
  • Bırde lumıalar sd karta telefondan ulasamama ıllakı pc baglantısına ıhtıyac olması durumu ıcın bır bılgın varmı?dogrumudur yanı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yazı olmus ama lumıaları bu kadar kayırmasaymıssın bence dahada iyi olabılırmış. NOT : Allahın belası lumıadan cok cekmıs halada cekmekte olan bir nokia mağduru.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grndy80

    Güzel yazı olmus ama lumıaları bu kadar kayırmasaymıssın bence dahada iyi olabılırmış. NOT : Allahın belası lumıadan cok cekmıs halada cekmekte olan bir nokia mağduru.

    Aha bugün lumia 520 alacağım kardeş? Ne sorunu var? Nokia ya tövbeliyim aslında. Belki sana gelen cihazda vardır. Genel olarak hepsi sorunlu değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grndy80

    Güzel yazı olmus ama lumıaları bu kadar kayırmasaymıssın bence dahada iyi olabılırmış. NOT : Allahın belası lumıadan cok cekmıs halada cekmekte olan bir nokia mağduru.

    ben de androidden çok çekmiş ve hala da ailecek çekmekte olan bir android mağduruyum o yüzdendir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stevejones

    Bırde lumıalar sd karta telefondan ulasamama ıllakı pc baglantısına ıhtıyac olması durumu ıcın bır bılgın varmı?dogrumudur yanı..


    o konuda bir fikir sahibi değilim kimseden duymadım öyle birşey ama forumda dolanırken biyerde görmüştüm ama 2dk araştırdım bulamadım öyle bi sorun
  • Ellerine saglik @Avorlair. Gayet aciklayici yazmissin. Zahmetin icin tesekkurler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Lumia 720de Gorilla Glass 2 ekran var bence dahil et. Ayrıca biraz daha objektif olursak 720 ileride güncelleme sıkıntısı çekebilir. "BENCE" fiyatının telefonu değildir, yine alma ihtimalim bulunmaktadır :D

    Elinize sağlık ihtiyaç duyulan bir konuydu.
  • Güzel konu fakat eksikleri var.

    Öncelikle ios her güncellemede telefonu yavaşlatıyor ve stabiliteyi bozuyor. Bu bakımdan iphone 4 veya 4s alacak kişiler ios 7 ile muhtemelen iks 6'ya oranla daha düşük performans alacaklar. Ios 6 da ios 5'e göre geride zaten. Yani stabilite geçici Ios'ta. Yine de %90 oranında stabilite oluyor tabi. Çok vahim bir durum gelmesin akla.

    Nexus 4 ise oyun canavarı bir telefon değildir. Donanımı harika olmasına rağmen işlemci ve gpu 36 dereceden sonra frekanslarını düşürdükleri için ciddiderecede performans kaybı yaşanmaktadır. Özellikle yaz günleri 40 dereceye çıkarmak çok da zor değil. 40 derecede işlemci 1.2 Ghz ve gpu ise 200mhz hızlarına düşüyor. Normalde 1.5ghz ve 400mhz hızlarda çalışıyorlar. Pil olarak ise ortalama değil, ortalamanın baya altındadır. 2-2.5 saat ekran süresini pek geçemiyor arkadaşım. Tüm testler ve kullanıcı görüşleri de bunu doğrular.

    920'nin kamerası gerçekten iyi ama piyasadaki en iyi kameralı telefon diyemeyiz.

    S4 konusunda ise hiç katılmıyorum. Ne demek günlük performansı kötü? Yeterince zaman geçirdin mi S4 ile? Samsung'lar stabil değildir, kasma yapar falan ama menü geçişleri ve telefonun genel hızı kesinlikle harika. A7 işlemciler menü geçişleri için fazlasıyla yeterlidir. Kaldı ki her an sadece a7'ler aktif değil. A15'ler de sık sık aktifleşiyor. Özellikle uygulama çalıştırırken A15'ler direk devreye giriyor. Oyun oynamak için de Htc One'a karşı avantajı var. Şarj olarak ise en iyilerden biri. Çoğu telefon 5 ve çzeri saatlaerde açık ekran süresi veremez. Hatta sayılıdır. Ekranı pentile olsa da 400ppi üzerinde çıkınca kesinlikle rahatsız etmiyor ve normal kullanım mesafesinde keskinlikte rgb dizilimlilere karşı bir dezavantajı yok. S3'te pentile çok rahatsız ediciydi fakat s4'te hiçbir sorun oluşturmuyor. Kamerası da gündüzleri piyasadaki en detaylı fotoğraf çeken android telefon ve tüm telefonlar içinde ise 2. sırada. Geceleri ise üzecek bir durumu yok. En iyi gece performansına sahip olmadığı kesin ama f/2.2 ortalamanın çok üzerinde ve gece çekimlerine bakarsanız hiç de fena değil. S4 gerek tipi gerekse bazı eksiklikleri nedeniyle benim kesinlikle alacağım bir model değil ama hakkını da yemeyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 11 Temmuz 2013; 18:02:03 >




  • teşekkürler gerekli düzeltmeleri yapacağım, S4 ün işlemcisi konusunda ısrarlıyım, çalıştığım yerde S4 reklam animasyonundan bile çıkamıyor mahvoluyor telefon, Cortex-A7 işlemci yetmiyor, Cortex-A15 işlemcinin oyun hariç kendisini hissettirdiği yeri ben daha görmedim. Piyasadaki üst düzey telefonlar gece çekiminde büyük oranda yol kat etmişken 2 bin liralık telefon dahalen gece çekimlerinde S3 ten ileriye gidememiş, fiyatına göre maalesef kötü.
  • Meakka kullanıcısına yanıt
    Gorilla Glass lar akıllı telefonlarda bir standart haline geldiği için ekleme ihtiyacı duymadım :) güncelleme konusunda bişey diyemem, güncel kalacağından eminim çünkü lumia 520 en çok satan lumia modeli oldu milleti üzüp küstürmek istemezler :)
  • ceremony kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Bende telefon alacağım fakat karar veremedim hocam ya Xperia L mi Xperia P mi diye :) P daha kaliteli diyolar ama bilemdim bi destek verseniz bana :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oxford74

    Bende telefon alacağım fakat karar veremedim hocam ya Xperia L mi Xperia P mi diye :) P daha kaliteli diyolar ama bilemdim bi destek verseniz bana :)

    hiç düşünmeden L alın, işlemcisi yeni nesil Krait mimarili, P ninki ise eski Cortex-A9, kamerada ise neredeyse aynılar diyebilirim :)
  • Çok güzel ve yararlı bir konu olmuş. Emeğinize sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avorlair kullanıcısına yanıt
    ım Bugün çok P alın dediler bana forumda hala kafam karışık her önüne gelen farklı yorumlar yapıyor , neredeyse siparişi vericektim bekliyorum ama şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avorlair

    quote:

    Orijinalden alıntı: oxford74

    Bende telefon alacağım fakat karar veremedim hocam ya Xperia L mi Xperia P mi diye :) P daha kaliteli diyolar ama bilemdim bi destek verseniz bana :)

    hiç düşünmeden L alın, işlemcisi yeni nesil Krait mimarili, P ninki ise eski Cortex-A9, kamerada ise neredeyse aynılar diyebilirim :)

    kamera görünümünün aynı olması imkansız magic white özelliği var P de bu özellik bir sony nin 20 MP lik telefonu çıkıcak YOHAMİ diye bi onda olucak bide P de var işte magic white ;)
  • Kac farklı konuda kac kere sordun hatırlamıyorum ama xperıa L varken P alman mantıklı olmaz,daha cok kafan karısır soyleyeyım.L yı al ve elıne aldıktan sonra keyfıne bakıp burda bu kadar kararsız kaldıgın satırları acıp okuudkca guleceksın kendıne,sımdıden hayırlı olsun bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.