Şimdi Ara

telefon tafsiyesi elden alım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 2. el bir ıphone 4 s almak istiyorum 650 tlye buldum direk elden alıcam alırken nelere dikkat etmeliyim onları yazarsanız teşekkürler telefon bu fiyata normal diye biliyorum temiz gibi gözüküyorduda

• 4S artik alınmaz,güncelleme desregide bitti,İos 8 ile dahada kötüye gidiyor.İkinci el M7 veya sıfır Moto G Zenfone bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkem01 -- 28 Eylül 2014; 22:41:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

4S artik alınmaz,güncelleme desregide bitti,İos 8 ile dahada kötüye gidiyor.İkinci el M7 veya sıfır Moto G Zenfone bakin.

+1

Xperia sp de bakin derim

• Imei numarasını kontrol et, ölü piksele bak, batarya performansı ve kasa kenarlarına bak. (Düşme, tamir görme vs. durumları.) Telefonun işlevsel özelliklerini kontrol et. (Wifi, dokunmatik hassasiyeti, kamera, menü geçişleri, yazılım sürümü, kulaklık ahize sesi, hoparlör sesi vs...) Telefonun ne kadar kullanıldığı önemli bir durum çünkü bataryası eski performansını kaybetmiş olabillir. Faturası olsa iyi olur... Tabi 4s in modası geçti...
  • Sürümü de önemli iOS 5 se bir sürü program yüklenmez.ios 7 ise telefon iyice yavaşlar. iOS 6 seni biraz daha iyi idare eder. iPhone dıştan bakmayla belli olmaz . İstersen tamirciye götür kontrol ettir. Ayrıca tel geveyli falan olur güncelleme yapar kilitlersin . Her zaman şarj cihazı taşımak için yerin olsun. Benim telim iPhone 4 . Kendi dertlerimi yazdım.

• Tanidigin varsa tanidiktan alman extra avantaj saglar sana ve faturasi kesinlikle olmali.Telefon un modasi olmaz yukarida ki arkadasa duyurulur 4s suan her turlu denk seviye android cihazdan daha (moda) ikonu durumundadir .

• İphone 5 al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu iPhone 4S iOS7 ile kasıyor 8 ile daha kötüye gidiyor diyenlere ne desem bilemedim. Hayatında iphone 4s görmediği için kasıp/kasmadığını bilmiyorlar.

Birincisi 4S iOS7 ile tam performans veriyor. İkincisi 7.0.2 imzası açık 8 yükleyip beğenmezseniz tekrar 7.0.2'ye dönebiliyorsunuz.

iOS 8'in yavaş olma sebebi ise "beta" sürümü olması, beta ne demektir onuda biliyorsunuz umarım? iOS 8 ile pil ömrü iOS 7'ye göre daha uzun bu da ayrı bi avantajı.

Kulaktan dolma laflarla çamur atmayın sağa sola , bi elinize alıp kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Şu iPhone 4S iOS7 ile kasıyor 8 ile daha kötüye gidiyor diyenlere ne desem bilemedim. Hayatında iphone 4s görmediği için kasıp/kasmadığını bilmiyorlar.

Birincisi 4S iOS7 ile tam performans veriyor. İkincisi 7.0.2 imzası açık 8 yükleyip beğenmezseniz tekrar 7.0.2'ye dönebiliyorsunuz.

iOS 8'in yavaş olma sebebi ise "beta" sürümü olması, beta ne demektir onuda biliyorsunuz umarım? iOS 8 ile pil ömrü iOS 7'ye göre daha uzun bu da ayrı bi avantajı.

Kulaktan dolma laflarla çamur atmayın sağa sola , bi elinize alıp kullanın.

Ayni seyi size sırmalı,acaba tam anlamıyla gerçeği yansıtıyor musunuz?İphone 4'u inceledim 1 hafta önce,İos 7'li ve 3 aylık cihaz arkadasimin.Çok yavaş ve hantal çalışıyordu,bunu sadece ben söylemiyorum, çoğu İPhone 4 kullanıcısı sikayetci.Siz nasıl incelediniz anlam veremiyorum.Ararsan bir tonla bulursun zaten, ama ararsan sallamazsan.

• berkem01 B kullanıcısına yanıt
    Sen konuyu tekrar iyice okumalısın bence. Adam iPhone 4 değil 4S'ten bahsediyor. 4S ile 4 arasında çok fark var ;)
  • Sevgili Aferna ben bir iPhone uzmanı değilim. Ama lütfen internetteki insanların iOS 7 den downgrade cabalarına yada iOS 5-6-7 zaman karşılaştırmalarına bakın .yoksa ben 4 kullanıyorum , kardeşime 4s aldım ve eşim 5s kullanıyor . Bunları sadece telleri karşılaştırma şansım olduğunu bilmen için yazdım. Ayrıca bunlar sadece bir amatör kullanıcı yorumlaridir. Senin görüşlerin için de teşekkür ederim

• quote:

Sen konuyu tekrar iyice okumalısın bence. Adam iPhone 4 değil 4S'ten bahsediyor. 4S ile 4 arasında çok fark var ;)

İkiside içinde ayni kanaatim,4S de stabil değil,her İPhone gibi İos 8 ile bitiriliyor.

• quote:

quote:

İkiside içinde ayni kanaatim,4S de stabil değil,her İPhone gibi İos 8 ile bitiriliyor.

Yanımda ki adam da var 4S 8.0.2 kullanıyor. Gram kasma yok. Kullanmadigin tel hakkında yorum yapma diyoruz :)

• bu saatten sonra 4s alınmaz, ya 5c al ya da iphone alma
  • quote:

quote:

quote:

Yanımda ki adam da var 4S 8.0.2 kullanıyor. Gram kasma yok. Kullanmadigin tel hakkında yorum yapma diyoruz :)

Kullandım,istersen birgün AC kullanıcı yorumları oku.Sunuda söyleyim sana,4S parasına Nexus 5 ve G2 cok daha iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.