< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 22 Mart 2025; 13:30:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (640. sayfa)

-
-
Anne için gayet yeterli telefon olur bence. UFS 2.2 ve 22.5w hızlı şarjı var.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/zte-blade-v40-design.html
-
-
Omix marka bir telefon gördüm, fiyatı gayet uygun görünüyor piyasaya göre.
Bu marka nasıl acaba kullanan varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon geldi. Ekran güzel, performans gm ye göre bariz bir şekilde daha iyi. Kamerada 3x optik zoom dijitalmiş yani iki kameralı ama yine de beğendim. Bu devirde küçük ekranlı telefon bulmak gerçekten zor. Eski bir cihaz olduğu için android 12 fln çıkar 15 yaparlar diye düşünmüştüm kutudan 14 çıkıp da sadece bir güncelleme vermeleri de tam esnaf hareketi aslında.
Yalnız pil çok gitmiyor diye sürümden ekran süresini kaldırmışlar ona iyi güldüm:)
-
Kapalı kutu faturalı a06 var elimde siyah ilgilenen varsa mersin içi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar banada öneride bulunabilir misiniz 20/25 bin aralığında
s24fe veya redmi note 14 pro plus alınır mı veya sizin tavsiyeniz nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 5 Nisan 2025; 11:0:29 > -
s24 fe 256 gb 'ligi alın gitsin ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Nisan 2025; 11:15:26 > -
Şu cihaza içim gidiyor ama bir tane distribütör çıkıp Türkiye'de satışını yapmıyor... Çok üzücü.
-
Ulefone Armor 28 Ultra - Full phone specifications
450 gr ve neredeyse 2 cm kalınlığı bir telefon ve iphone a yakın bir fiyat.
-
Arkadaşlar merhaba,
Kızım için telefon alacağım, çok fazla bütçe ayırmadım, 15 bin TL gibi bir rakama güzel fotoğraf çeken ne alınabilir? Tercihen Samsung.
A35, A55, Honor 200, Ben olsam 200 alırdım açıkcası tasarım olsun kamera olsun daha iyi, Samsung sadece güncelleme vaadi ile ön plana çıkıyor.
-
A35 256 GB siparişi verdim, teşekkürler.
Çocuk ille de Samsung diye tutturdu, kendime olsa honor alırdım. Sağolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 12 Nisan 2025; 14:53:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907A35, A55, Honor 200, Ben olsam 200 alırdım açıkcası tasarım olsun kamera olsun daha iyi, Samsung sadece güncelleme vaadi ile ön plana çıkıyor.
Kızım telefonu kullanmaya başladı (A35 256gb), buraya sormasaydım A55 alacaktım 3-4 bin fazla verip. İyi ki A35 almışız, hanımda S23FE var, kenar çerçeve S23 te alüminyum, bunda plastik. Onun dışında kamera, görüşme, ekran kalitesi, ses kalitesi olarak S23FE ile aynı ya da bizim tüketici olarak anlayacağımız bir fark yok arada.
Üstüne, S23FE toplamda 4-6 saat ekran süresi ancak verirken, A35 ile dün baktım, Bataryanı daha %79 doluluk oranı vardı ve 4 saat 11 dk. erkan süresi alınmıştı. Yani tam batarya ile 8-10 saat ekran süresi alınır çok rahat. Isınma v.s. (Online oyun oynuyor çocuk, ne olduğunu bilmiyorum) de yaşamadığını söyledi.
Tekrar teşekkürler tavsiye için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 17 Nisan 2025; 11:17:58 >
-
Güle güle kullanın hocam A35 güzel ve beğenilen cihazlardan
-
maks 30k bütçeli telefon önerisi olan var mı?
-
20-22 k arası ne alinir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x7 pro
-
14t x7 pro. samsung dersen s24fe
-
Samsung ne alınır hocam.
Samsung a34 var memnunum aslında Samsung da alabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X