Şimdi Ara

Telefon sapığı yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu ara bir telefon sapığı dadandı bana telefonum numara engelleme secenegi olmasına rağmen adam belirli aralıklala sürekli değişik numaralarla arıyor. Nerdeyse 1 haftadır hergün arıyor. Sürekli telefon numarı değişiyor
    örneğin
    +962780755142
    +908503255261
    +905321372806
    +908503255142
    +908503255174

+908503255*** son 3 numarı değişen onlarca değişik numaradan aradı. Bazı aramalarını yanıtladım adamın tek dediği bagırarak alo alo alo başka birşey demiyor diyorum niye arıyorsun ben pat diye kapıyor. Gelen aramaları meşgule atıyorum arkasından diger telefon noları ile arıyor. Üstelik bu kişi bazen sabit hatlardanda arıyor 0212 gibi alan kodlu nolar ile. Normalde beni ailem dışında kimse aramaz ama bu kişiden gercekten sıkıldım nasıl kurtulabilirim? Savcıga vermeyi düşünüyorum nasıl verebilirim? Versem bir şey çıkarmı? Daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu?

Şimdiden herkese teşekkürler. Konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 8 Mayıs 2014; 13:27:23 >

• Arayıp ne söulüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alo deyip kapatiyor. Arama beni diyorum yuzume kapiyor. 7 8 senelik hattima bir bunun dadammasi eksikti

• ismai1 kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşma git polise

• Bulamazlar
  • Sizce neyin nesidir bu arkadaşlar. Sapık dediğim bir numara kullanir bu adam surekli değişik numara üretiyo engelle engelle bitmedi

• Benimle konuşmak hoşuna gidiyor sanmıştım..Özür dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seni arayan kişi numara değiştirici bir program kullanıyor olmalı arkadaşta da aynı programdan vardı her aradığında böyle saçma sapan numaralar çıkıo.
  • dolandırmaya çalışmadığına göre arkadaşın falandır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMyth

Benimle konuşmak hoşuna gidiyor sanmıştım..Özür dilerim.

Aranan kan bulundu

• Arayan kişi konussa iyi sadece alo diyor ikincisi hattim faturali simdi gelen aramalara cevap verince faturam kabarik gelirmi acaba diye korkuyorum.

• s4 kullanıyorsun bloklasana numaraları ayarlardan
  • Blokluyorumda adamda 999 tane numara var 0850 nolu telefondan ararken hep son uc hanesi degisiyor sadece +962 nolu telefonu ayni kalıyor toplu bloklama felan varsa anlatin engelliyim tum o telefon serisini

• Hocam internet üzerinden arıyor en son 3 numarası değişiyorsa,Bende zamanında birşeyler için free telefon mesajlaşması almıştım 10 numara sadece son 2 numara değişikti örneğin 99-98-97
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.