Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç hafta önce telefonla ilgili bir konu açmıştım telefon tavsiyesi için ancak fiyat önemsiz demiştim. Bilgisayar toplamayı düşündüğüm için bütçeyi biraz düşürdüm. En fazla 1500 TL olabilir. Benim için önemli olanlar:

- Kaliteli ekran,
    - Yüksek oyun ve internet performansı,
    - Telefonu çok kullandığım için iyi bir batarya,
    - Yeni olması.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Up...
  • sony xperia s
  • Sony Xperia S seçeneklerim arasında ancak internet performansının iyi olmadığı söyleniyor ve chipseti biraz eski.
  • xperia s akar
  • Başka öneri var mı? Sanırım Xperia S alacağım. Peki bu Xperia S'in batarya süresi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TelefonManyağı

Başka öneri var mı? Sanırım Xperia S alacağım. Peki bu Xperia S'in batarya süresi nasıl?

Ilk sürümünde pek Iyi değildi sonraki sürümlerinde iyileştirme yapıldı batarya kullandıkça açılıyormus kendine geliyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım o konuda da pek sıkıntı çekmeyeceğim.

Eski chipsetli olması beni düşündürüyor sadece. 4 çekirdekli yepyeni chipsetli telefonlar çıkarken 2 çekirdekli eski chipsetli bir telefon 1500 TL'yi hak ediyor mu? Çok sık telefon değiştiren biri değilim ve benim için oyunlar önemli. Uzun süre güncel oyunları desteklemeli alacağım telefon.
  • quote:

Sanırım o konuda da pek sıkıntı çekmeyeceğim.

Eski chipsetli olması beni düşündürüyor sadece. 4 çekirdekli yepyeni chipsetli telefonlar çıkarken 2 çekirdekli eski chipsetli bir telefon 1500 TL'yi hak ediyor mu? Çok sık telefon değiştiren biri değilim ve benim için oyunlar önemli. Uzun süre güncel oyunları desteklemeli alacağım telefon.

Xperia s ı zorlucak oyun bile yokken 4 çekirdeği napcan. 4 çekirdekli telefonlar çıkıncada baska bisey cikar bu kezde onu bekliyim dersin bunun sonu yok sana fazlasıyla yeter Xperia s
  • Up...
  • Up...
  • Peki S2 nasıl?
  • Up...
  • Performans açısından xperia s açısından s2 kafa kafaya, s2 biraz önde. Ancak bu farkı sadece internette gezerken milisaniyelik takılmalar olursa hissedersiniz. Onun dışında xperia s'in çalıştırmayacağı oyun yok, o açıdan sıkıntı yaşamazsınız. Ancak Xperia S'te 720p ekran olduğunu da söyleyeyim, tercih sebebi olabilir
  • S2 tabii ki ya da cok acil degilse biraz bekle yaza kadar paran da artar yeni cikacak ics guncellemesi olan bir telefon alirsin
  • "S2 tabii ki..." diyorsunuz da artıları neler onu da açıklasanız daha iyi olur. Ayrıca S2 de Xperia S de ICS aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthera Tigris -- 19 Nisan 2012; 14:06:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Performans açısından xperia s açısından s2 kafa kafaya, s2 biraz önde. Ancak bu farkı sadece internette gezerken milisaniyelik takılmalar olursa hissedersiniz. Onun dışında xperia s'in çalıştırmayacağı oyun yok, o açıdan sıkıntı yaşamazsınız. Ancak Xperia S'te 720p ekran olduğunu da söyleyeyim, tercih sebebi olabilir

Hocam o hız farkı da xperia s'in 720p ekranından kaynaklanıyor, Batarya Olarak yorum yapamayacağım ama Xperia S diğer açılardan isteklerinizi rahatlıkla karşılayacak bir telefon;)

Edit: iPhone 4s tavsiye edenler olmuş, batarya konusunda hiç ama hiç iyi değil. Telefonu alalı daha 3 gün oldu batara açılmadı mı bilmiyorum, bugün 2. Şarjımı çektim fişten yarım saat önce. Sürekli oyun oynadım ve müzik dinledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 19 Nisan 2012; 16:11:56 >

• @LawLesss437
    Sıralama için teşekkürler. Aslında HTC One X düşünüyordum ancak şarjı telefonu hiç kullanmadan 14 saat gidiyormuş. Tamam akıllı telefonların şarjı az gidiyor da bu kadar da az olmamalı bence. Tabi yazılımsal sorunun düzeltilmesiyle diğerlerinden farkı birkaç saat olacaksa HTC One X'i de düşünebilirim.

@FB®h Pozitif
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthera Tigris -- 19 Nisan 2012; 16:58:39 >
  • quote:

@LawLesss437
    Sıralama için teşekkürler. Aslında HTC One X düşünüyordum ancak şarjı telefonu hiç kullanmadan 14 saat gidiyormuş. Tamam akıllı telefonların şarjı az gidiyor da bu kadar da az olmamalı bence. Tabi yazılımsal sorunun düzeltilmesiyle diğerlerinden farkı birkaç saat olacaksa HTC One X'i de düşünebilirim.

@FB®h Pozitif
    Teşekkürler.

Her android telefonun şarj süresi aynı süre gidiyor.Pek takılma bunlara.Bende SGS 2 var şahsen şarjı 1 günü zor çıkarıyor.Tavsiyem 3300 mah bataryalı motorola razr getirmen veya Htc One X , Sony Xperia S alıp yanına da yedek batarya alman.Bu kadar büyük telefonları taşıyan birine batarya taşımak pek sorun olmaz gibi ama bataryayı tak çıkar işi var tabi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.