Telefon önerisine ihtiyacım var
-
-
Oyun için Exynos işlemcili bir cihaz almanızı önermem. Isınır, performansı kısar, uzun vadeli kullanıma pek uygun değil. A serisinin ekranı da hem kalitesiz hem de dokunmatik hassasiyeti pek iyi değil, bu yönden oyun kullanımına uygun bulmuyorum.
_____________________________ -
telefon önerisi isteyenlere ben genelde direkt model söylemek yerine bütçe + kampanya kombinasyonuna da bakmalarını öneriyorum çünkü ciddi fark yaratıyor ben son alışverişimde bunu net yaşadım
gürgençler’den telefon alırken bankkart’ın kampanyasına denk geldim 25.000 tl ve üzeri alışverişte 1.500 tl bankkart lira veriyordu ben de tam o aralıkta bi cihaz alıyodum direkt onu kullandım alışverişten sonra karta yüklenmesi de güzel oldu
telefon olarak zaten apple tarafı düşünüyosan gürgençler güvenilir ama bu tarz kampanyayla alınca daha mantıklı hale geliyor açıkçası ben hem cihazdan memnun kaldım hem de bankkart sayesinde bi tık daha uygun fiyata gelmiş gibi oldu o yüzden telefon bakıyosan sadece modele değil ödeme tarafına da bak derim ciddi fark ediyor

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler